Коментари - Дъщерята на Тони Димитрова в небесносиньо на бала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига бе, сякаш вчера съобщиха, че Тони Димитрова има щерка, и тя е най-важното за нея. а вече детенцето е 18 годишна. как неусетно лети това време.

До момичето трябваше да бъдат майката и бащата. А не някакъв усукващ се и умилкващ се безполов интригант. Обучам Тони Димитрова, излъчването й, песните й, а фигурата й за мен е без значение. Радвам се, че отгледа момичето си, пожелавам на всички в семейството още много щастливи моменти!

Е там,като неподходяща копирка върху великденско яйце. Един блудкав екземпляр,който навремето се отрече от родителите си чрез ДВ,ЗАЩОТО БИЛИ ПРОСТИ И ЖИВЕЕШЕ С ЕКСЦЕНТРИЧНАТА СИ БАБА.

Тони Димитрова и като певица и като човек. Песните и винаги ме вълнуват дълбоко.НО! ХОРАТА С КРИТИЧНИТЕ КОМЕНТАРИ КАЗВАТ ЕДНА ОЧЕВАДНА ИСТИНА........ТУК СТАВА ДУМА ЗА ПРОЯВА НА ЛОШ ВКУС.... РОКЛЯТА Е КИЧОЗНА И НЕ ПО МЯРКА. СТОИ КАТО ХАРИЗАНА. ПО ТАКИВА РОКЛИ ,СИ ПАДАТ НЯКОИ "ДАМИ" ОТ ПОЗНАТО МАЛЦИНСТВО.....ГРИМ,ТЕЖЪК И НЕПОДХОДЯЩ ЗА МЛАДО МОМИЧЕ,НАПОМНЯЩ ЗА ЖЕНИ С ПОЗНАТА ПРОФЕСИЯ...ТАТОИРОВКИТЕ ЗАМЕСТВАТ ЛАТИНО-РЪКАВИ ,ПРОСТО ДА НЕ СМЕ ПО-НАЗАД ОТ ТАРИКАТЧЕТАТА НА ДНЕШНАТА ДЕМОКРАЦИЯ............НИЩО ЛИЧНО........ЕСТЕТИЧНИЯТ ВКУС СЕ ВЪЗПИТАВА,АКО ИМА КОЙ....................ЖЕЛАЯ НА МОМИЧЕТО ЩАСТЛИВ ПЪТ В ЖИВОТА И БЕЗ "МАРКОВИ ПАРЦАЛКИ"..... УСПЕХ!!!

Нека е щастливо детето на Тони!НЕКА И Тони се радва в този ден!Помните ли ние и нашето поколение как изглеждаше!?Но всяка от нас мислеше,ЧЕ е принцеса....и бяхме така щастливи!И след 20 или 30 години се смеем на онзи ушити от местната шивачка тоалети с които щастлива отворихме вратите към бъдещето!

Ми ката не може да се похвали с ум и естествена красота ще парадира с Ив Сен Лоран.

Ами как няма да има такива коментари като при толкова нежно и прекрасни създания дори и без обувки Ив Сен Лоран ние трябва да гледаме и четем за брутално изглеждащата дъщеря на г-жа Димитрова .

Как е възможно всичко да са злобни и да развалят щасливия ден на едно дете? Плюеете без да се замисляте какво причинявате. Защо въобще се занимавате с чуждите животи? Като не ви харесва си замълчете,подминете статията и не си губете времето в излишни коментари,защото единствените,които стават за смях тук сте вие. Грозните ви същности никога,ама никога няма да засегнат хората,които са по-добри от вас. Спите ли спокойно ,щом оплюете поредният човек?

Щом има публикация в медийте,всеки е свободен да изкаже възхита или възмущение.Лоши са само фалшивите комплименти .

Защо се акцентира на обувките и чантата на Ив Сен Лоран като изобщо не се виждат?Роклята по-голям размер,поне да я бяха скъсили за нейния ръст.Толкова млада а вече нашарена като рецидивистка-това разваля и най- красиявия тоалет.

От цялото си сърце желая успех и здраве на детето на обичаната и уважавана Тони Димитрова! А на всички,които вулгарно коментират момичето ще кажа само ,че им пожелавам успешно да се справят с децата си,когато те упорито започнат да вършат глупости....и престанете,моля,да ровите в болки и мъки -къде бил бащата....вгледайте се в майката,която НАИСТИНА няма значение дали е дебела,крива или руса,защото за своя скромен живот СЪЗДАДЕ радост за сърцата на хората, отгледа детето си доколкото можа достойно и се погрижи за родителите си.....И ако не можете да й простите,че не е останала машинописка или на село - това вече е само чистата човешка завист. А дали детето й има татуировки,дали обувките са истински или китайски - какво значение има това-ако не сме в състояние ДА ПОЗДРАВИМ ДОБРОНАМЕРЕНО И ДА ДАДЕМ МАЛКО,СЪВСЕМ МАЛКО ОТ ОБИЧТА СИ СЕГА НИЕ НА ТАЗИ ЖЕНА И ДЕТЕТО Й!!!! Ами като ги затрупахте с негативни мнения ще се помогне ли на момичето да се откаже от татуировки,ще се помогне ли на майката да я учи да е скромна и естествена за да е красива......

Браво за коментара! Не обръщайте внимание на коментиращите, така е под всяка новина, хората си злобеят наред, а възпитаните и добронамерени хора са някъде 5% в коментарите, често и не смеят да пишат. Тони Димитрова е прекрасен и достоен човек, сигурна съм, че и дъщеря й - кръвта вода не става. Момичето е много красиво, успехи занапред! С или без татуировки човек е важно какъв е преди всичко, това е личен избор. Много се хванаха за марката, ами жената сама си е изкарала парите с честен труд и не е откраднала от никого, живи и здрави да са!

Никой не коментира Тони, тя си такава и ние я обичаме. Тук става въпрос за дъщерята и нейното направо нелепо облекло за бала. Не познавам момичето, може би е по-закръглена, като майка си, добре, но има кройки, платове и модели, които биха скрили това. От години се говори как момичетата поръчват по Интернет рокли, които са харесали на модела, а после като ги получат се получава потрес и сълзи. Тони с нейните връзки можеше да я доведе при най-добрите ни дизайнерки, ама пусто, да я поръчаме от Америка. Тя може да е поръчана от там, но има вид на "Произведено в Китай" или поне така стои. Грима и татусите, няма да коментирам, някой беше написал, че изглежда евтино. Разберете ни правилно, не коментираме парите как е спечелила Тони, а как е позволила така да изглежда детето и и ясно е, че няма да спечели приза за "Най-красива" абитуриентка".

Юли,всичко започва и свършва с това,че е много трудно да премине майката през израстването на детето си-и имам предвид отгледано с дисциплина,морал,личен пример,скромност,култура,образованост.Много е трудно да убедиш младия човек в истината чрез опита си,младия си мисли ,че той всичко знае....очевидно е ,че дъщерята на г-жа Димитрова не е знаела за идиотизма да си поръчаш рокля от Америка,но аз съм сигурна,че не е чула и дума от съветите на майка си....Сега масово поръчват от Америка-и като пристигне боклука от евтин плат,лошо скроен и става ужас,но е късно.....Обаче точно това са уроците на живота и всеки минава през това, в с лучая момичето е просто жертва на един гигантски мръсен бизнес,насочен към милиони момичета с малко или повече пари, към средната класа....И понеже уроците на живота са неизбежни е важно да бъдем ДОБРИ с околните за имат възможност да си вземат поука и да превърнат негативното в позитивно....Това имах предвид,когато апелираха да сме по-добри И ВНИМАТЕЛНИ -поне с хора,които са обичани и уважавани.....Какво постигаме като разкъсваме момичето?И майка му?Едно голяма Зло.... Аз лично не исках моето момиче да е част от този долнопробен маскарад.Не исках с изцедени сили и финанси да стъкмя рокличка и обувки и да изкарам детето си пред блока като цигански кон за Тодоровден....имах късмет,че дъщеря ми ме послуша и разбра,че пълното и отличие в училище е знаменателен труд,който заслужава истински празник, а не цирк.....и най-важното,че е хубаво живота да има много балове, а не един и с това да се свърши. Иначе съм съгласна,че хубавото девойче на Тони Димитрова е прекалили с грима,а роклята е била бална само онлайн,освен че неподходящо за бал бюста й грозно убива ефекта на иначе добре измислената бална феерия от синьо и кринолин.Но момичето е красиво,всички виждаме това,нали?И всички разбираме,че сама се е гмурнала да се облича,пък майка й само е платила..... Хайде да пожелаем на малкото им семейство да се разбират и вслушват в опита и мъдростта.....и успех,здраве.....

Висока и стройна, като табуретка... или като майка си. Кво може да каже Лоран, освен да се скрие като насран.

Най сетне да я видим без Фотошоп ,ми тя си е грозничка , трътлеста и няма нищо общо с публикациите си във Фейсбук където добре се обработва с Фотошоп.Момиче, кого заблуждаваш?

Ами ти сигурно си убавичка, хаха вероятно си дебело, нереализирано, дребно човеченце и най-вече злобничко! Добре, че има интернет вече, та такива като теб да се изявяват, че сигурно в живота за нищо не ставаш!

За какво са го написали това Ив Сен Лоран хората да злобеят и да търсят недостатъци :) Да, марката не прави дрехата, но имали са - дали са, не мисля, че е грях щом майката си е изкарала парите честно.

Винаги търся позитивното, но тук освен, че е млада абитуриентката,друго не виждам. Гримът изглежда така, сякаш е спала с него. Майка й не й ли осигури добър гримьор? Роклята й е голяма. Огледало нямат ли? За един ден щяха да я коригират, ако бяха отишли на шивач. Тони изглежда освежена и щастлива. Теща се гордее с дъщеря си. Дано момичето сбъдне целите си.

Ами хубаво си е момичето, вярно се е нашарило с татуировки, но това е личен избор - който както се харесва да ходи.

До "Гост" от 19.29. Да си празнуват колкото и с когото си искат. Но ако желаят това да стане и обществено достояние, да си направят платена публикация. Защото така поднесената ни информация не е новина. Новина щеше да е, ако нечий син/ дъщеря, който и да е той, откаже да потроши една камара пари на бала си, в името на някаква кауза. А въпросът ми, чий го диреше Драго Чая, облечен в рокля, като водещ на празничния концерт за 24-ти Май в Операта, продължава да стои.

Кошмар и то голям.Тонито никога не е можела да се облича, липсва и стил.Същото важи и за дъщеря и.Иначе понеже е дъщеря на Тони Димитрова задължително ще успее, все пак в България дете да си на някой.

Как може младо момиче така да се обезобрази - грозна татуировка на рамото, пък и я показала...

Това е неадекватна демонстрация на свобода и независимост. Колкото по-грозно и скандално, толкова по-добре.

Дъщерята защо без сутиен? Пари ли не стигнаха.А майката на снимките навсякъде в профил, да не личи, че е дебела. Еми, личи.Парите не купуват стил, за съжаление. Иначе попътен вятър на момичето и успех в живота.Изглежда мила.И слагай сутиен, момиче.Иначе грозна гледка.А бащата къде е?

Може ли толкова злоба бе човек. Ще се моля да не те срещам в живота си.

Защо да е злоба, драги? Майката е публична личност, поства снимки от бал, хората коментират. Интернет пространството е затова. Ако роклята е ок, ако майката е повталена, ако аксесоарите са стилни и подходящо избрани, негативните коментари ще са по-малко. Истина е, че и грим, и дрехи и обувки не са добре избрани. Факт. Имам право на мнение. Разходи се из сайтовете, виж абитуриенти и родители на други места - стил, класа, всичко избрано с мярка и вкус. Можеш ли да кажеш нещо-не. А ако си лично засегнат-твой проблем. Хайде със здраве.

А за гащи не питаш.

Е, една идея по-добре от мамата, но моля, нека само и тя да не "пропява"! Другото с изкрючителния талант си го знаем и ще го изтърпим пак някак си.

Ниско тантуресто, несимпатично, че и доста мургаво момиче. Не виждам никаква прилика с лъчезарната Тони. От тук нататък роклята няма значение.

Момичето е много чаровно, роклята е красива, обаче снимките са отвратителни !

Да бе , да, на крива ракета космосът и е крив. Поне да бяха скъсили малко роклята за да видим обувките, че те може да не са Ив Сен Лоран, а чехлички от Китай. И тия големи басти на тоя ханш, направо изглежда огромна.

Преподавала съм на Маги. Не е кифла, нито е мутреска - всъщност си е много мило същество, което си има собствени цели и идеи, и те нямат отношение към кариерата на майка ѝ. Дано ѝ провърви, защото го заслужава.

доста грозничка,ама с връзките на майка си няма как да не успее

твърде млада за тези виснали бозки...... пък и в комбинация с нежното синьо........ и букетчето и тези татуси като на прасе звънче ....... КИЧ!КИЧ! КИРПИЧ!

ЗАЩО СМЕ ТАКИВА БЕ ХОРА? ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕМ УВАЖЕНИЕ И ПОКЛОН ПРЕД ТОВА МЛАДО И СИМПАТИЧНО МОМИЧЕ? АЗ МОГА САМО ДА КАЖА: ", ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! ЧЕСТИТА АБИТУРИЕНТКА! ПОЖЕЛАВАМ Й УСПЕХ И НАГОРЕ, НАГОРЕ!"

Защото уважение се заслужава, а синя рокля, татуировка и силен грим не са основание за уважение. Откровено казано и завършването на средно образование с неясно какъв успех, също не е повод за кой знае какво уважение, нито пък избора на бъдеща професия в лекия жанр.

Селска певица

ГРАДСКА ПАЧАВРА!

Освен че е млада и животът е пред нея, нищо друго положително не мога да кажа. Не изглежда добре. И май го съзнава, ако се съди по притеснения ѝ поглед.

ТУФЛЕК ОТ СЕЛО.

Нацапала се е по ръката, може и на други места

Драго Чая е там, Ив Сен Лоран също, а за баща й нито дума. Стилът й отвратителен, Тони също се е облякла сякаш отива до Мола. Преди години дъщерята на чалга певицата Ивана беше класи над това... нещо.

Драго чая, особено, е много важно, че е бил там. Той е на всяка бургаска манджа мерудия. Бяха го сложили водещ на концерта по случай 24 май в Операта. Появи се с някакво джендърско облекло - лъскаво сако върху разкопчана рокля. И през цялото време се лигави бетер амбриаж.

Там е, защото са приятели от много отдавна. Защо да не споделят като приятели хубавите моменти от живота си.

Бащата се вижда на снимките в заден план.Готин е като човек.

Бащата е на първата снимка, в профил със синьо сако. А не се говори за него, защото от години е така.

Тая рокля хич не прилича да е от Америка или по-точно си е баш от кравария. Те могат такова перде да облекат, ама с перли. Стотици абитуриенти ще отидат на бал с тениски, а тая нашарена кифла с рокля от странство, жалко, че толкова харесвам майка и как пее.

парите не могат да ти купят стил. Роклята й стои ужасно. Много е широка в талията, приличана бременна булка. Да не говорим, че направена за доста по-високи хора и се влачи неприятно по земята, давайки още обем. Което води до неприятното усещане, че е много дебела или бременна. Жалко, да имаш пари и да ги прахосаш по такъв калпав начин. А можеше да е далеч по хубава на бала си :)

Селска чест. Отврат.

Изглежда отвратително! Доста закръглена да не кажа дебела!

Изглежда отвратително! Доста закръглена да не кажа дебела!

Скъпи тоалети, а евтино излъчване. Колкото и да е модерно, жена с натрапчиви татуировки винаги изглежда евтина.

Ив-Сен Лоран , но китайски :D Като видях мухата Цеце на първата снимка и посегнах инстиктивно за мухобойката :D

Ima vid na mnogo po-stara. Izglejda kato naglo, debeli4ko k-ve. Imah po-dobro mnenie za majkata, ama qvno greshah'

Макияжът й е неподходящ - тежък грим и т.н, които качват годините най-малко с 10. Явно се плаши да прилича на себе си.

Погледът е на пекано к-ве. Може и в Шанел да го опакова мамка й, ама излъчването на селската пенка общата не може да се прикрие.

Страшни цици евала, и е по хубава от макя си.

Ив Сен Лоран, ама Булгаристан.

Всичко добре, ако не беше се намесил Драго чая. Какви са тези послания и тези думи, да не би той да е бащата на абитуриентката, че се прехласва толкова и се гордее толкова...

Моля ти се! И с тези патетични слова е толкова фалшиво!

Голямо бърза е ще да е било, забравила си е сутиен. Нужен и е, че...

Може да кърми.