17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хванало го е склерозата вече и сигурно не помни , че има 3 развода. Иначе щеше да бяга надалеч от 4-ти брак е евентуално 4-ти развод

Ще трябва да дава пари на 4 та жена сега

След три американски развода, би трябвало да е вече бездомник.

Жените си лягат с Портфейла на прасето до тях. Брака е щастлив, докато има пари. Или жената си мисли, че той има парите, колкото струва нейното коте.

Тоя ме кефи

КУЕЙД, ДА ТИ КАЖА-ПОВРЕДАТА Е В ТВОЯ ТЕЛЕВИЗОР МОЙ ЧОВЕК!!! СЛЕД ТРИ ОПИТА НЕ ГО ЛИ РАЗБРА?!

И на тях не им е лесно, младите голддигърки. Я през какво трябва да минат. Представете си обратното - вие сте млад, пращящ от енергия младеж на 20 и няколко години, ама сте манекен със заплата колко да е? 2-3000 лева да речем. И изведнъж ви поиска за мъж Лора Грашнова, която сега е на 63, ама не си знае милионите. Вие как ще постъпите? Всички знаем, нали? Ама ще си плащаш вечер в леглото, това е положението...

Примерно Искра Фидосова! Или по-богато - Донатела Версаче!

Фидосова къде изчезна

Парис Хилтън или Мария Шарапова

Много им е лесно даже. Те въобще не изпитват чувства. Ако искаха млад мъж, щяха да бъдат с такъв. Просто искат много пари и всичко останало в тази насока.

А алчността не е ли чувство? А погнусата? Хайде ти се пусни на Флавио Бриаторе! Представи си колко силни чувства се изискват за целта!

На 67 е

А тоя на 70

Замязал на смарамунджляк

Каката става - к'во толкоз

много дърта таз бре

Единият брат се жени, другият в изгнание, защото не издържа на лъжите на илизионистите.

Богат чичка непременно се жени за млад к...оляк....защо ли...той е много обичан, а тя още повече, но след четири-пет дни ще последва развод и познайте кой ще спечели от това...не се научиха тия богаташи да не се женят за внучките си.

Скъсай я, бате Денис! Да си жив, здрав и корав!

Машала пич! Боцкай здраво!