17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак връзкари, аман вече.... Само си пробутват децата и протежетата и после защо, нищо не става за нищо...Ами затова...

Уреждат се да ,няма да стане част от екипа някой безработен висшист без стотинка в джоба я.

В "На кафе" набутват всички връзкари, да са на едно място. Стават, не стават за водещи и репортери, но те са там. Затова толкова народ вече "работи" там и самото предаване загуби облика, който имаше. Джуджи я изгониха, а после набутаха това недоразумение Банда Банда, което дори и чара на Джуджи няма, а да не говорим за изказа и държанието... ВЪРНЕТЕ НИ СТАРОТО ''НА КАФЕ'' - САМО С ГАЛА, а не с цялата тази банда говорещи.

Мадам Гала – Динозавъра на сутрешните блокове, продължава да търси таланти из децата на близки и познати. Та как самата тя би се задържала до пенсия на екрана ако не е част от телевизия „ОКТОПОД“, има някакви качества но след 20 години в едно предаване човек неминуемо става безинтересен – да се обзаложим че сега е ред и на нейната дъщеря да я пробута с уголемени силиконови какво беше там…. Каква е тази мания на тези девойки да ги дават по телевизията на каквато и да е цена?

Не е мания, а е безизходица. Без сериозно образование, без качества за друга работа, отиват там, където могат и е лесно. Ако ги питаш, работата им е трудна и по-отговорна от тази на мозъчните хирурзи. Затова не ги гледам, а явно и хората, предвид коментарите тук.

То в това на кафе, всяко куцо, кьораво и ...... там

Коя е тази и кой е Иво Танев?

Ех, какъв разследващ материал може да избичи Елена , ако бръкне в телевизионерските среди. Тук всичко е шуробаджанащина , а тя рови при кауните.

Еленкка няма да го направи, защото ще цъфнат и нейните далавери в телевизията, а и защото никакъв разследващ журналист не е. Върши всичко по разследвани вече теми или по наредени теми, знае се от кого. И на последно място, няма далавера за нея, защото на разследващ журналист не се плаща кой знае колко, а тя обича само големите пари.

Всички некъдърници при Гала.

Връзчици.

"Красавицата работи и като ивент мениджър на едно от най-известните йога студиа в София, а преди време реализира и своя марка за слингове. " Извинете, може ли на български?

Не може да си намери мястото това момиче и това си е...като е певица да бъде певица, но май и в това не я бива много....Татко ще помогне!

Това предаване вече сигурно 20 ководещи и репортери със скучно рубрики. Кой ги гледа, за да си изкарат заплатите, не зная. Иначе почти всяко образовано момиче би се справило не по-зле от тях, дори напротив. Но няма да ни вземат, не сме с протекции ;) аз не че се натискам, де :)) студиото се е превърнало в някакъв клюкарник, говорят един през друг, като седянка или събрание пред блока.

Прекалено тъпо е предаването, чак е обидно, когато го загледа човек, защото явно мислят, че зрителите им са много, много глупави.

Някой гледа ли тая шуробаджанашка плява? Някога ше “вземат” ли с конкурс и CV случаен човек, завършил журналистика, владеещ езици, имащ богата обща култура и адекватен изказ?

И аз това се питам

Набутайте си всички кадърните отрочета, то тва предване само за това става...отврат...всички на софрата и после "животът е хубав", хубав е за някои като тези...аман от връзкари...

Иво Танев явно няма да се откаже да пробутва дъщеря си във всички възможни телевизионни формати и предавания. То не бяха интервюта, то не бяха прослушвания и какво ли още не.... а девойката, въпреки симпатичната си външност е доста посредствена и като певица и като водещ. Надявам се, че тя сама ще се откаже от "услугите" на нахалния си баща, защото иначе животът й ще се превърни в низ от провали и унижения.

И какво лошо има.Хубава млада жена.Пожелавам и успех.В моето семейство пък всички са инженери.Естествебо,че се наследяват професиите.Децата се движат в света на родителите и средата си оказва влияние.

До Вили: Няма нищо лошо , ако наистина е наследила талант или умения, но тя НЕ Е! Колкото до външността- има много млади и красиви момичета, които освен външност притежават и качества, необходими за дадена позиция , но нямат щ..шанс да се "доберат" до нея именно заради такива като дъщерята на Иво Танев

Не винаги наследяват професиите, по скоро родителите ги бутат

Тая година На Кафе, догодина На Лотария. Да живее БГто

Като гледам в екипа НА КАФЕ има инвазия на нереализирани деца на известни родители, нереализирани манекенки, любовници на известни, властимащи господа и какви ли още не........... Явно нивото на предаването е ударило дъното.

Prost naroda slaba durjava

Хора, които нищо не могат и са абсолютно безполезни, стават или журналисти или репортери.

А какво друго да стане? Моят татко е миньор, миньор ще съм и аз - така беше. Моят татко е телевизионер, телевизионер ще съм и аз!

Репортер ще стане, няма да стане доктор, инженер или учител...