17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ima nesqrazmerno malki gyrdi

Лика прилика си бяха с внука на Пеко Таков, но бързо се разведоха. Сега търси мъж да я издържа.

А къде останаха милите снимки на майки, готвещи/ смеещи се/ разхождащи се/ гушкащис децата си? Странно модерен свят.

Това е резултата от КОМУНИЗМА ,плюе се демокрацията но ето я ТАЗИ,сетете за Тодор Славков , и още много,като тези ! Не е важен строят,поважно е семейство и възпитанието !

главно от известните ѝ баба и дядо. Верно, дядото се изложи като стана депутат от БСП, ама явно не може да откаже, като им дължи не талант, а пари и то много. А баба ѝ прекрасна.Мой познат оператор Ивайло Кузов в БНТ когато го питахме преди хиляди години - е, много ли е красива Анахид казваше - когато застана да я снимам за новините всяка вечер ми спира дъха! А тази - нахална, трътлеста, отблъскваща и с държание, манталитет и вродена простащина, трябва извинявам се но да е от майка ѝ.

Коста Цонев беше депутат от НДСВ. Тая прилича на майка си.

Баща й, горкия, явно я узаптяваше... донякъде... ама вместо да ползват пари и връзки да я пратят да учи някъде, да завърши да се развива , при възможностите които има.. тя ще си показва г*за ... това всяка го може, че има и къде по - красиви момичета от Деси.... излага се направо. Поне да беше хубава като баба си, или талантлива като дядо си. Ще им прахоса имената и славата , че и имотите... и накрая себе си ще затрие !

Объркано момиче. Нагледен пример, че е имала нужда от друго, а не от пари и известност.

Е те това какво е тресавище, не е истина.

Първото поколение насилва и граби без да спира. Второто стиска власт и се скръндзави. Третото прахосва и се лигави. Четвъртото- тотално деградира.

Отвратителна.

Ами... Какво да прави жената - фамилията и е окрала къде- каквото има - апартаменти,къщи, не и се налага да работи, излага си се спокойно. То по времето на придобиването на всичко,което я издържа е било нужно да си заслужил артист, или служител на ДС, които също са придобивали имоти на килограм, както се казваше в"Маргарит и Маргарита" - "за да получиш трябва да дадеш" , та така.

С дантела,без дантела,все е грозофела.

Моят татко, като беше депутат от БСП, изкара такива парички, че мога още 30 години да се чекна в дантела и работа да не пипна!

Не му е било леко на баща и, лека му пръст.

Че да му е било трудно? Баща и не слизаше от държавните мерцедеси и софрите с държавни кюфтета. Там и го гепи инсулта - на софрата в "Евксиновград".

Да не дава Господ,такъв скункс да ти влезе в къщата....по какъвто и да е повод.

Влюбила се от пръв поглед в... паритена новото си гаДже !!!

Деси е по-богата от гаджето си.

ВСИЧКО ЧЕРВЕНО Е ГНИЛО , А Е ГНИЛО, ЗАЩОТО ПЪРВО ТЕ СЕ ПРОСВЕТИХА В РОЗОВИЯ СВЯТ НА СУБСТАНЦИИТЕ !!

отвратително, така и така ще изтриете коментара, тази наследница на червеното семейство, то всичко гнило рано или късно изчезва в небитието!

Изключително нехигиенично и проститутско татуирана. Никакъв стил, абсолютна околовръстна визуално. Страшно лош вкус, отвращаващо бузвкусие на татусите.създават впечатление на евтино и мръсно, миришещо бельо. не знам как се харесват толкова нечистоплътно татуирани

определено... същите асоциациии пораждат и татусите на Черната Златка. А тя е и модел на дрехи, как взимат с тези татуси не знам просто. Иначе лично аз не съм против татусите, но особено за жена трябва да е нещо малко и дискретно, а не такива огромни драсканици на толкова видими места.

категорично против татуирането, мисля, че го правят хора с комплекси, същото се отнася и за обеци на носа, езика, задника и т.н.:)

Долна, нахална, противна и нагла. И без морал. Кърканде.

Важно е да се навираш на хората в очите няма значение с какво деси цонева освен да се лигави в разни предавания и да си показва задника май друго неможе

Козата си сака пръч.

Козата мое си сака пръч ама е чиста чума

Научила е позите но и липсва сексапил ...

МЕРАКЛИИ , СЛАБО ЩЕ ЗАПЛАЩА !

грозна, комплесксирана и непотребна никому!

защо се е хванала с този грозен дъртак? Не вярвам да е за пари, тя си ги има

Абе знам, че на всяка жена и се иска да е секссимвол, а на всеки мъж супермен (например), ама ... Я малко по серизно, вече всички имат голи снимки, пък то поне да беше за голи снимки.

Това момиче работи ли нещо?!

Работят я !

Прилича на мъж в дантелено бельо

Дядо и не блестеше толкова с акъл, колкото с позьорство, ама баща и беше свестен мъж. Не знам това нещо на кого се е метнало, ама явно Д. Цонев го е озаптявал по някакъв начин, а сега няма кой и цялата простотия изплува със страшна сила. Всъщност тя, освен с баща си, с какво друго е известна на обществото, че ни я навирате в очите?

Дядо и Коста се чудеше на кого се е метнала с тези черни очи и коса. ДНК?

Колкото повече се излага , толкова повече се кефи на излагацията си !

Деси Цонева е кифла и половина !

Ма много грозна вееее

Става за куклен театър !

Тя е по жените !

ТАЗИ НЕ СЕЕЕЕ СПРЯ... ДА СЕ ИЗЛАГА! Кротни се малко МА моме, поне заради паметтта на дядо си, прекрасният актьор Коста Цонев и баща си! Или поне не си развявай порно снимките (с "дирника", джуките и "изписаните веждички", с които мислиш, че си много интересна) по социалните мрежи! Пази си ги за "собствена консумация". След смъртта на баща си се изживяваш като развързана, unbridled bitch! Но, явно толкова ти е капацитетът и само с това можеш да покажеш!

Баща ти сигурно се върти в гроба от срама колко долно си паднала...

Колко жалко е да си парцал...

Браво на Деси Цонева!Днес с черни дантели утре без дантели!

Прасенцата са и малки, но нямам нищо против да ги олигава...

дателено????