17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 2 години са заедно? Ама тя преди 2 години пак се сгоди, но за друг - Георги Джамов и то точно след погребението на баща си. Това момиче е много объркано. Някъде назад във възпитанието й има нещо сбъркано и сега тя не може да намери себе си. Зарязала сина си при майка й, защото "майка й да не е самичка". Дали и тя си вярва в това оправдание? Що за майка, що за жена е, която мисли само за секс, алкохол и купони. Дано поне през бременността се кротне.

Грозна история.

Охх по бельо в сайт с огромна посещаемост..и тези ятаган татуирани вежди, а уж е живяла в чужбина. не е хванала малко усещане за стил от там. Прилича на нейн родител, но това тя си го знае

А пък вчера баба Вуна от Долно Уйно ходи пет пъти до тоалетната на двора.

Явно е прекалила с фасула

Странна ми е тази жена. Месец ли беше след смъртта на баща й, влезна във Вип Брадър и сякаш нищо й нямаше. Малко преди това загубих баба ми. Не че не съм се смял с приятели и животът не продължи (даже ми потръгна в нова работа), но... близките ми приятели знаеха за мъката ми. След половин година ми олекна. При нея в участието й във Вип Брадър не го усетих.

Крайно не лицеприятна личност ! Много невъзпитана, нахална , не мога да се се сетя как може толкова да си прост ! Изкукалаа тотално !

Ох! Да пази Господ! Трудно е днешното поколение. То не са силикони,то не са татуировки, обици и разни други метали на всевъзможни места. Тая и тя сега! Нямаше ли някой на нейната възраст, да изживеят своите мигове,да пораснат заедно?! Взела тоя чичко.Хубаво ,сега ще я глези ,ама след 10 години когато нея все още я пере хормона, неговия часовник ще сочи пеманентно 6.30. И пак ще търси друг. Не се ли научиха,че чужда майка, майка не става и чужд татко,татко не става!

Я марш от тука. Щото ти си мега морален пич, нали. Умрели сте да гледате в чуждите паници, а не видите собствените си червеи.

Снимката с пердето кърти! Къв е тоя бардак! Гнус...

А, иначе десито много я харесвам:)

Помня я от погребението на баща и, държеше се толкова неадекватно... С какъв акъл ще направиш дете на такава жена? Явно мъжете като поостареят мислят само с долната си глава.

Тая е по-досадна от Мика Стоичкова. За оная спряха да пишат, сега е Деситу наред. Ама каква отвратителна физиономия има и си личи, че не го обича по начина, по който го целува. Както се казва тая трябва много да обича парите.

Този не е ли някак възстаричък за нея? Поне 20-тина години разлика имат, така като ги гледам по снимките.

Курвето си намери деденце. Това е ! Важното е да се ражда бугарчета, нема значение коя разпотетина с кой дядка се чифтосва :)

Голямо недоразумение е това момиче....

Прост резултат на презадоволяване.

Аман от тази бездарна златотърсачка. Ако не беше дядото и бащата, никой нямаше да я знае. Какво точно е постигнала? Върволица от богати, възрастни мъже, браво, отбелязахме, сега може да престанеш да ни се навираш в очите. Сега ще слушаме и за нейните бременост, раждане, погачи..Няма отърване от Тоца, Златка, Патка и подобни.

Некадърната разпореди на от рода Цоневи намерила чичко паричко и какво от това, толкова други се сгодяват! Какво е постигнала и какво е направила през живота си освен, че се родила внучка на Коста Цонев?

Лапнала е правилните пишки

Това Деси доста ебливо се оказа.Какво стана с брата на Джамов - нали и за него щеше да се омъжва

Ама Десо, какви са тия джуки? Нямаш ли поне една нормална снимка ?

Сгоди се за дядо си ! Често !

За да има право да му тегли пенсията :)

Бе той баща й по-млад изглеждаше баси

ТЪКМО Я БЯХ ЗАБРАВИЛ И ВЗЕ ЧЕ И ТЯ ЦЪФНА В НОВИНИТЕ,СЕГА ТРЯБВА И НЕЯ ДА Я МИСЛЯ.

Тази свеснотия , не беше ли омъжена за Янчо Таков младши

Днес новините в лайф са потресаващи!!!!

На нея честито , на него жална му майка .

наргилето в снимката към новината

Дори предпочитам да чета за николето-валеро-биляно-николайчо отколкото за това измислено нещо Деси.

Жалки и гнусни сте, ку*ви сте всички ! За пари и баща си щеше да продадеш, лека му пръст !