17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че журналистите размахват тази,, новина,, и досаждат на публиката. Банова и Плевнелиев едва ли искат такова медийно внимание по толкова лични неща. Все пак са интелигентни хора, за разлика от коментирайте тук.

Пиф Първанов,браво за твоя коментар.Смях се от сърце и това беше чудесно завършване на празничния ни обяд.Действително,тази новоизлюпена двойка не се спира да ни се навира по всички възможни начини и това е тяхната грешка.Чехльото Плевенлиев печели все повече черни точки,а и неговата изгора нека си ражда,нека си правят пищни сватби по гръцко и да си харчат голямите парички,но да не ни се натрапват . Има много по важни и интересни неща за българския народ от влюбената двойка в кавички.

Честито и на двамата,въпреки,че не ги харесвам. Боклуците обикновено имат свестни деца.

А по кой канал ще дават раждането на живо?

Форумците си лаят, керванът си върви ... Щеше да бъде хубава първа дама, ама късмет няма ... Да се спра, че и аз май съм на път да залая ... ;-) Да си го носи, да си го износи, да му се радват, и второ да си направят!

Ние много се вълнуваме от тази новина, цялото семейство сме нащрек. Започваме да отброяваме дните до славният миг. Взели сме шампанско и бенгалски огън. Ще празнуваме. Ще поканим и съседите. Жената е замислила да омеси кекс и козунаци, аз ще опека пуйка. Мислим да си вземем отпуска тогава, поне 3 дни. Всички ще плачем и ще се молим да се метне на майка си, едно грешка вече стига на България.

Ха-ха-ха.... :D

Няма доказателство от кого!Трябва ДНК анализ!

От кой чака бебе?

бърза жената ,няма време, ако вземе та изпусне кокаля!!!!!!!!!!!

Извинете, но по скучна клюка едва ли може да съществува, просто заради главните герои.... Деси? Росен? Росен? Деси?!? Кой от кой по.................

Новина, която развълнува всички българи! А в деня на раждането ще има ли всенародни празненства? Щото, както ни ги пробутвате тез двамата всеки ден по всевъзможни медии, нищо чудно Баце да се разпореди рождението на детето на бившия прецедент да се обяви за национален празник и да се чества с военен парад! Все пак бивш главнокомандващ е бил...

Е, и??

Schilo

И кво от това? Колко още жени- да са живи и здрави всичките, чакат деца? И с какво Десито е повече от тях? Живи и здрави да са всичките, лека бременност, безпроблемно раждане и да растат здрави децата!

Коментарите са по-интересни от новината:)))

Те ясно чакат ама не пишете от кого е? На тоя жените нещо не са наред- предишната веднъж не се появи (сигурно от срам), а тази и от тоалетната се хили. И двамата вече са бивши- той президент, тя водеща, така че да си живеят живота и по-малко да се разхождат по тнелевизора!

Защо толкова много се пишело за раждането на детето на Плевнелиев? Ами защото той е президент. Защо се пише толкова много за раждането на правнучето на британската кралица в страните, на които тя е държавен глава? Защото хората се вълнуват, те са нейнини поданици! Дори и бившите поданици на кралицата, като индийци, пакистанци, американци, които днес са напълно независими, също се вълнуват!

Ами нека си пеЦидентства при десето и родата ако още има такава която без аванта да го трае а не да се навира по медиите с поредните си безумия сякаш ни бяха малко през 5 години на назначението му..

В британския двор ряпа да ядат с третото дете , което се появи скоро.Ние имаме двойка дето сега ще им разкаже играта по медийна слава.

Много моля дираджиите да дадът реално обяснение на ''звезда'' защото тия двамата нещо не ми се връзват със същността на думата според тълкувателния речник..

Хиляди майки в България са чакали , чакат и ще чакат бебета , защо постоянно се занимаваме с Деси Банова и нейната невероятно романтична , извънземна , прекрасна и завладяваща любов ? Има ли телевизия и медия където двамата не бяха ? Ами то преди беше много по-добре , защото нея знаеш ,че ще я дават само в минутите за прогноза на времето , а Плевнелиев само на новогодишната си реши , но и в двата случая можеше въпроса да се реши като минеш на друг канал ако ти писнат.Сега трябва да не гледаме никакви телевизи и да не четем никакви сайтове , защото те изскачат от всички посоки.Ами ние се чувстваме нападнати.

А представяш ли си, ако можеха да влязат и в консервна кутия ?

Ами добре , че аз не си купувам.

Вече ОФИЦИАЛНО:))))) ще да се пръкне малкото преЦедентче в България:))))) Ами няма ли някакъв държавен ОФИЦИАЛЕН ''документ'' да се утвърди датата за някакво всенародно тържество след такава ОФИЦИАЛНОСТ НЕинтересуваща 98% от българите..

От кога тази и нейния са със статут ''кралски особи'' че ежедневно ни информирате за тях??Може би имате милосърдие към влизащите ви в сайта ви и им предоставяте ''медикаменти'' безплатно за очистване на организма???

Израждането ще го видим ли в "На кафе"!?!

Моля да ни информирате кой ден точно ще ражда за да го гледаме по телевизора ( естествено по нова тв)??? Ега ти простотиите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Интересно, кой ли е бащата . . . ?! И, моля не ни пробутвайте версията с чехльо . . . !

Десе, Десееее, акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме -не ги чакай! Плевничката и той главна рола в комедията " ОТ УМА СИ ТЕГЛИ!"

Тая пък Гала да не спи помежду им, че все ни информира.. Иначе нека са щастливи хората, но Десито малко прекалява с медийните изяви, уж не искаха да се врат на хората..

Ми то 10 кинти са си 10 кинти отвсякъде! Кой бяга от бетилка "Пещерска!"

Е, сега е ясно, защо Пеперудката го играе влюбена! Детето трябва да има законен баща! СШ пари! Пък дори и да не е биологичния! Ама то балъци много, а има ли балъци, има и тарикати!

Както вече се писа, Мелания Тръмп е по-хубава от нея! Освен това и Доналд Тръмп е по-влиятелен от Плевнелиев в световен мащаб!

Пък аз чакам пенсията!

На кой му пука? Престанете да ни занимавате с тези глупости? Тя си гледа интереса, а вие се опитвате да ги изкарате влюбена двойка!

Пошат ги тези работи, само и само хората да се радват!

Кой е бащата?

In vitro !

Хайде сега провокационни въпроси! Ми тва за бащата са подробности! Някои и от уста го забременяват!

Този който преди е направил 3 деца за разлика от теб явно

Нямам нищо против тях,нека и мат шанс,нека се обичат и имат деца,това е хубаво,но ми писна като пусна дира и тази Деси Банова изскочи със снимката със синята рокля или тази прегърнати с Президента и обявят някоя новина за тях.Скрийте се и си живейте щастливо.Стига сте ни информирали.Прекалявате.

А ти кво се вживяваш?

Imenno, mnogo omryzvat s neprestannoto natiakvane kolko sa vljubeni. A dokolkoto si spomniam, iskaha da izbiagat ot mediite. E tova biagstvo li e?!