Деница Гергова пак с нов имидж

Бившата водеща Деница Гергова се появи с нов имидж. Освен че вече е с една идея по-дълга коса, тя е променила и цвета й. От перхидролено русо, красавицата е направила косата си в пепеляв нюанс.

Обратно в новината

Коментари - Деница Гергова пак с нов имидж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към модератора - защо триете "народната любов",нека да знае какво е впечатлението на хората за такива надувки, които и под най-скъпите дрешки не могат да скрият нищожеството си

Пепеляв нюанс има не само косата на невръстната златотърсачка - тя е цялятя пепелява, безлична и безузразна. Селска пръчка ,увита в лъскав станиол,ограбен от обикновените,но наистина красиви и одухотворени момичета!!!

Защо ни занимавате със световно неизвестната костинбродчанка "модна икона"?

ало вие в час ли сте? тази като е красавица то аз сум фея *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От тая музейна галерия са гола вода! Вече една година не могат да реализират обявения от тях конкурс и изложба!

Тая коя е и какво е направила за България

Как какво е направила - развалила е семейство, лишила е две деца от баща им - все неща,които и на нея ще и се случат един ден!

наи-накрая при вузможностите които има да заприлича на нещо в главата-с то а ботевскочело и огомна уста трябвазавинаги да забрави киса 1 см коса както се носеше до скоро незнаино по ча8ии сувет. поздравления и комлплименти за нея и стилиста и-новия :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалко за хубавото име - и аз съм Деница, но тази жена просто се излага, много жалко! Да си вземе незабавно нов съветник за грим и облекло, а най-вече за тъпата си коса - перушина!

Ама,аз не я и познавам!Защо ни занимавате с такива хора?!

Много противно това....същество

как се изчисляват и на колко е рана в дължина една идея. В случая една идея коса.

Модна икона?????Май имаме девалвация на определенията....И защо ни занимавате с "нюанса на цвета на косата й"?За кого е важно това?

може и да е модна икона,но главата й е като саксия