17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ниска и набита късокрака глезла.

Това е Еминем съобразете се какво говорите. Само щом, е негова дъщеря е над нас.

Много е сладка в лицето!

Яката дупара кой ще я бара? Ще я поря кат' риба, ще я пълна кат' еклер. Ще хване питона.

Плочките на корема - добре, но защо ръцете и гърба са ѝ толкова отпуснати, лицето така състарено? Странно.

пуши и тренира за корем основно , мноооого са рядко момичетата дето си дават зор на 20-25 да тренират с цел да изглеждат добре м/у 30 и 40 години . за по-дъртите дето ни ги хвалят тука около 50-те вече става с ужасно много пари и медицина ... ма добре си е момата на 23 , кви крави има на нейните години :):)

Трътлеста е, но явно сега това се налага като модерно. Иначе за стегната на 22 ква да е? И тия плочки за кво са и, първото раждане и чао плочки..

Остава на 23 години да няма стегнато тяло. Егати заглвието,

Ми, то ... повечето нямат. Имат тези, които спортуват.

С тия крака не знам накъде е тръгнала щом се титулова "със стегнато тяло".

За морската пехота, там се иска много да се носи тежко и да се тича

Младо момиче с типични английски тантурести, къси крачета, нищо особено.

Ще покаже ли снимки след дискотеката?

инфлуенсърка wtf?

с крака на щангист.

По-добре с крака на щангист, отколкото криви щеки без месо и луфт!

Оф, следтствие това масово затлъстяване за това момиче се казва, че е в добра форма... За съжаление стигаме до момент, в който майките им изглеждат по-добре, а това не е добре... Като станат на възрастта на майките си, едва ще дишат и ще имат сума ти хронични болести.

В добра форма е момата, просто е по-ячка. Не е затлъстяла. Сякаш момичетата от моето поколение бяха по-скокливи и с по-издължени кости, но може и да е регионално. Нищо му няма на момето - изпънато, стегнато, с добре оформени крака, малко грубовато, но пък предпочитам такава здрава мома, да може да носи и тежко и да не се лигави, пред някоя недохранена кифла.

Аграрен вкус, и такива трябва да има, защото дебелите и отпуснатите са повече. На снимка изглежда много стегната за тази възраст.

И Дженифер Лопес е в добра форма, не изглежда да се задъхва и задушава, нито има болен вид, напротив! И никога не е била "първа фея". Харесвам я не защото имам аграрен вкус, а защото изглежда здрава и силна жена. И това момиче изглежда здраво и силно. Не харесвам повечето от скелетите по модните подиуми, както и плюс сайз моделите, защото изглеждат болни и в общия случай те са именно такива и не бива да се налагат като естетически модел.

нА ТАЯ Й давам поне 42... в лицето - пица, у дупето - каца...

за никъде не е девойчето без твоята 'щедра експертиза', язък..

Абсолютно нормално, симпатично младо момиче, като милиони други като нея. С нищо специфично не се отличава, освен с произхода си. Даже като се замисля ми прилича поне на 10 момичета на нейна възраст, които познавам. Стандартната красота на младостта. Плочките на корема хубаво, но да спре да тренира за бедра и да гледа да отслабне точно там и прасците малко

Еми добре де, завърши коментара си, че всичко това е хубаво и е ок. Защото както си го написал, все едно съжаляваш че дъщерята на Еминем не е някой татуиран силиконов урод, каквито са дъщерите на повечето звезди.

Какво й е на пресците, свикнал си само пищял ли да гледаш? Перфектни са й прасците, има и финни глезени жената, просто е с по-груба костна структура.