Дефилето на "Златните глобуси": Скучен сив килим и предсказуеми тоалети... с няколко изключения

В модно отношение церемонията по връчването на призовете не успя да си възвърне предишния блясък

Обратно в новината

Коментари - Дефилето на "Златните глобуси": Скучен сив килим и предсказуеми тоалети... с няколко изключения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези хора защо не си наемат стилисти? Повечето не изглеждат никак добре, а парцалите, с което са тръгнали да се правят на интересни, ги загрозяват още повече. Красива е Марго Роби, но тоалетът ѝ е посредствен, без да е прекалено ужасен. От мъжете - единствено русото момче с класическия смокинг става - класическата елегантност е за предпочитане пред безвкусното оригиналничене.

Боливуд му е майката :)

Във френски сайтове прочетох, че, за разлика от миналогодишните People Choice Awardsи Оскарите с тяхната бедна атмосфера таз годишните награди Голден глоб са били ,, приятно зсвръщане,, към елегантност на лукса. Тука Стелянчо и един куп фешън тутки са изказали вресливо ьруго мнение. Не знам кой е прав. И не се казва ,,Сив килим,, , ,,Сребърния килим,,

И Зеленски за красота.

"Вчера" един си закачи на леглото надпис на лист от тетрадка............. СНОБ............много народец още не го е прочел.

Очевидна липса на стил и елегантност! Кошмарно изглеждащи актриси, безобразно грозни тоалети, нямат стилисти и дизайнери с изискан вкус и визия!

Какви са тези стилисти,то всяка може да се облече елегантно ,но такава безвкусица!А някои нямаше нужда да са със дрехи,но и без и със не изглеждаха секси.Имаше тук там по някоя стилна.

Не са скучни. Грозни са. Изхабени одъртели чанти. Тая Гомез прилича на плондер

Снимани така особено от близо - потрес. Това е истината, че повечето хора не са грозни, а са бедни. С повече парички всеки ще бъде докаран да изглежда добре. Селма Хайек ...абе кръв ли пие тая жена , няма остаряване. На Хайдито много кофти и личи хирургичния разрез под носа, даже шпакловката не помага. Вайола Дейвис - много талант и класа. Селена Гомес - неузнаваема - май болестта за съжаление се е върнала.Всичките мъже - ужасно кичозни и смешни.

И победителите бяха тотален провал с минимални изключения . Тоалети , Джесика Частен и Вайола Дейвис, елегантност ,стил и класа. Победители , Колин Фарел и Мартин Макдона за " Банките от Иришерин" брилянтен филм.

И ти си тотален провал , ама драскаш

Пълно е в негри, евреи, хомосексуалисти, тьотки с извадени цици. Отвратително.

Добре че е Хайдито, че иначе... Мани бегай.

Абе на Хайдито вече започват да и се виждат натрупаните десетилетия. А този парцал, сякаш взет от 2а употреба, не и прави услуга, а точно обратното.

Хайдито е с тоалет за афтър парти, а не за червен килим. Пообъркала е мероприятията:)

Не трябва ли зелена тениска ,за солидарност с зеления.

По- хубави няма да ги направят , а и одъртяха тия холивудски сатанисти

даже Zеленски е бил с протъркания от пране на ръка военен пуловер.

Ужас.Каква е тази мода?Никакъв стил.Красиви жени с грозни дрехи.

Даже и повечето жени не са вече красиви. Само Джейми Лий Къртис си я бива, но в случая тя прави дрехата, а не дрехата - нея.