Деми Ловато е в болница след свръхдоза хероин

25-годишната певица отдавна се бори със зависимостите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не тоя път, следващия ще успее

Някои успяват да се откъснат, но абстиненцията при хероина (и не само) е чудовищна. Тяло на наркоманите е престанало само да си произвежда допамин компенсаторно и докато си възвърне тази функция 40-50 дни всяка болка, дори най-малката (и физическа и психическа) се преживява като непосилна болка, ескалирана до безкрай и е чудовищно изпитание.

И тази ще влезе в клуб 27 май

Деми е звезда на Дисни. Родителите трябва да отговарят за децата си, защото в повечето случаи, добиването на популярност в детска/тийнейджърска възраст носи след себе си подобни последствия. Детската психика е изключително крехка и не винаги може да понесе медийното внимание. Същата работа е "нашата" Сузанита, която си слага филъри на 14-годишна възраст. За плюене е не детето, а родителите.

разказа каква е съдбата на тези деца и проблемът не е в популярността, а в това, че масово ги използват за задоволяване на "особени желания" на заможни старци, които финансират съответните продукции. А побърканите и жадни за популярност родители на тези деца, знаят за какво иде реч, но за тях целта оправдава средствата.

Не знам доколко е прав Брад Пит, но като знаем каква сволоч е навсякъде където се срещат пари и власт, може дори да не е бил достатъчно описателен. Факт е, че почти всички звезди на Дисни са пълни развалини в човешко отношение. Линдзи, Селена, Майли, Деми и тн... Малко от тях успяват да се оправят.

Хероинът - това е доброволно самоунищожение и самоубийство! Звезда на Дисни, уж примерно момиче беше, много жалко, че е избрала този път. Дано да спре с тези боклуци, цяло чудо е, че е оцеляла! Като се замисля колко музиканти си отидоха ей така без време, жалко, много жалко, че хората правят подобни избори, било то бедни или богати... Известни, неизвестни - никой не заслужава да свърши по този начин, затова хора - ценете живота си! Всеки има трудности и безнадеждни моменти, но това не е начина, трябва да се борим!

Ама то тия не го правят заради " трудности", а зарадо прекалено лесния си живот - забогатели без усилия, парите текат без усилия и какво да правят.

Не е зле да отиде на гости при кака си Уайнхаус.

Всичко е от липса на желание за живот......... Ако на този тип хора оправданието е че живеят трудно, какво ли трябва да ни е на нас ?

По-трудно от нас. Луксозният живот не е гаранция нито за щастие, нито за богатство, просто е луксозен живот. И в същото време тези хора са във фокуса на масовия, често пъти нездрав интерес. Можеш ли да наречеш богат някого, който непрекъснато страда от някакъв недоимък? Било то липса на най-новото еди какво си, на любот и т.н. и т.н. Бедността е вътрешно състояние, не се определя от материалните придобивки. Ако вие нямата нужда от яхта или последния айфон на пазара, значи сте по-богат от всички онези, които искрено страдат заради това, че не могат да си позволят яхта или събират заплати за айфон. Материалното богатство, което ти е трудно да стопанисваш и което не е в услуга на другите, е жестоко бреме, често пъти непосилно. И още една нелепа представа за богатството - някой казва, искам да съм богат, да съм шеф, да давам заповеди и другите да ги изпълняват, да ми слугуват. А един инвалид, би дал мило и драго, за да не дава заповеди и да му слугуват другите, а да може да се обслужва сам.

Тая да не би да се занимава с газови уредби?

И тук си имаме достатъчно лицемерие и фалш - няма нужда да привнасяме отвън! Борила се тя със зависимости, възпява ги в песни, и след концерта - хоп, па у калта се връща...

Прощавайте, но сте написала глупост! Едва ли има някой, който не се бори с някаква зависимост, с някакъв порок, принципът на пристрастяване към нещо, на лошите навици в това число, е много добре изследван и е сходен. Просто някои зависимости са много тежки и абстиненциите много трудни за преживяване и това, че някой не успява да преодолее някаква зависимост, не означава, че не се бори с нея, борбата понякога продължава цял живот.

Налива се като ренде, и като изтрезнее / излезе от делириума почват едни борби, едни откровения как се е стигнало до там, на които цял свят трябва да и влезе в положението. Айде у лево!

Ние у Астралиа мезиме с кенгорско. Манете го тва, кьорави ли сте че е жендър? Елате при мене на връо на Еърс Рок да ви спретнем един пикник с бабе кюр таквия плескавици врътиме чее....Сичко е от брадата, без брада нема искуство.

Не знам тая що за певица е и кви ги пее,но щом е на шприцове не е за жалене.Щото и е скучен живота и е посегнала към препаратите, Е това е причината при повечето хора на препарати.

Звезда от малка, толкова талантливо момиче...поредната жертва на Холивуд... Детството не е време за известност и за изкарване на пари. 90% от тези деца не издържат на напрежението като пораснат. Не всичко е пари.

Правилно! Но всичко което човек иска се купува с пари, а мечтите - с много пари!

Все още има "примитивни" общества, които не са "открили" парите. Всъщност, парите са общоприето разменно средство, чиято функция е да улеснява търговията. Или с други думи - всичко се получава срещу някакъв вид труд или услуга("облечен в пари"). Всеки вид труд е някаква човекоиединица време. Някои успяват да продадат времето си по-изгодно, други работят по-усърдно, трети предлагат по-специфични, по-редки услуги, а някои се препитават от труда на други хора, т.е. паразитират. върху тях.

Не всичко е пари, но без пари всичко е равно на нула

"Тя изпълни тази песен в неделя вечер на Калифорнийския панаир - последната й изява, преди да бъде хоспитализирана." След което се надруса като за последно!

Аз не знам защо трябва да се информираме за Деми Ловато? Пиши я пътник.

Изпя песента “Трезвен” и се напука до козирката....ни йе човиек,ни йе човиек кой не воли да попиеееее....

Drake и Bieber са звезди, а тази си е една обикновена наркоманка която след 15 години никой няма да си спомня дори и да е жива до тогава.

Bieber! Този бездарен мушморок една година след като се пенсионира от това, което нарича пеене, ще бъде тотално неизвестен. Смешко.

На известните наистина не им е лесно.Проблема си е лично неин!

Защо... Младо, хубаво, успяло...ЗАЩО

Не знам защо, но прави огромно впечатление, че повечето звезди на Дисни имат едни и същи проблеми.

... и едни и същи дилъри...

Защото като стигнеш върха смисълът изчезва.