Дъщерята на Румен Радев се доказва в НАТФИЗ

Тя е дисциплинирана, високомотивирана, подготвена за работа, казва популярният актьор Пенко Господинов

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Румен Радев се доказва в НАТФИЗ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така не съм се смял на коментари събратя велик сте хахаха кой от кой по добър и верен коментар благодаря ви от сърце ! Живи и здрави но няма да я бъде тази млада госпожица с това лице и вид няма никакво излъчване енергия да те грабне на красива жена дете все още харизма няма дано изкара в натфиз докато Радев има още мандат после помнете думата ще я скъсат като спре кранчето ! Лек и хубав ден българи

Баш хубава бива ама до там ..... излъчва буквално нищо не е първа статия на която попадам. Бъдеще в България като актриса не виждам както виждате наще актьори с никви заплати едни постановки в театъра изиграят и до там беше ако беше отишла в чужбина по имаше шанс ама тук на лесното на тати Румен ама тати няма вечно да е президент миличка ;) тогава да те видим

Дано чете коментарите да види малко за какво става дума и да се покрие че явно е умряла за внимание то бе показност показност ама баш толкова жадна за внимание тийнеджърка която още не е наясно жена ли е изобщо

Защо ли я приеха в натфиз всички знаем Медиите моля престанете само и само да се мазните на псевдо президента ни да пишете колко е хубава и тн еми съжалявам но къде къде по-хубави и с добра енергия жени и момичета има но нали сме щерка на Радев и айде . Ако обичате моля спрете да й дигат е акциите че ако не спечели Радев мандатите ще е много забавно хахаха

Жорето обаче не...

Много невзрачна

Сериозно?

Имам само синове и всеки път се надявах да ми се роди момиче. Уви, не се получи. Приятелите ме бъзикат, че за женско трябва помощ отвън. Бих се радвал това дете да е моя дъщеря. Пожелавам й дълъг щастлив живот. Ще й бъде трудно, тъй като баща й ги е травмирал цялото семейство. А бъдещето му се очертава още по-тежко. Голяма част от народа го кълне. Бракът по сметка с Деси няма да издържи и 2дена ако се провали на изборите. Бойко, Гешев и мн.други само го чакат на пусия. Довчерашните другари първи ще си измият ръцете с него. Всичко това ще рефлектира върху това дете. Не го хулете, моля! Достатъчно му е тежко дори сега. Гадничкото в случая е, че го употребяват. Нещо да напишат. Ще го смачкат в името на долни политически интереси. Затова здрави нерви и късмет мило дете!!!

Дано не те гони ,,деветото,,защото не заслужаваш.Изоставено с брат си и перфектната ти майка от един лекомислен и глуповат.Остави ви ваз и предаде България на решетников.

викаш, да ревем много страдало това дете пари за закуски да му съберем за многострадалната Геновева ми, засрами се, бе и радев, бедничкия 11-12 бона на месец, плюс генералска пенсия плюс над 200000 при пенсионирането колко да ги е травмирал не са мизерствали като 70 процента от българските деца родителите им вземат средно по 1000 лева а колко са под тоя стандарт, не ща да мисля когато излезе от президемтството го чака годишна рента до живот, офис и секретарка плюс пенсията - има няма 10 бона пожизнено леле как се страда, каква травма, какъв живот няма да го реве народа вервай ми, ако щеш

В българската политика подобно на руската ( що ли?! ) има "приемственост" Никога не се посяга на противник щото всички са от един театър :) нито Младенов посегна на предните нито Костов нито царя нито Бойко нито Орешарски. Ще го згризят "другарите" по кариерна линия тоест ще стане политически труп но финансово няма да има щети по скоро напротив. Москва се грижи добре за нейните работници ако и служат вярно в случая той няма от какво да се притеснява.Ще стане като Велев финансов съветник на някоя руска банка или като Дянков ректор на някой руски университет и готово щерката и се сложи име актриса и като софиянска.

Малката Грипенка почнаха да я хвалят редовно. Едно време Люсето Живкова пък беше историк и културолог номер 1. Простотията не се е променила много.

Добре, че майката я е възпитавала, докато татенце то го е развявал в поделенията. Но доста тъпо звучи"първо я приехме, после разбрахме коя е". Дрън Дрън ярина.

Само в банановите републики дъщерят на президента е и народна артистка номер едно. На Тато дъщеря му модна дизайнерка .. зорлем 100%. Може и да греша ... няма ли нещо в мрежата ... младите артисти би трябвало да имат някакви неща там .. живеем в 21 век.

В крайна сметка много лесно може да докаже таланта си ... света е голям а тате може да и помогне само в НАТФИЗ. На чичовото спряха да му викат чичовото чак след като стана голмайстор на първенството в Испания.

и тя така ще е в историята на Испания като Пенелопе Круз ще е дали там с пари и връзки не става

Ок като се замисля и в Щатите така стана ... Иванка Тръмп представител в НАТО ...

Много слабо, тролчета.... Севда пак ще ви дърпа ушите на оперативката в понеделник в 9.00.

Това са троловете на Тръбата , те са още по зле.

Наследила е таланта от баща си - народен артист в цирковото изкуство, специалност клоунада. Пенко Господинов нито е популярен, нито е актьор. Води класове в НАТФИЗ? Боже, Боже!

Ако беше дъщеря на Клоуна от Банкя, щеше да си прав.

Децата не бива да изплащат греховете на родителите си. Това момиче има повод, да се срамува от баща си, първият че е изоставил майка й, нея и брат й,още като малки, заради долнорлобна к...,вторият, че посрами президентската институция на България.

А ти трябва да се срамуват, защото си Трол.

Голяма работа!

Браззерс одобрява. Винаги търсим таланти, упражненията са наживо.

Дааа, ако не познавахме визуално селяндурдската и баба, грозната и и просташка муцуна, можехме да си помислим, че от това къдраво прасенце ще излезе нещо, което може да се продава и в чужбина, но едва ли, местните селяндурки за никакъв не стават, освен да играят в продукции на хазарски дегенерати като тези на хазарския дегенерат Коен. Та, бащата е боклук по генетика, може би майка и става за нещо, но едва ли, да не може да "съхрани" любовта на подобен боклук като баща и.

Не трябва децата да плащат за грешките на родителите си. Не го познавам това момиче, но й пожелавам късмет и успех в живота. А баща й е боклук, за което искрено съжалявам.

Дъщерята на Гинка Кесякова се доказва в НАТФИЗ . Заслугата на Радев е ,че просто се е оказал баща на това момиче , но майка и е причината то да порасне като мотивиран и дисциплиниран млад човек.Какво ми правите реклама на президента , ами че той ги е зарязал заради любовница.

Майката сама я отгледа докато тоз си удовлетворява нагона за власт.

Как само ни разказва колко много работи...."Няма как при нас да се учим в електронна среда, това е живо изкуство. Правя много лаборатории с тях, чиято цел е да ги запозная със собствената им природа, със собствената им емоционалност. Правим етюди, опити по най-различни теми", разказа Пенко Господинов."

Все правят проекти, лаборатории... ще помислиш че са инженер-химици или биолози.

Тъпо парче, също като баща си.. За нищо друго не става, и тук естествено е приета заради тати, а не щото има талант.. що ни занимавате с подобни глупости...

Не е грозна, ама чак пък красива!!! И баща и е президент, но чак пък добър президент!!!!

Доказа, че не президент още като размахваше юмруци и донасяше клюки в Брюксел

Твоя ли?

казала лисицата когато немогла да го достигне.

Може и така да е . ,Но винаги ще остане съмнение че е влязла там щото тати е президент, а не защото е супер талантлива . Времето ще покаже . Да е жива и здрава.

Сигурно не му говори след като изловиха баща и да чука секретарката и изостави семейството си “моралния стожер” на България крадеца Румен Радев.

Не беше секретарката, а пиарката. Секретарката е в очакване.

Той по потник с размахани юмруци, дъщерята чисто гола с вдигнати средни пръсти! С новият стар президент това ше ни чака!

А колко подготвена и висикомотивирана изглежда на снимките със средния пръст? М? Там е стра-хот-на. А брат ѝ е почитател на махленските сбивания по заведенията

Що не ни са го показали ПРите на Румчо?!

Хубаво момиче, като повечето българки. За жалост омразата, която баща и вдъхновява ще се обърне към нея след година. Това ще и даде повод да замине за чужбина.

баща и трансферира ли вече накраденото?

засега него не са снимали с пачки и кюлчета злато като Боцко от Банкя

На такива трябва да ходиш да им снимаш сметките в банките в Suisse, ама няма да го допуснат! Както виждаш Черепа с 18 присъди си прави партии у БГ-то и си кани гости в Дубай

За Дубай ли ще заминава?! При Черепа и мултиДарината?

за първи път го чувам! Май и той се доказва через дъщерята на президента...

Филип Трифонов, лека му пръст, така си умря без пенсия от държавата като признание за артист, а тоя Пенко е много популярен и заслужил актьор, че чак и преподавател и оценител на качествата на президентските щерки!

На село е така,поркаш дома и у неделя у кръчмата , къде да чуеш.

Браво. В България ни трябват хора професионалисти да са полезни на обществото и за благото на държавата

ходи си в Африка да вдигаш лозунгите си за идиоти!

готино е момичето,, нека се пробва. тя не трябва да плаща грехове/"грехове" за баща си, или майка си.. тя си е просто тя! ако успее- нека!!!! лошо нема! само да не се съблича гола, не че сам против красивите, женсkи тела, но знам какво ще стане.. джурналята от "ЧУК-ЧУК" не прощават!

Хей Mocki, тоя ти коментар много смислен и последователен? Ти ли си? Температура ли имаш? Ковид?

Успех девойче,ДОЛУ герберастката клика Да ЖИВЕ ПРЕЗИДЕНТА НА БГ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ СКОРО ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА, НАПРЕД С ВАС СМЕ

Ехе ко стана бе гербаджий, 222 коментара, ебати хейтовете сте

Най-много хейт струи от бащата на тая

това дете да е взело повече от майка си и да не е отблъскващо злобна, тъпа и жалка.

Че кога в България актьорската кариера е зависела от умения?!?! Че те лекарите, от които ни зависи жалкото съществуване ги приемат с пари, връзки и свирки, а после работата им се урежда по същия начин, та какво остава за актьорите. Ами какво да каже човека, че тази не става като баща си ли? Като имаш тежест и връзки (както е е случая) морето ще ти е до колене.

Добре, че си ти! Ставаш и за доктор, и за актьор! България не ме обича, а аз съм ебати пича :)

Баща и е ебати пича, а щерка ебати пичката

Симпатяга изглежда.

красиво момиче

На батя...

Той Радев е двойник на оная откачалка от филма Спайдърмен,който се превърна в част от едно чудовище и щеше да унищожи всичко но Паркер му видя сметкаката! https://www.imdb.com/name/nm0000547/

Прилича на психопата убиец Палпатин от "Междузвездни войни"

Не е редно бившата дъщеря да се обвинава, затова, че баща й от народа не се одобрява.

бившият баща да се рекламира с бившата дъщеря?! Да се надяваме, че скоро ще е бивш президент!

По-долу какво правят забележки за злобни коментари?!?! В момента, в политиката Радев разпръсква най-много злоба... Каквото повикало, такова се обадило. Децата понякога плащат грешки на родителите си

С тези мъжки вежди, само едни мустаци и липсват. И между другото, предидентската кампания защо е започнала толкова рано?

По-добре такива вежди, отколкото джуки и нарисувани вежди ... и дебел гъз като на жена ти :)

Е на тая убавица с веждите гъза не са и го дали на преден план, поне за сега... Сигурно в разгара на президентската кампания ще ни го дадат и него

До ТИЯ със злобните коментари! Толкова ли сте нещастни и изпаднали, пръскате злоба и отрова по едно младо момиче? За СЪЖАЛЕНИЕ СТЕ!

Злобата я разпръсква основно Радев

Аз мисля, че в това поприще (артистичното) не е нужно да се обеснява на аудиторията кой колко е добър или мотивиран. Един ден това момиче, само ще докаже с качествата си, колко е талантливо, а хората ще я оценят. Сегга малко работата е тигана готов, а рибата е още в морето.

Рибата си се пече, докато ти дремеш. Сега през втория мандат (ако го вземе де Радев, ще се доопече така да се каже рибата :).

Щом се налага акциите на Радев да се вдигат чрез уж безпристрастни изказвания за дъщерята.... Малииии, умря сиганката дето ги хвали

Тая не беше ли с средния пръст

Там беше особено "красива и интелигентна".. А сина обича да ходи по баровете и да се бие

Основния талант на тази девойка е, че е дъщеря на президента.

Горката, с баща полу-идиот,сигурно постоянно я подиграват....

"тя е подготвена за работа". господин пенко, за каква точно "работа" е подготвена тази първокурсничка? за "работата" да учи и ходи на лекции ли?

Даринка Зелен Чорап ли?! Направо прилича на чериримата танкисти и кучето Барбос!

същество сте. Какво му е на момичето? Много добре изглежда даже. Какви танкисти, какви кучета, какви зелени чорапи Ви преследват? Сузанита, Тита и Гери Никол ли са Ви еталон за добър външен вид? Дори и да е така, не е необходимо да обиждате. Смешно и жалко тролене от едно анонимно, незадоволено и нещастно човече демонстрирате.

Ми ти, защо се засягап, бе? Да не си баща и - президент звленият чорап?

Сузанита, Тита и Гери Никол ще Ви са еталон за всичко, само ако баща им е президент?

Ха-ха , не се засягам само констатирам. Какво общо имат заниманията на Льотчика и цвета на чорапите му, към външния вид на това момиче? . Защо преекспонирате неприязънта и неодобрението си към баща й върху нея? Ей, това не разбирам, първосигнални тролове.:)))