17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те ловните дружинки, поне компетенции имат, а тук -РАЗХОДКИ НА ГЪРБА НА НАРОДА

Защо сте ми изтрили коментара, бе да ви еба майката некадърни помияри :)

Туристите Радеви от излишната институция.

Ако имате представа как другите българи изглеждат в чужбина и какво поведение имат - ще ликувате.

На кой му пука? Разходкаджийска работа.

Деса като 3-крилен гардероб.

Като от селска ловна дружинка. Сраааам...

Дир, пуснете една анкета за турист на година, моля.

Ха ха ха! 100% тази разходка не е била в дневния ред. Деса е скръцнала със зъби на ушкото и той е трябало да слушка! Същата история, като на 1 Януари. България поема председателството на ЕС, а президентО с фустата си у Виена. Майната му на преЦедателството! Щом Деса иска у Виена - ша одя у Виена! Да е ясно, че става това, което иска Деса, после Нинова, после Йотова и накрая, ако още има сила - самият президент!

че ако не беше тая тъпа реч на нова година, можели спокойно там да си останат за празниците

С новия елек, и новия анцунг, право у Петра.

Селянката е завлякла фатмака да се снимат и в Петра ...

Ей, тая жена толкова пък да не може да се облече, може ли на официално посещение да се пусне с този анорак. Чак ме хваща яд на нея - такава липса на усет и вкус. Толкова обучения има за мода и стайлинг, да не говорим, че има и хора, за които това е професия...като не ти се отдава пък имаш представителни функции да вземе Радев да отдели от заплатата и да й наеме един, а не само да ни излага пред света. Не може да изглеждаш като селска пръчка, а да искаш да будиш респект и възхищение у европейците....няма как да стане... не по този начин. Вземи баба ти Макрон - мумифицирала се е горката, ама прическата - винаги точна, грим елегантен и дискретен, костюмчета елегантни дискретни, рокли също....дори по дънки с подходящото сетренце пак изглежда барната. P.S. Между другото и Радев има нужди от стайлинг съвети, все пак управлява и представлява държава, а не самолет и работи в президентство, а не на летище!

Ало, критикът на Радева, нещо да кажете за стайлинга на външната министърка с нейните тоалетчета или новата прическа на леля Цецка?

гражданите си искат Петър и Антонина Стоянови, Росен Плевналиев и Симеон Сакскобурготски - ами да се облекат както подобава и на протест пред президентството, да видя най-после що е то стил и да попивам. Предложение за лозунги: Искаме президентски заплати, парите от наеми не стигат вече за екскурзии. страхотна тема, поздравления, пожелавам приятно тролене на множеството. дано не спрат интернета в центъра, че няма да има кой да поддържа огъня на кладата на пребоядисаната инквизиция. Нямам време да отговарям на възхитените - така че си спестете усилията да ми се лепите. Всеки минус ще ме зарадва обаче.

Чебурашки. Руски стил всеки ден.

като гледам по дати, пет дена са се търкаляли с втората дама в Йордания, от които само 1-2 часа официални срещи. какво по-голямо доказателство, че си имаме пРезидент, който е пълен безделник и озлобено дрънкало на чужди речи и "мисли", но пък за 11 бона месечно върши тая "работа".

Аз пък гледам по дати, че човекът от Банкя почти не се прибира и дава интервюта на българските журналисти в чужбина. Това добре ли е? Президентът ни представя, премиерът трябва да работи тук.

С тази разлика, че "човекът от Банско" си върши работата. А тези двамката са все по разходки извън България и все на далечни дестинации, изискващи все нови и скъпи тоалети за Деси.

Семейство Радеви да вземат да си прочетат "Приказка за стълбата". Май вече са високо и всичко долу им изглежда в розово. Но не е така. Да престанат внушенията че го има това дето го няма и го няма това дето го има.

Ако изглеждаше розово, нямаше да е толкова критичен към правителството. Добре, че има срещи, да видят по света, че нашите политици могат и без преводачи.

По международен протокол всички разговори по работа между всички лидери се водят чрез нутариално заверени преводачи и на запис. Само разговори на общи и лични теми се водят без преводачи.

И този тръгна на екскурзии. То народа тъне в бедност,нищета и беззаконие, а те развяват по Света. ББ оправи държавата та тръгна да обравя заподните балкани. Абе хора,ще доде най-накрая горският и ще ви изгони сите от Гората. Няма сигурност за дсворците там където колибите са нещастни. Не дали, а кога. Бой се от търпелишвия. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Дайте навреме на бедните защото ще дойдат и ще си го вземат сами,но богатите ще пострадат.

Не ме критикувай юрист,защото предвиждам две други посещения,които са още по-важни от разходката ми до Йордания. Те са до Бангладеш и Свазиленд.Там ще подчертая че и с тези две държави сътрудничеството е от огромно значение за нас.

Боко да назначи прецедента и за министър на туризма по съвместителство, натрупа голям опит като турист.

Изключително елегантни грейки ! Тези хора са модни диктатори !

пРезидент Хвърчилков трябваше да е по джапанки и със зелени чорапи.

Заплатата на мексиканския президент е 3 800 долара, от които той връща 1/3 на бюджета с цел икономии; Умен-Румен взима два пъти повече, но няма как да си позволи подобен жест - спестява от закуски за "Грипени" и укрепване на благоприятни политически отношения с Петра, Нубия и Близкия Изток.

Тези, обикалят света като глуи кучки за сметка на останалите гладни лаещи кучета, които им завиждат.

Не си плюите прецедента, толкова си може, вие си го избрахте.

Фатмака оди на екскурзия на гърба на тия дето го избраа! Да ви е честит новия комунистически безродник!!!

С изключение на бат Пешо и Плевнята, останалите прецеденти бяха селски чеда, този - също.

За какво плаща ме на прецедента по 11 бона месечно, а той се облича с дрешляци от битака в Димитровград? Кака Кури да му издърпа...ушите на клепоушко.

бай Ганьо(и жена му ) по света...

Случайно ли прецедента се е накиприл със цветовете на руското знаме: бяло синьо и червено.

Не ми диктувай как да се накипря бе соросоид! Нареждания за облеклото могат да ми дават само ген.Решетников и др.Нинова. Ако трябва ще нахлупя ушанка с червена петолъчка,а на ревера си ще закича Георгиевска лентичка.

Класически комунист

на изкуфелите пенсионери с бетонирани мозъци и зомбираните русофилистици.Предимно те гласуваха за този комунистически ретротъпанар.За тях в момента не е 2018 г.,а е примерно 1988 г. И копнеят за любимеца си бай Тошо,на когото Румен Тъпото прилича дори и външно.

Браво, да сте здрави весели празници и много красота в живота на семейство радеви.

В това семейство кой е жената

Екскурзии, есскурзии... Нямаме Крал, но имаме Радев, да мъкне Простакешата си по Света с наки пари Президент да си в България...ни Крал

Какво да ги коментираш...излагация отвсякъде.

Елека кърти мивки.

Зверски цървули!

С деколте до пъпа....Деса Простакеса.

И дантела...

Най добрият ни Президент в историята ни,колкото и безславна да е тя в последните 100 години.

Безславна е историята на бекапе!Историята на България е Славна!А радев и простакесата му са карикатури!

Малиии, това е накто некъв виц, не е истина ви казвам. Това, което виждам не е истина. Ужасът е, че май е истина. Умирам от срам.

Президенте, не се страхувай от нищо, народът вижда, че си честен човек. Знаем, че политиката е мръсна работа и изисква "маймунджилъци", но ако не изневриш на корените си, няма кой да те помести от първото място. А какво ще правиш с него,е главният въпрос, защото имаш подкрепата на повече от процентите, които получи на изборите. Давай смело, избирай честно и ще имаш място в пантеона на тия, копито са отстоявали българщината през вековете.

Към Решетников е честен.

Мниго смешно!Каква честност,какви бълнувания!Изборите минаха и заминаха,сега се видя качеството на стоката!Пълен резил!Един злобен чехъл,който прехвърля топката извън реалностите,да не се пипа олигархията от прехода,а само сегашното управление!А защо,кой съсипа държавата,предприятията ,създаде мутрите и разгони хората,един дълъг процес ,обаче ако може да се потули с гръмки слова срещу сегашното управление,че на опозицията така е удобно!Е сори,не става!Не че не трябва да има критики когато има нужда,но начина не съответства,истеризира се ,манипулира се,то е видно как и защо!

Колко съм бил наивно глупав да си дам гласа за този титан. Никога повече!

Всеки може да сбърка, не в това е трагедията. Кофтито е, че успя да излъже много хора.

Руси, съществото е не "титан", а "позитан", и не се косете за напразно хвърления си вот - половината гербери също се подведоха по политическия инженеринг на Борисов (в смисъл: човекът е читав, нека и вие се пооблажите с ваша кандидатура, затова и номинира глобално неизбираема персона); на практика излезе, че човекът нито е читав, нито пък слушка "читави". Е, съществото си заработва усърдно импийчмънта, а пък от нас си зависи дали да превключваме канала, когато започне с апокалиптичните си излияния за свършека на света под управлението на не-негово правителство.

Г-н Радев, доколкото ми е известно предишния президент си даряваше заплатата, Вие бихте ли го направили? Дайте пример нали винаги говорите как най-отгоре трябва да са пример за нацията.

Комсомолеца Плевнелиев такъв спомен остави след себе си, че не заплатата, а всичкото си имущество да дари няма да заличи позора, дето нанесе на себе си, на институцията и на България, докато беше президент. Никакъв смисъл няма да се задават на настоящия и следващите президенти въпроси, сравняващи ги с галеното магаре на ББ.

Румка има ли кебапи там бре?

Туристическа Агенция " Радев и Ко" - предлага евтини самолетни билети само на съпартийци. Очакваме Ви, по празниците се случват чудеса. С Уважение, Винаги Ваш Фатмак Румен За Контакти - Корни Нинова

Шушляков елек?:))))) Към он ДИР....

време е малките пъпчиви пубертетчета на герб да се събудят и да почнат да плюят по президента,да по нашия президент,българският,не по ердуган,хайде малки чикиджиичета започваите троленето по заповед на цецо майсъла,и партията ви майсъласка и писането елементарно като на олигофрени.

той не е нашия , а вашия на БСП ... анадъм ма ?

ПНХ

дрешките са 2ра употреба под наем... помните ли плевниту си даряваше Цялата заплата гоце също а чорапа само ламти ламти...

в Перу ... на МАЧУ ПИКЧУ !

Направете сравнение на посетилите новината с най-посещаваните новини на дира, разгледайте коментарите(тия от по едно изречение главно) и си направете изводите дали няма целенасочена война от страна на определени мутри към лицата в материала. Толкова е смешно, че чак не ми се мисли какво шубе ги тресе разни мултиапартаментчици...

Фатмак и селянка се разхождат по света!

Роклята на Деса става за официална вечеря,но баш през зимата да се изкиприш навън с прозрачна дантела,не върви!Да беше и зимно мантенце метнала,ама не е стигнал бюджета!Раня със зимно сако ,а Деса като за есенно парти! Та малко е плюл чехъла,утре пак ще нагорещи жиците,щото пари трябват,то не може да го спондорира партия ей тъй,къв обединител надпартиен,само опозиция иначе няма кинти!То ясно,че сами екскурзии ще гледаме и простотии,а и чуждопоклоничество!