Дъщерята на Гала се зарази повторно с коронавирус

Първо имах позитивен бърз тест, после и ПСР, пише Мари в Инстаграм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красавицата Мари Будева..... смях ;)

Изпуснали са "Т"-то на краставицата...

Освен, че разбираме, че е мега тъпа и безотговорна другото като съдържание няма в думите й. Била неваксинирана!? И не и пука, че заразява други хора и най-вече тези, които имат здравословни проблеми и са подложени на голям риск. Пълна куфла селска!

пак може да разпространява вируса и да заразява !!!

Е, тя вече оздравя, вие сега пишете. Не че ни интересува толкова...

Е толко болна па се снима...и още нещо.. като е правила два теста тва значи ли,че в статистиката влиза два пъти, независимо че егн то е едно? Щото ако е така, то статистиката е фалшиво надута

Малка, сладка!!!

Ами сега..

наречените ни дзвезди дават страшен пример

силно се надам двете курви да сдохнуТ!

Мъск си направи 4 теста PCR които излезли: 2 позитивни и 2 негативни. 1. Тестовете не са достоверни на 100% 2. Това че си с позитивен тест не означава че си болен. 3. Най-важното е да запазиш силен хух защото има редица случаи на хора които се самоубиха подведени от световната паника.

Като няма какво друго да пишат за Гала и отрочето ѝ се пръкват такива "новини"

крива "известни" за вакси! колко да са известни тези вехти селски палячовци

"Красавица..." - това пък кой го измисли?

Леле, най-важната новина за седмицата, сега ще мога да спя спокоен

Преди се връзвах на тази партенка че човек може повторно да се зарази, но вече не. А за ососбено тестовете като разбрах как може да се манипулират и да дават фалшиво положителни резултати им нямам никаква вяра. Набавайте си витамините чрез храна и не се връзвайте на апокалиптичните прогнози.

Значи, тази се оказва първия човек за който научавам че се е заразил повторно с коронавирус. Ако е вярно де. Около мен почти 100% са карали коронавируса (по един път де) или са ваксинирани (по два пъти де). А има и карали вируса и после ваксинирани - за всеки случай. Да видя сега, много ще ми бъде интересно, ще видя ли втори човек около мен (освен дъщерята на Гала) разболял се повторно? Ако има - пак ще пиша. Лично ще потвърдя: "Да, наистина, Пешо или Гошо бяха болни, а сега пак се разболяха"!

Жалък опит с поредната лъжа да се опитват да накарат хората да се ваксинират. Наврете си еаксините е гъза!

А три пера излекува ли го?

Ами баба и правилно и е казала.. То като се разгологъзва постоянно не само Ковид, а и други работи ще хване

Дир-ници, а как е Мекгъз?

Колко ви платиха Гала за тази новина !Какво ни интересува кой с какво се е заразил или да си заразен от така наречения грипен вид корона вирус е нещо много важно и всички трябва да го чуят.Съжалявам такива хора,които се възползват от това .Падна ми в очите и Гала и дъщеря й!!! Просто сте смешно-прости!!! И не забравяйте ,че никой не е повече или по малко от другите.Голямо ЕГО и показност и нищо отвътре!Но всички ще отидем там горе голи и сами!И само добрините които си направил през краткия си живот ще бъдат с нас!!!

Преди 9 месеца бе болна от трипер, ама я срам момата да си признае.

Във всички лаборатории в които бях за да си правя тестове за пътуване, аз пътувам много, налага се не съм спряла и миналата година, всички лаборантки са ми казвали, че тези тестове са пълна измислица. Нито една не ми каза нещо различно! И 90% от тези жени, всяка една съм питала, те не са ваксинирани, без антитела, работят само с маска и ръкавици, а се срещат с вируса ежедневно. Правете си извода

Кои тестове са пълна измислица бързите, pcr или всички? Дали лаборантките могат да заявят официално че работата им е пълна измислица? Като са пълна измислица защо вземат пари за тях? Вярваш ли си че лаборантките нито са карали вируса, нито се ваксинират и разчитат само на маската да ги пази? Коментара ти звучи като пълна измислица...

Лаборантките не могат да кажат това. Те от това си вадят хляба. И тук цели ти коментар олеква.

Непрекъснато пълните пространството с някаква инфо за нея?! Освен че е дъщеря на Галка, нищо не е постигнала в живота си досега, та да е нужно да се отразява всяко вдишване. На никой не му пука за нея, освен семейството й.

Ама коя тааа бе?

Таааа я подготвят да седне на мама на столчето. Няма значение колко може, важното е да е рекламоносител, демек постоянно да я въртят в медийното пространство, а ние будалите да генерираме трафик. Ако е малко, мама ще издейства още - трета болест после публична ваксинация...ако това не помогне следват цици и т.н.

Това е голямо грозотилище и лъже като черна патка...

пост има очевидно послание и иска да каже : “ Разболях се за втори път 9 месеца след първото ми боледуване и не съм ваксинирана. Ваксинирайте се! “ - Екементарен и очевиден PR.

* Елементарен

Трябва ти истинска инжекциика, кожена.

Трудно е да си здрав и тъп едновременно, не и в тези времена. Дано не заразиш някого, да не умре, не и с трипер, с Ковид или бацилум симплистикум булгарис вулгарис макс.

Ми каквато мама, таквоз и чавето - кухо. А, дано на третия път се научиш да си слагаш ваксина, маме. И дано през тва време не заразиш още 100 човека. Весело ти е, ама не е, маме. Мама малко да ти набие акълец, ама както казва бат' Бойко - "Акъл не расте,"

и да се ваксинира пак може да е вирусоносител и да заразява. Може и да се разболее, макар и ваксинирана . Божа работа!

Оооо, още по сто различни начина ще го караш. След като всички вируси вече са ковид...

Някои хора за реклама са готови на всичко! Та и това недоносче е същата работа! Карала си 3 пъти Ковид!

Само нещастници коментират тук. Всичкознайковци от панелките.

Казаха,хората-ще се мре яко- отнася се за неваксинираните!

Момичето имало автоимунно заболяване, което й попречило да се ваксинира. Поредната новина тук, излязла сума ти дни след клюкарските сайтчета..

Момиче защо и се подиграват като я наричат красавица. Ако искат да, я хвалят да, я, нарекът, интересна, талантлива, харизматична, ако щеш, ама, красавица е гавра.

С тия ПСР тестове може и 10 000 пъти да изкараш ковид! Те на всички истинки показват положителен резултат!

и 10-ти път ще се зарази! за пари - всичко!!

Сега, ако се окаже, че й тече и носа, ритуално ще се заключа в мазето до 6-та игла и 8-ма вълна.

Оуу, ууужъст!

Защо, по дяволите, пускате небивалици за някакви никому ненужни свирки, които си въобразяват, че са ВИП??? И майката, и дъщерята, които ако ги няма въобще, надали на някого ще домъчнее за тях... А и Дир се излага с подобни "новини"...

А КОЛКО ТРИПЕРА Е ИЗКАРАЛА?

Потресаващо…разболяла се поредната кифла. Като си помисля колко синоведъщери са се разболяли от довид 19….и аз боледувах , загубих само мирис и вкус…и се ваксинирах 5м. По късно!

Роди ме, мамо, тъпа, аз сама ще се затрия.

Коя е гала, че това е новина за първа страница?! Много сте зле!

Като се зарази 3 път нека е на главна страница да не пропусна

Ако й платят пак, сигурен съм ще го кара и 3 път. :)

а дано пукне тва изчадие

А фигурантът кога ще се зарази отново?

скоро едва ли ще го поканят пак в Естония.

Важното е, че уринотерапията на майка й помага!

То, щото с грипа не е същото....Аре стига с паниката, явно е, че този вирус се настани, и ще остане поне за няколко поколения! Рано или късно всеки ще го хване, повтори, потрети... Всеки все от нещо ще нахрани червейте. Щото като забранят кремациите заради природните бедствия : ) : ) : )