17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тази гласоподавателка защо празнува предварително и защо не носи предпазна маска, както и други работи - предпазни или не?

Oтврат! - и това същество, и вниманието към него, и статията ви!

ми е да гледам тоя евтин парцал, парадиращ с с уменията си за свирки явно .. хората за затворени по цял свят, забранено им е да си виждат близките и да пътуват, нямат доходи ... и някакъв продажен парцал се чучнал замазан с филтър маймунската си физиономия. Защо??? Само у нас още има тая мода да си разпращаш инстаграма по медиите и това още да е престижно, а не жалко и критикувано как разхищаваш на фона на общата обстановка, нямане и лишения

всичко да прави и да не приказва глупости

Защо и завиждате и злословите момичето,че има късмет и е щастливо!Нима не виждате пародията на абитуриенските балове всяка година!Всяко българско момиче мечтае за богато и красиво момче със родители от сой имане и пари!всяко семейство се стреми да покаже чрез костюмите,балните рокли,и марката и вида на автомобила показност за провинциалния просперитет на селските бай Ганьовци!намерете си богат арабски принц или руски олигарх за да сте на Малдивите!

Деси фотофефията. Милен Цветков добре я беше наредил в предаването си, мир на праха му.

Те някои цял живот така си вадят хляба, въргаляйки се в мръсните чаршафи.А ако знаете какво ядат и какво им правят всеки ден, за да развеят гол задник от някой плаж...Мани, мани...Не им лесно на жриците...И тия силиконови чували отпред....Мъка....

Как да се сдобием с красиво тяло? Гледам книга написала. Ама нали не мога да чета и гледам само картинките: "Как да се сдобием с тяло за продан?"

Май съм в порно сайт.Ако не е Петканова, ще е Джугани или някой друг силиконов отпадък!Надути, разчекнати, надупени, раззинати - отврат!

Тая пък коя е? Поредният силиконов трансформърс с много ,,подобрения", разбирай -погрознения!

Ква е таз кифла в чаршаф? Къде хвърли козека!

Не, не мога! Категорично! Някой верно ли плаща за това? Фетишизмът явно придобива все по-зловещи форми.

Не е луд тоя който яде зелника.....

Това някаква местна фауна ли е или човек? Даи нямам критериите на теи спонсори, че са доста ниски с такива екземпляри

Коя е тази грозотия та трябва да знам къде си пече шавливия задник?Защо ни занимавате с такива долнопробни създания?Има други места, където да се рекламират и да си търсят клиенти.

Това ще да е каталог на долнопробни проститутки. Само цената не са сложили. Може би е по договаряне.

БГ Курвите нямат спирачки ! За тях няма ограничения и пандемий ! Трябва дя се вършее !

Обезяна, говорящая... Ужаст!

Защо никога не показват компанията си?!?

много важно беше да се напише марката пиене

То вярно, че нивото на обсъжданите тук персони е доста ниско, но това създание удари дъното отвсякъде. Направо нямам желание да я коментирам, гнусна ми е.

CENA?

какво е това зомби?

съм попаднала на порно-списание...

И то доста долнопробно!

Фани се у работа, момиче. Ама първо си оправи физиономиата, че плашиш ората...

Тя сигурно работи клекнала, за това не могат да й видят личицето очакващите своето облекчение ощастливените да са с нея.

Тая пък коя е? Някоя с профил в alo bg?

Всички новини за проститутките трябва да са в специална рубрика “ пички за всички, нооо, с парички”

Що е Деса все е мутреса и метреса, нарицателно за долна курветина..

.

Зависи от спонсора къде го е въврел ;)

Абе на такова едно време му викахме - разпоретина. И никой не го признаваше за стока. Тия новобогаташи дето си плащат кьорави ли са, луди ли са, не е много ясно.

хубоо им бе ко ги интересува

Блазе и на Даси, а ние сиромасите киснем по панелките и се возим на градски транспорт.

Напоследък не остана гоьстерица да не се е разчепатила на тия Малдиви. То стана тотална прослава на фалша и антиреклама на надупляците. Ми напънете си главите па измислете нещо различно да му се невиди.

Тая има черен колан по правене на свирки.

Поредната еднодневка.. пардон вече за 2 седмици май ги ползват.. Отврат

Тая е циганка със процента..

Коя е тя? Не съм чувала за нея? Може ли такова нещо?

Тая е циганка със процента..

всъщност, има ли някаква статистика за дирските проститутки? Платят статия в каталога, хубаво, ама вдигат ли клиантелата, въобще, вдигат ли го на накого? То, едно е да се гъзиш пред камерата, ама друго е другото...

Татиното, каква искаш да станеш като порастнеш? Ми как каква. Плеймейтка. Ще се напомпам с пластмаса и ще си правя селфита от местата дето ме карат богатите чичковци. Ми татиното, много сте вече желаещите за тази професия. Конкуренцията е голяма, колкото и да се напомпаш с пластмаса пак ще има някой дето ще иска повече. Абе тати, ти що не говориш така на мама?

Това ли е най-новата проста тутка, която си търси спонсор?

Chefo77

Така като гледам, ще да е много изпаднал тоя спонсор...

Пише няколко седмици, пък те били само две!!! Пълно разочарование! Явно камиларя издъхва нещо. Ми да се вземе в ръце, да спонсорира как си требва. Какви са тия мизерни две седмици. Но, то е понятно де, на подобно грозилище и това му е много.

Така по грозна от мене бе !!Ебаси коня!!

Питам от къде тези имат пари? ..няма нужда от отговор..пошла работа пошла даже не е красива

Какви ли свирки върти!?!

Ми се догадки и ми се прииска да видя снимки на облечени,трудещи се с мотики или на поточната линия жени!

"догади"

Е тая самозванка не бех я чул. Наложи се да прочета втори път текста да разбера каква е- била плеймейтка. Сигурно само тя и няколко души от обкръжението и имат интерес към нея.

И клиентите!

много скоро, даже се случва в момета, тази визия е отживелица, тоест на 90% от имащите мозък и вкус хора меко казано се отвръщават от това което виждат. нищо секси няма тази жена, колкото и да се издува, всяка част на тялото.. всички от тази порода, ще станат като прочутия жабок, който се спукал накрая. недейте така млади момичета, бъдете истиски !

Спечели ла си го, да се кефи. Как?..е, това вече са подробности. Като гледам, не печелят само тези които си мислят че некои неща са под тяхното достойнство. Те пак си губят достойнството де...ама за по малки награди. Просто не им прави впечатление щот и други го правят същото и му викат "нормален живот". Че не е красавица не е, че тялото и е евтино и предизвикателно..да. Всеки би опънал една такава в кенефа, ама едва ли би е закарал да се срещне са родителите му. Но и това са подробности. Като нищо този 35 килиограмов циликон на клечки е по щастлива от 90% от хейтерите й!

Курватор бол, сър

Рекламна брошура, само цената липсва.

Малко да се поразровите около този урунгел и ще попаднете на комуняги, израелци, руснаци или местни мутри подвластни нс първите. Кой плаща този измет да се мотае по света, да се пише за него и да е пример

Що ли ми замириса на развалена риба.