Деси Радева: Дай да палим гумите и към Хавай

Съпругата на президента Радев - Десислава, смени профилната си снимка в социалната мрежа Фейсбук.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мнооого злобица,бе..Интелигентна жена ,че и със самочувствие,как ще й го простят..

Кратко, точно и ясно: Деса Простакеса!

Простотията и хремата не могат да се скрият.

Ама разбира се г-жа Радева,отидете в Хавай, ние ще ви платим и тази екскурзия.Майките с деца инвалиди нека си протестират.Пенсионерите нека се чудят, кое да си купят по- напред,лекарствата или храната.Младите хора нека да избират,за 400 лв на месец да работят или за 500лв с удължен работен ден..... Ама вие отидете в Хавай.

Много ме кефи....И, това е моя президент!

А ако може и без връщане в България...

Какво да коментираш...

Абе на тази Деси, няма ли кой да и каже как трябва да се държи една първа дама. Баси и селянката!

Е, сигурно да тича по улиците като бившата Плевневлиева, за да не я снимат, като че ли беше за снимане изобщо, ама нали първа дама, па и с претенции за умна!

Че то и като видях за първи път Радев още тогава ми заприлича на Селяндур, нищо чудно, че и половинката има такава нагласа. Ето защо са далеч от европейските ценности и от ИНСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ - Ако той е Дунав РУСЕВ, то Плевнелиев е ЛУДОГОРЕЦ - Схващате КАКВА е ОГРОМНА разликата !

каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи...тази Радева се изплю на всичко, което мъжа и прави!

Тя може никъде да не отива. Така се пее в песента.

Сега й се е паднало - 5 години пътешествия на държавни разноски...

Ле- ле... лельо, ма, да не би да съм се пак объркал, Еквадор, viva Фидел, Тринидат and Тобейго. Те това ѝ уйдисва повече!

Радев, ти си печен, и по-добре каката да си трае и избягва постовете в мрежата. там няма кой да я разбере, пък и тя самата няма да се изложи с безсмислени напъни за остроумничене...

Щоза печен е този СЕЛЯНДУР, с тази простащина от тях намирисва от всякъде. Той като ходи по килимите ходи не като политик, а като чукендур. НЕЗНАМ как БСП са го харесали, те така са харесали и Т.Живков навремето- Този селяндур има всички данни да ЗАСРАМИ цяла България с тази жена по света !

Както беше написал Алеко Константинов (той пише текстове за рап, знаете, нали?) - "Пази боже сляпо да прогледне"

На фона на протестиращите и изнемогващи родители на децата с увреждания, тази какъв Хавай й се привижда, нали уж е дама с благотворителна цел. Верно, не е много наред жената, поне да си мълчеше, а не да драска по форумите като тийнейджър.

Излагация Радева.

не бях прочел, че това е жената на президента, щях да си помисля, че е някоя чалгаджийка, с тази "уникална" проява.

Опитва се да го раздава, като Мишел Обама. Да е куул, по-разчупена и т.н. Само че в бедна държава, като България, това не изглежда удачно!

Йок Хавай, Сахалин за комунделите...

Радевата туристка прави намеци на льотчика да я заведе на Хавай.

ЗАЩО СЕ ИЗЛАГА ТАКА?Където ще да ходи поне да не рекламира!Хората изнемогват!!

Какъв и е проблема където си иска да отиде с държавни пари.

изискан изказ за съпруга на президент. Праим се на народни хора, а? Потници, бос крак, Уикеда.

Радев би бил един не толкова лош президент, ако не беше тази жена до него. Ако беше средностатистическа домакиня - да си пуска снимки, коментари, каквото си ще. Но това поведение за първа дама е повече от неуместно. Като тя самата не може да си постави норми, има хора за тази цел, които да й дават съвети, по цял свят е така. Какъв PR е - не знам, но фактът е, че дори и собствения си имидж не може да изгради както трябва.

ей тия секретарки брей дай им на хавай

Потресаваща липса на класа и мярка. Пагубно за човека е да забрави къде си и оставил цървулите.

Колхозничките като теб обикновено палят стъпалата, а не гумите и към Иркутск или Оймякон.

А такива като теб плещят идиотщини по форумите.

Здравейте злобари, яд ли вие, не ми отговаряйте личи си. Егати идиотите дето това ви е проблема. А колкото до Радева супер си е жената.

ЗАЩОТО АКО СИ ХОДИ С НЕЙНИ СРЕДСТВА НА ПОЧИВКИ ОКЕЙ НО С ПАРИТЕ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТАШКО ИЗХВЪРЛЯНЕ ! ТОВА БЕЗПОЛЕЗНО СЪЩЕСТВО Е АРОГАНТНО И ТОВА Е НЕТЪРПИМО!

Абе какъв беден народ, мощни коли търчат насам натам, даже и в по малки градове, Кауфланд и други вериги пълни с хора пазаруват, като за световно. Гърция е задръстена от българи по време на празниците. Пенсионери хвърлят пачки с пари от терасите. Писна ми от мрънкалници .

Ако кажа , че сте еднакво интелигентни,а нейното е НАГЛОСТ !

Много ме кефи Радева!Умее да провокира сърдитите провинциални лелички!Радева има хубави ръце, крака и може да си ги показва и да се снима,където си иска и до каквото превозно средство й се ще! Отива й!

НЕ МНОГО Е НАГЛА и мирише на селянка като са й дали до мъжа й власт и сега ИЗВИРА простотията !

Всеки залък и всеки парцал на тези, които са на бюджетна издръжка е от данъците на целокупния народ. Ето защо първите са длъжници на всеки българин, и трябва да се съобразяват с него, както и да са благодарни за всеки потрошен от тях лев!

Колко време ще ги търпим тези на БСП - ДА СЕ ПРАВИ ИМПИЙЧМЪНТ, ЧЕ ВЗЕХА ДА МИ ОМРЪЗВАТ С ПОСТОЯННИТЕ СИ ПРОСТОТИИ !

палете гумите към чукотка или сибир руски слуги

Радева пали гумите и иди прекопай градината на свекърва си.по ти подхожда.Но май хорицата ги е срам от новата буля на сина си.

И Бургас е на море...

Де, де.... по-спокойно. Не й приличат такива улични изказвания. Все пак се пиши президенша. Нисък стил и това си е. Никога няма да покаже класа.

поне едно добро нещо видях тук - че Дир вече не се олива с противозаконното название Първа дама. И въобще ще е хубаво, ако никой повече не използва това нелепо за нашата Конституция звание.

да пали гумите и към Москва. Нали съпругът ѝ щял да ходи там? А най-добре и двамата да си останат в Русия.

Но още по-добре в Сибир!

Русия, Хавай, няма значение, само да хващат пътя и повече да не се чува за тях

Иде време да ни показват дизайнерски бански.

Ми...Уикеда пеят " да палим гумите и към Кравай, но въпросното заведение отдавна го няма и къснодошлата в София Деси няма откъде да го знае.

Явно знае песентта по-добре от теб: "...По масата, пълзят бавно 2-3 мухи. Писна ми тука! Поглежда ме Боби, дай да палим гумите и към Хаваи, знаеш ли брат хората на Запад колко взимат само за час, толкова че тука с тия парички, кафенце ще жулим 4-5 дни...."

Оставете жената на мира! Нека си изживеее мечтите с народна пара! Кой не мечтае за това?