17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо по-младо няма ли?

прескочи в съседната статия е новата Мис България :))))

"Призрак" с Деми Мур и Патрик Суейзи ми е любимият!

Харесвам я. Тежка категория! Пускам си я в Редник Джейн у Добри момчета! Силно присъствие!

Тази определено е за психиатър. мисли си че е вечна и годините я подминават. Уви не. Беше изтерясала че 20 години по-младото и гадже, което се оказа и по-добър артист от нея я напусна.

На 13 продадена от майка си на дъртак. Под 18 излъгала за възрастта си, за да се снима в еротично списание, за да изкара пари. Смятайте, че е тръгнала от нищото, за да стигне до върховете на Холивуд! Колкото и да не ви харесва, тя си е звезда и име и дори фактът, че я обсъждаме, не в Америка, а тук в България, говори сам по себе си дали е известна. Браво на нея! Да е жива и здрава!

Във всеки случай има разкошна коса

В.”ЩУРЕЦ” – 1933 год………….. „Пътеводител за България – пътища и безпътие“ ……………………………. “ Националният девиз на държавата е „Съединението прави силата“, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението. Държавният девиз на нацията пък е „Боже, пази България“ . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси.“ Та тъй вече 87 години.. 11 от които – НЕГОВИ.. И интересите веч са конкретизирани – в „чекмедженце“

Средна убост. Нищо особено.

Никога не ме е вълнувала като артистка и жена, дори гола, Деми Мур. Докато само едно движение на екрана от Моника Белучи, София Лорен, Невена Коканова ме кара да съпреживявам на екрана.

Не особено красива и слаба актриса. Ако не беше "Призрак' да я изстреля на върха, никой нямаше и да е чувал за нея. Не помня нито една роля, която да е успяла да изиграе като хората. Добре, че завъртя главата на Брус Уилис, че да постигне нещо в тоя живот.

тя затова ли му роди толкова чавета, разбрала, че с голия си талант няма как да успее в Холивуд...

Хубава и талантлива е. Да е жива и здрава още много години.

Така е. Одрала е кожата на дъщерите си.

Аз пък имам Тойота Корола на 25 години. С превъртян километраж е, сменена трансмисия, блъскана е няколко пъти, поочукана, оправяна, нова боя,на външен вид изглежда почти нова. Гледам едни чисто нови спортни модели се навъртат, но аз си харесвам моята.

Брат,аз съм същия като тебе.Купих един Опел (третата ми кола) но след 2 месеца дясното предно колело започна да хлопа.В сервиза ми казаха че тази кола е била блъскана поне 4 пъти.Обаче на мен си ми харесва моя Опел

рождения ден! Никога не е била първа красавица, но се държи! Добре, че е взела мерки, да й коригират "конските" зъбки - сега вече са по-къси и изглеждат хармонично.

Страхотна жена, желана и майка... Добър актьор. Харизматична. В личен план не я познавам :х

Билянче и аз не я познавам в личен план,а теб въобще не съм те виждал дори.Но Деми Мур е толкова грозна че теб Билянче бих те плющял два пъти дневно

Не е много хубава колкото я изкарвате

Стара чанта

На 58 никой не казва, че е млада.... Нали знаете единствения вариант да останеш вечно млад? :)

Да станеш шотландски боец ?

никога не съм я имал за красавица.Измъчена работа. .нека е жива и здрава още дълги години.

Помислих че и тя е умряла от Ковид Вече като видя статия на първи ред ,ме е страх да я прочета. Ужас ,от Ковид умирам от страх. Жена ми иска да се разведе с мен,щот съм бил бъзльо,почнал съм да слагам маска и не искам да излизам от вкъщи

Статията е много детайлна, но без снимките с катерицата не струва :)))

Тая интересно дали ще я забележите изобщо в тълпата с нейната безцветна и правоъгълна муцуна + къси крака. Ама нали - Холивуд!

Тая е голяма прахосмукачка