Деми Мур във възторг от опакованата Триумфална арка (снимки)

Актрисата е посетила арт инсталацията в последния възможен ден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да съобщят как ще се оправим в пандемия и идваща зелена мизерия, ни занимават с изкукали бабички, които се правят на тинейджърки като форма на самомотивация срещу депресията на остаряването.

Нормално. Простите хора лесно се впечатляват...

офф..позьори

“Зелена мизерия” вие сте социопати и пълни кретеноиди. Искате децата ви да умрат дишайки сажди и ядейки радиоактивни зеленчуци.

това "творение" на опаковчика е пълна тъпотия! Вместо да видиш истинската Арка, гледаш омотан плат !!!! Срамота !!

Искаш ли да хванеш кур?-обади се на Деми Мур !

Овца си, гарантирано. Естествено, че трябва да се направи промяна. Но не през парадигмата на "Голямата Зелена Баданарка". Икономиката е стълб на социума, не комунистическите похвати на Давоските Милиардери. Цената на прехода трябва да се плати от корпорациите, които години наред ползват ресурсите и правят злоупотреби. Обаче ще я плати обикновеният човек, корпорациите ще си вземат от държавите "стимулите" за да си продължат печалбите, ще уволнят 60 процента от персонала си, ще вдигнат цените. Това е Зелената Промяна. В добавка със: Дигитално Следене какво ядете, какво пиете, какво дишате. Естествено неграмотната маса няма никаква идея, медиите просто взимат парите и публикуват рекламното съобщение.

Нямам нищо против модерния арт, но артиста Кристо който веднъж не даде интервю на български, нарече страната ни тъпа и изцяло се правеше че е франсе обаче с тежък акцент, НЯМА как да уважавам. А и изкуството му ще остане само на снимки.