Коментари - Десислава Радева с втори впечатляващ тоалет в Япония | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, ще се научите :)

че в древността императора или шогун(не помня точно) трябва да знае български език. Защо това се премълчава, а не се популяризира. Не е случайно присъствието на Президента точно на България

Селянката си е селянка както и да се облече.

Без обувките...

и да всявате разделение в народа ни. От великите държави в света Япония е единствената, която пизнава историята ни и идревността ни. И е признателна на древните българи за получените знания. Япония ни кара да се чувстваме велик народ, но само от тези, които го знаят, които четат. Европа и да не изброявам, че ще ме изтрият не признават, а укриват историята ни. Съседите ни пък крадат историята ни. Гордейте се, българи, че сме поканени в една велика държава, култура и икономика в света за толкова значим празник и събитие. Това е уважение към историята ни. Глътнете си плюнките и злобата! Освен историята ни, днешната ни политика, икономически стъпки, наука, култура и образованост, дипломация са причините да бъдем поканени на историческо за Япония събитие в лицето на президента ни, имащ по конституция представителните функции. Президентът представлява в Япония нас - народа и нашето правителство с неговите политики, успехи и дипломация. Как може една толкова добра новина и успех за всички нас отново да ни разедини и изпълни със злоба и клевети? Толкова ли сте неграмотни ? Поне конституцията не знаете ли на кого дава право за управление и право да ни представлява? Защо и как ходите на избори, ако сте толкова невежи? В тази новина няма място за партийно и класово делене, за тролене, а само за поне малко радост и национална гордост .

Прекрасни!

Какво търсят тези двамцата между кралските особи ? Как е облечена туристката ни ,дето и плащаме масрафа и колко била красива !

Ако е семпла до простота и простотия - що така, срами ни пред света, ако е облечена със стил, ние ѝ плащаме. Кво искате, бе ??? Жената няма нито обеци, нито колие, нито гривна, което едно бижу от изброените, ако са истински струват няколко рокли. Значи за китки може да се дават представителни пари със стотици хиляди/годишно в парламента, в президентството, в министерствата, в концертните зали и церемонии, но когато пред света ни представят нашите политици трябвало да ходят на приеми като цървули и всички да ги сочели с пръст, че са от България, а ? За това ли унижение бленуваш? Ти, българинът, потомъкът на Великите Българи, дали научното космическо познание на света, заради което японците ни боготворят и благодарят не просто на дипломатическо, а на императорско ниво?! Ние, БЪЛГАРИТЕ, дали Държавността, Познанието, Строителството, Християнството, Ренесанса на Европа трябвало да бъдем представлявани пред света чрез избраните от нас лично премиер и президент, които да са присмех, облечени като цървули. Та твоята цървулска душа да изпадне в оргазъм или в нова нападателна злоба ? Ами аз, лично, държа всички наши политици и дипломати да им е служебно задължение да са облечени подобаващо и високо представящо навън, зад граница. Даже, преди служебно излизане навън да преминават през одобрението от платен дизайнер и специалисти по мода и по протокол. Дда бъдат обучавани на походка, държане на ръце, на глава, степен на усмихнатост, според лицата им, без да бъде жалена личната им суета. Щом харчат народни пари и ни представляват пред света, значи да си преглътнат егото и да приемат, че трябва да бъдат поучавани и тренирани на добри маниери - нещо, което се е правило платено във вековете във всеки аристократичен дом в света.

Точно така ! За четящите е известно уважението и преклонението на японците пред българската история и култура. Както и признанието им, изненадващо нас българите, че от нас са получили познания и мъдрости за живота и вселената, за военното дело.... БЛАГОДАРЯ на президентската двойка, че не подцени поканата от най-високото ниво на Япония, уважаванатяа в света Япония и призната като най-трудолюбива, най-дисциплинирана, деликатна, техническа, мъдра ...нация! !!!! Благодаря на президентската двойкана в

Благодаря на президентската двойка, че ни представиха изискано и скромна в Япония, пред която се прекланят във света, а тя признава, че е получила в древността мъдрост и знания от древните българи !

големи постижения.

Просто официалност, протокол и дипломация. Така е устроен света. Ти не искаш ли да си в него? Или викаш си от африканско племе край езерата, неизвестно за света ?

С тези постоянни коментари за облеклото на Десислава Радева ставате смешни. Уча дъщеря си да се облича с вкус, но преди всичко я уча да развива морални и интелектуални навици и умения. Идва ми прекомерен този акцент върху дрехите на конкретната дама!

Коя дама имаш предвид.

Браво на дизайнерката Невена от Лондон - прави официалните лица елегантни и много добра реклама на бизнеса си. Радеви са хора от народа, това не е тяхната обичайна среда, но в случая представят страната ни на ниво.

лентатамного прилича

мисия Лондон

е тоалета , само забравили вълната на главата ...

Без тия двамата нямаше да се състой коронацията ... ха ха ха ... добре че отидоха !

е коронация а интронизация

толкова ли си нищожен, че няма да поканят представителните ти лица, които си избрал? Не знаех, че си толкова прост и незачитан в света. Или викаш, важно е чалга и кючек на сватби и в дискотеки, но няма нужда по света да се оди, щото и без нас незначителните може? тъпо, тъпоооо, тъпо. Тъпо си дооо....болка, язъкккк

БРАВО ДЕСИ!СТРАХОТНА СИ!И НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ПИЯНИТЕ И ДРОГИРАНИ ТРОЛОВЕ.НА ТЯХ ЗАТОВА ИМ ПЛАЩАТ. ДАДАТ ИМ МАЛКО ШЛОКОВИЦАМАЛКО ЧА ГА И СА ГОТОВИ ДА ПЛЮЯТ.

Само троловете сте с мнение по въпроса, много хора не одобряват визията и размотаването, но си премълчават деликатно.

Като МиГ-29 при излитане...

Харесвам ги като двойка Радеви, личи си че се обичат. Тя е красива, висока жена, но малко недодялана , а той е военен пилот , което е една достойна мъжка професия. Колко президенти могат да пилотират самолет. И тъй като в бг президента е представителна позиция, мисля че са си на мястото.

ти сам си го написал

Нашият ляв прецедент-борец за правата на бедните и онеправданите,харчи техните пари за тоалети и екскурзии.

Ама това екскурзия ли е ? Аз пък си мислех, че сме уважавани в света и поканени. И че сме заслужили някакво място на световната и европейска сцена. Президентът у нас има представителни функции. Историята на един народ и настоящето му правителство и премиер градят авторитета на държавата ни пред света и от тях зависи дали ще сме уважени или поканени някъде. Значи нито история имаме, нито сносно правителство, нито работещ и признат навън премиер, викаш нямаме? Така ли ?

Защо след всяко нейно появяване се коментира с дни нейният тоалет?Толкива ли е важен ? А тя ,че не се облича подходящо за фигурата и е факт.С тия голи рамене на синята рокля е като немска гребкиня от социализма.Ама тий да и е кусура.Оставете жената на мира.

Тези голи рамене в консервативна Япония не вървят.

Дървото си е дърво, дори и да му туриш коледна украса.

След една определена възраст, когато започва по-ясно да се вижда краят, песимизмът става главна водеща философия, която много хора се опитват да лекуват със сляпа вяра в най-различни неща. Именно тази вяра пречи на България да се превърне от една изоставаща посткомунистическа държава в модерна и стабилна демокрация. Когато човек не може да предложи съдържание, той се опитва да те впечатли с опаковката. Не искам красива опаковка. Искам съдържание.

На плюещите препоръчвам да си представят цачева на церемонията. Яко, а!!!

Колкото и да хвалите това нещо по-горе ,СЛАМАТА СЕ ПОДАВА..

Нищо не хваля. Сравнявам единствените алтернативи. Или не помниш кои бяха на балотаж?

Като ти е празна кратуната , ако ще и с 5 прекрасни тоалета да се появи , все ни е тая. Намерили с какво да се хвалят. Баневите и те имат много хубави тоалети , Арабаджиеви и те, ама не им пречеше да крадат като за световно и сега да са подсъдими.

Според троловете , ако Плевнелиев беше отишъл без съпруга ... на ергенско парти щеше да е ходил и от рокля щеше да е спестил ...........

Аааааааа що бе на него и с рокля му върви..

Чудя се колко ви плащат за подобни хвалебствени статии!

Мобилизирали са няколко десетки трола да казват че синьото е червено, но нема кой да им поверва.

Трябва ли да бъдем впечатлявани от тоалетите на президентшата? Колко струват те? Президентът ли ги заплаща или протокола на Президентството? Кого впечатляваме с този измамлив имидж?

Няма протокол за издръжка на първата дама. То и първа дама няма в закона, де... Но въпреки всичко, бъди сигурен, че ние плащаме!

Ай стига сте плюли. Не харесвам комунистите, но двамата много добре се представиха в Япония. Президеншата ни изглежда доста по-добре от други дами.

Президентът показва класа. Бие премиера по всички фронтове. А, на всичкото отгоре знае чужди езици и не гледа като теле в железница при срещите си с чуждестранни официални лица.

И това е нещо. Нека видят японците, че покрай варенето на зимнина и бурканите ни бива и в друго, като се измием.

Кой плаща за всичкото това? Какво ще получи Майка България от цялата тази показност?

Не си буден гражданин, а платен трол. При това със сигурност прост селянин, гражданите не се продават толкова евтино, като селяните, дето газят трупове за някой и друг грешен гологан. И понеже от нас се вземат парите, се надявам някога да ви публикуват имената и всички да ви знаят кои сте манипулаторите на заплата, живяли от издръжката ни.

Кво кайш? Прост съм и не те разбирам. Зададох конкретен въпрос, ти вместо да отговориш на него ме нападаш, че съм трол.

Един гений беше написал, "вековната злоба на роба". Светът върви напред, но Ганю както обикновено се въргаля в блатото на завистта и злобата, защото е неспособен да си стегне държавата и да заживее човешки. Стои в коптора си и плюе ли плюе, това е единствената му мизерна радост. А, и да се дупи на всеки господар, изпитвайки мазохистична радост. Как свестни хора ще се наемат да ръководят този проклет, джавкащ сбириток, иначе на светло страхлив като мишка. Трябва да е полуграмотен и безчувствен гьонсурат и затова и такъв радва племето. Другите, умните и почтените, ги замерва със зелената си злобна пяна. Затова и никога няма да прокопса и ще бъде обслужващ персонал на всеки, решил да го яхне. Жалко племе.

заблудил си три дузини народ бе

Тоалета стои на Деса като на свинче звънче, пази Боже слепо да прогледа...първата драма обира срама.

И за трол не ставаш, ще се оплачем на герберския счетоводител.

тоалета е много хубав и подходящ за случая,но дали е подходящ за фигурата на госпожата - според мен -не

На снимката на щастливите екскурзианти , Радев силно държи първата селска дама ,че ще вземе пак да я изпусне да иде на японския битак за дранкулки. Предишния път си харесала едни японски дамски обувки но после разбрала че японките ги взимат за погребална церемония на мъртъвци..ха.ха.ха

Кой ви плаща да ги пишете тия статии? Такъв грозен тоалет много рядко изобщо някой може да измисли!

Оценката на Завистниците е глупава и дъртешка , както калинката коларова -мирише !

Браво ! Приятно е да наблюдаваме Президентската двойка в такова общество ! Тоалетите на Първата Дама са прекрасни и свежи ! Да са живи и здрави , те са прекрасни да ни представляват пред света , аз се гордея с тях , за разлика от синоптика с офшорна сметка !

Боже,колко мъка има в тоя свят,боже!

Сменила е дизайнера Радева, роклите са стилни, но тя трябва малко да се поочупи в държанието, винаги изглежда като глътнала бастун.

един истински мъж! не като съпруга си радеф дето само литературни анализи са му в главата!

За първи път наистина хубави и подходящи тоалети, но и с тях си личи липсата на класа на госпожа Радева.

Нашата дама е като бодигард в рокля.

просълзих се....

И аз И аз ...... И аз

Роклята е хубава, но е против японския протокол. Изискват се затворени дрехи, с ръкав и ненатрапващи се цветове. За останалото - това не е политическа новина, а светска хроника и ми е все едно.

Ега ти късмета изкараха Льотчика и секретарката му. Не са и сънували такова падане на картите....

Па, готини са! Супер!

Да са живи и здрави и не влагам в това никакъв политически смисъл, но чисто естетически добрата комбинация би била: Радев-Деси Банова; тогава БГ щеше да изглежда наистина добре представена.

това да са живи и здрави го взе от мен първо ние го казахме в репликите още сабахлем

с къдравата проскубана косица ли визираш?

Определено е попаднала на талантливи колеги . Стилни тоалети категорично и много добре представени от дамата . Браво !

огромни борчески рамене като рерки на акула няма скриване но голи все пак са по добре препоръчнав презрамки рокля

Точно обратното, целта е да бъдат уважени домакините, а не да правим показна акция и в този случай голите гърбове не са подходящи нито ярките цветове, но освен модист, трябва и стилист

и в злато да се увие,излъчването и е просташко,долнопробно.Този Радев много е заблден и много олеква с тая.

не го изхлузи тя за втори мандат, неволно

Ей,щом секретарката на Слави Трифонов стана президенша,да очакваме,че Ванката ще стане премиер!

Шило

Че то, с настоящия нямат голяма разлика.

С този и телешки поглед и рамене на плувкиня, стил делфин убива всяка страхотна рокля

Тоя президент изпъква и прави впечатление единствено май благодарение на жена си, не може да се отрече на жената, изглежда добре. Ако не беше тя и май нямаше да го знам.