17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили Ванили

бах*ти колко прости хора има на тоя свят

Евала! Въобще не трябва да и пука от хорското мнение.

Какво ме интересува как се казва милото детенце. Защо занимават хората с простото.

Свършиха ли българските имена.

Чибурашка

Честито ти именичка

В България име се сменя само по съдебен ред. Не пишете глупости. Това че майката си го нарича не знам как си , не означава че името е сменено официално. А и не е зле да срете да ни занимавате със особи като Славея . Родителите й може и да са постигнали нещо в живота, тя е просто поредната меркантилна кифла.

Черният боздуган трябва да намериш който да оре тази нива

Удивително е , че може да има такова просто същество като Славея. Но има самочувствие да пише в мрежата , макар че демонстрира глупостта си. Само за сведение на читателите.... Светците всъщност са жени и са Света Амалберга. Еьната е от град Мобьож а другата е Амалберга от Темсе, не от Темза. Темсе е населено място в Белгия. Славея е едно ПРЕТЕНЦИОЗНО ПСРВЕНЮ

Славия, не биваше да го правиш. Натовари живота на дъщеря си с трудности и препятствия. Смяната на име обременява живота на човек с проблеми. Защо? Свекърът ти пак е дядо на детето, защото носи тази кръв. Не допускай омразата към семейството на бившия да изливаш върху невинното дете. Всъщност вече е късно, ти го направи.

Защото точно този свекър може да е настоявал детето да носи неговото име и така е променил кармата на детето още с раждането. От къде на къде ще съдите хората? Не знаете какво е станало и как се е чувствала Славея в случая.

jingiby

Боже, колко мъка има по тоя свят...

Тая, след Ломски, не може да си намери мъж с голямо ренде, и се чуди каква дивотия да сътвори.

Прибери си версиите, а вие Дир не ни занимавайте с псевдо елита. Мистиката е известна с това, че е паразит, който нищо градивно не е свършил в този живот, само дето живее на версия със словота на баща си и майка си. Пардон- известна е и с просташките и нелепи постове относно майките на децата с недъзи.

taq ima li obrazowanie nqkakwo - dori sredno?

Като я гледам Славея Сиракова на снимката и се сещам за един лаф на АЛФ от едноименния сериал: Алф гледа "Мис Свят" по телевизията и се привиква: "Яааа Майкъл Джексън! Аа не бе, Мис България"

Забрадяването кога? Че да даде поне един курбан за здраве на двора...

Бамили? На галено Бамя.

Статията е пълна боза. Но и това, което е копирано от писанието на Славея Сиракова, е пълно безумие. Новото име на детето и е АмИли, но тя ни обяснява произхода с името на светци Амааа,,, не знам какво си. Не знам откъде ги е намерила, явно не знае език и е превеждано от гугл преводач, но са объркани мъже жени, светец , светица, което се вижда при текстове от преводач, И кому е необходимо това да обяснява? Със същия успех би могла да обясни и за светците на името АмЕЕЕли - и те на са на нейното дете. Изобщо - жалка работа. Спомням си едни бомбастични изказвания на Илиана раева , която твърдеше, че тя признава само ПЪРВИТЕ МЕСТА, ЗА НЕЯ ВТОРО МЯСТО НЕ Е ПОСТИЖЕНИЕ. кАКВО БИ КАЗАЛА СЕГА ЗА ДЕЦАТА СИ - ПЪЛЕН БОКЛУК И ЧОВЕШКИ ОТПАДЪК, НЕ ДОРИ ДЕСЕТО МЯСТО , А ОТПАДЪК.

Винаги съм смятал, че има нещо налудничаво в погледа на Славея Сиракова - очите й изкачат от орбитите. Потвърждението не закъсня.

Ами, дано детето се е "метнало" на баща си и по акъл, и по външен вид, че майка му я няма в ни едно от двете

А, то пък и бащата еталон. Гледах снимки с детето, където той си подвил единия крачол на късите гащи, за да му се виждат татуираните слабини. На снимка " за спомен " с детето.???!!!

Язък за детето!

Да беше си сменила и ануса що гъзо и разбит като на майка и от едно тъмно леWCкарче което раев изгони като разбра къде си е завирал куру в илянка

Пълна деградация! А пола му няма ли да смени?

Тая жена да си пие лекарствата, че много и личи. Не е само простотия.

Сигурно е било кръстено на свекърва й - Емилия. Та за това...

Бащата Иван се е отървал.Като е видял за какво става дума и беж през 9 гори в десета.

абе от спортист какво да очакваш

Тя не е била спортистка. Глезла, на издръжка на мама и тати цял живот. Никога не е работила. Жалкарка. Жалко за детето с такава майка.

Просто Кифла !

Шантава като баща си, майка си и сестра си.

Майкъл Джексън е жив!

А майката Чучулига няма ли и тя да си смени името ?

Това семейство и в частност тази дъщеря ,са ми супер, мега антипатични. В случая обаче може и да има право. Ако бащата си е бил камшика, както много други правят, то от какъв зор да му носи детето името?

какво прилича. Простакеса с претенции. Естествено че бащата ще си бие камшика както сте се изразил! Дано им дойде акъна на подобни кифли!

Ами, като е толкова страшна, да не й е правил дете! Едва ли го е накарала насила!

Името, което се дава на детето при раждане носи свой енергиен заряд. Когато впоследствие името бъде сменено или променено, енергията също се променя. Това мисля, че някои хора не осъзнават, когато предприемат подобни стъпки.

Действа напук да дразни бившия. Аз пък ще сменя името на детето! Гадно ли ти е, а, мили? А, мили? От кокоши мозък толкоз. Добре че не е тръгнала да малтретира мъничето, каквито случаи има.

При промяна на името не е ли редно да се иска съгласието и на двамата родители? Според мен е така

А на мен много ми е интересна физиономията на тази Славея. Изглежда ми някак "каменна" и неестествена. Дали е заради веждите, или нещо друго... Не че ме интересува, но понеже имам дъщеря на нейната възраст и правя някакво сравнение. Тази Славея ми изглежда като захаросана.

Прилича на Майкъл Джексън

На Филип Киркоров

И какви причини са изтъкнали пред съда за подобна промяна, съобразени с изискванията на закона?Любопитни са ми мотивите на съда за смяната:))

"Момиченцето вече не се казва Емили, а Амили." Е, майката трябва да се чувства много горда от постъпката си. Всъщност, койго е грижа за това? Е, аз ако си сменя името, никой няма да разбере.

Браво, Славена! Това е изключително важно за изграждането на Амили като личност! Благодаря на Дир, че ни осведоми за тази невероятно важна новина! Като порасне Амили може да си смени името на О'мили!!! Ще е по-въвежно някак....

Особености на българския етнос.

И Емили, и Амили са изчекнати! Може да са хубави, добре звучащи, но не са български и са изчекнати, все едно му е изпльоскала на челото на детето някакъв парцал...Що за простотия да сменя името на детето си, понеже се разделила с таткото? Няма да се учудя, ако са си записали детето с мъжко презиме и мъжка фамилия(уточнявам -ОВ, -ЕВ, -СКИ) или даже без -ОВ, -ЕВ, понеже така много приличат на руски имена и представлява проблем за евроатлантическите партньори!

MJ!!! Майкъл Джексън се е преродил?!? Досущ се е докарала момата като краля на Попа, спокойно може да мине за негов двойник В "REMEMBER THE TIME".

Добре, че гласните ни букви не са много, че детето в чудо щеше да се види :)

Егати простачката, майка й защо не я вразуми поне малко

Щото крушата не пада по-далече от дървото - гени!

Е, тя и бабата е мега проста, на фона на Илияна Куини, първата внучка, Амили бледнее:)

Искрено се надявам "голямата дъщеря на" Раева и Сираков да намери време да прочете коментарите!!! Аз няма какво да добавя. :)

Тая е на същият акъл като мамка й!И оная се има за голЕма работа, ама главата бие на кухо и тъпо!Аре, моме, до следващият Иба4....

Ей, тия родители не разбраха че обричат децата си на присмех в училище!

Простотията ходи по хората.

Добре все пак, че не го е кръстила X Æ A-Xii, или подобно, че ще трябва да обявим Елон за Мъск, ъъъ, пардон - за светец, за да има детето имен ден!

Че да беше я кръстила Амхунаптра, будистите много щяха да доволни.

Тя и всички кукувици като нея - само преди 1-2 години сте взимали решение с мъжа до вас за създаване на семейство, сега се разделяте и лишавате едно човешко същество от нормално семейство. Мислете повече преди да правите секс без презерватив.