17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше получила паническа атака щеше да се усети. Виждала си ти паническа атака... Най-малко по бъркането на текста. Ти си изпя всичко от-до, но некадърно за имитатор. Иначе си страхотна певица, но не си имитатор нито халтураджия. Заради което не ти се налага да се обясняваш. Но скеча беше много слаб. Можеха да ти бутнат едно рамо от предаването.

тази не се научи да диша като пее, нито глас има, нито добра вокална култура

Защо Барека? Какво общо има той с нея?

Е Барека ще ти оправи паник атаките. Бегай пак при него!

stankow

Деси, не са за тебе тези мизерни маскаради ! Ти си един от малкото истински творци. Остави ги да се маймунят на воля, а ти си прави песните !

Тая въобще има ли поне една свястна песен - не знам кой и спонсорира концертите...

Ако знаеш колко народ получава ''паник атака'' ако се излъже да пусне нова и поредната и халтура въобще няма да се притесняваш за своята а за тази поредна манипулация за гледаемост...

харесвам Деси как пее, но се прекалява от пиарите, които не взимат малко пари, да правят безплатин пиар. Обяснявам - използвайки ниещо от примерно в случая като две калки вода, накрая ни в клин , ни в ръкав побликуват безплатно информация за концерта - Добрева готви трети концерт под надслов "Лудо, младо" в Пловдив. Събитието е на 28 март в зала "С.И.Л.А" Хвала на такива пиари

Значи затова не се справи никак добре с песента.

Всеки взима според имиджа си.

Много важно!!! Стига сте ни занимавали с тая.....

Скубанье под мишниците и търкаляне с подфърганье.

От всички участници,тя е най-неприятна,изхвърля се,демонстрира високо самочувствие,чак е дразнеща.Развалих си мнението за нея(мислех я за миловидна,нежна и добра,с ангелски глас,но...)

Миловидна само изглежда... Чувал ли си я да псува? Аз - да! Чак мъжете се червяха... смятай! Иначе, мисля, че има неразбиране какво е паническата атака - тя има дълбок психологически корен, а не се явява, когато просто си се сблъскал с някакво временно затруднение.

Не изглежда миловидна. Изглежда слабичка, но като видиш тези ми ти стиснати устенца и веднага ти става ясно, че иде реч за амбициозна проклетия.

Напълно съм съгласна. Демонстрира се непознаване на понятието "паник-атаки" и наистина се употребява при евентуален "сблъсък при затруднуние" .Аз страдам от истински паник-атаки от 2011 ,за което посещавам психотерапевт. Така,че не вярвам въпросната да се е "сблъскала с истински паникатаки" по време на "Капките".

На мен също ми е писнало от хора, които не знаят за какво говорят, но използват определени понятия. На нея не и е достигнал въздух, почнала е да се задушава и това било паник атака. Сигурно се казва така за да е по-драматично, за да се види какви жертви се правят за нас. Също много ме дразнят хората, които казват- днес не е моят ден от сутринта съм в депресия или от седмица не съм била на спа и вече съм прегоряла. Използват терминология, която не я разбират, но е "модерна" и те не искат да останат по-назад, и започват да говорят глупости

Един гаджор я е уплашил.

Някой знае ли колко е хонорара в ''капките''? Питам сериозно.

аз не знам