Дъщерята на Глория облече 100-годишна народна носия

"Гордост и уважение! Ето това чувствам в момент като този!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо на всяка снимка е с полуотворена уста. Ако беше спестила поне яркото червило щеше да е по-добре.

С ЕДНА ДУМА ТАЗИ НОСИЯ НЕ СЕ ВРЪЗВА С ЛИЦЕ НАПОДОБЯВАЩО ПОРНО ЗВЕЗДА....

Прегледах снимките и да, съгласна съм с вас, наистина изглежда пошло и неуместно. Нищо свежо и младежко няма в нея. Все пак да не забравяме чия дъщеря е!

Фолкпевицата не беше ли от някакво русенско село?

Защо? Написах това: Ето ви нагледен пример за кич! Носията е автентична, но в момичето което я е облякло няма нищо чисто, невинно, естествено. Тежък грим, гримаси и венец от изкуствени цветя от лента. Липса на есетика, която не е в симетрията, както се опитва да ни убеждава един друг "специалист - бизнесмен".Вижте снимката на абитуриентката с носия от конкурса за "Най-красива абитуриентка" - съсвем друга работа.

Носията е красива. Но сигурни ли сте, че е на 100 г.? J.е. от 1919 г.? Прекалено ярки са цветовете за тогавашното боядисване на шаяка.

Гримът не подхожда ни най-малко на носията.

Хубаво дете, хубава носия, но защо изглежда на 32, а не на 22? Махнете тия гримове, те са за грозните!

Да ви имам и новините...някакво момиче,сложило носия...и майка и била горда????WTF@@@!!!

Як фото шоп има на лицето / нямам в предвид грима, въпреки че и той не е подходящ /. В лице е доста закръглена. Погледа и излъчването няма да ги коментирам. Иначе носията е хубава и това, че е решила да се снима с нея .. добре.

Носията и песента добре, ама защо тази шпакловка по лицето и четки на очите. Красиво е, когато се доближава до естественото, а не когато личи от самолет, че е изкуствено.

Tи си пък комплексар. Кой те знае от кое село си? Я си кажи тук от къде си, селянин?

Ми тя , като за корица на плейбой с тоя уруспийски поглед.

Всичко добре, но прическата, грима, пошлото позьорство не отиват на тази стогодишна носия. Тоя премрежен поглед и полуотворена уста са като за реклама на бельо, а не за гордост , че е облякла одеждите на предците й. Жалко, майчиното й позьорство никак не се вписва в красивите цветове на дрехите.

Курве като майка си

Облякла е роклята на мама... И това ако е новина?!

драпаха да избягат от селата, сега наново обуват цървулите и обличат носиите, ама няма пак да копат, ех тия селски погачи, друго си е да се покажем какви патриоти сме с по едн селфи с носията на баба, лицемери, напълниха градовете, нахални, брутални и плъзнаха!

Hе те зная в кой век живееш. Oправи си часовника! Вечният злобар-дисидент

Кой те знае ти от кое село си?

Един облича, друг в това време някъде съблича.......Кой как я нареди в момента.

И си направи селфи с носията!

А!?!? За тази категория новините обикновено са какво, кога, къде са съблекли.

Красиво момиче, красива носия ... ако не прави кифленски муцунки и стойки ... ще е прекрасна!

Хубаво младо момиче.Аз никога не съм обличала носия,може би чувството е особено,различно.Някои хора са по-чувствителни,други са студенокръвни и груби.Животът е пред нея,дано има шанс и късмет(талант и красота си има достатъчно).

Хубаво момиче е Симона и талантлива певица. Но бих и казала да бъде по естествена да бъде себе си,

Много интересна новина и важна. Каква носия облякла от баба си. Браво за важната информация.

Оправи ми се настроението с тази новина! Точно се бях замислил, какво ли, аджеба, прави дъщерята на Глория, и ето, стана ми ясно. Остава да се сетя коя беше тази Глория и всичко ще си дойде на мястото...

Но си остава селяндурското излъчване.

Уау

wow = въй

copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

... после се наснима едно хубаво за фейса... на кой му дреме тая пача какво прави...

Тия се чувстват най-добре без носия.....