Коментари - Депресията увеличава риска от зараза с Covid-19 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По може да е вярно че COVID довежда до депресия -Не излизат не се срещат с други хора и се изолират не се движат .

Това го знаем. Да продължават да говорят 24 часа на ден 7 дни в седмицата, и после хората тежко карат всяка болест.

Е какво са открили, това е азбучна истина. Стресът, депресията намаляват имунитета и човек е по-податлив не само на Ковид, ами на всичко.

Това определено обяснява постоянното облъчване с негативна информация от медиите и журнаглистите. Какъв по-добър начин да докараш депресия на някогп освен постоянно да го заливаш с негативни неща докато не започне да мисли, че не е останало нищо хубаво в тоя свят.

Време е да стане ясно, че стреса е ключов при ковид развитието, и докато тия психопати управляващите, медиите, и лекарите са в поза 69, няма да си оправим - нито психиката, нито здравето. Пазете си нервите съграждани!

По Три пъти на ден....но само с лявата ръка.

Обаче ми прави впечатление как се бори държавата със създалата се ситуация. Значи, хваща те депресията, разболяваш се, моментално държава се погрижва за теб като те набичи карантина 14 дена, където да седиш сам вкъщи и да гледаш и четеш новини подходящи точно за депресия. Убийства, скандали, грабежи, безнаказана престъпност... Абе направо ще те излекува държавата! И най-важното, нямаш право да се виждаш с никого. Имаш едно такова усещане не на грип, ами на проказа, че си пипнал!

Приветствам това откритие.Това значи недепресираните , сред които съм и аз , трябва да махаме маските и да си живеем живота .Край на шибаното "ново нормално" !

Анджък, де! Нали затова са "мерките" - за да разболяват хората.

Така излиза.

Депресията е бича на съвремието. Жестока болест, защото това си е заболяване и много хора страдат по света. Много трудно се лукува, а може и никога да не излезеш от тази дупка, тревожност беззъние, липса на апетит и много др. Само воля, спорт е рецептата.

Депресията повишава риска от всякакви заболявания. Въпросът е защо се допусна създаване на масова психоза, която доведе много хора до депрсия?!

Точно за това