Детето-чудо на Холивуд порасна – Маколи Кълкин на 40

Той е първото момче, станало милионер на 10-годишна възраст

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво ни занимавате с бивша звезда настоящ наркоман..

Много често звезди като деца после никакви ги няма за киното и са като прокълнати. Даваха разни списъци с такива. Така бе и с от Междузвездни войни играещите Анакин.

Не е нужно всичко да е хит. Поздрави и благодарности за прекрасните Коледи изживени със Сам вкъщи.

Не бой се, ще го гледаш докато си жив.

Да имаш Мила Кунис в леглото си и да я изпуснеш...толкова по темата.

Тоя не е сам (в къщи).

Детската слава обрича на самота.

Тоя е плющял Мила Кунис?! Не мога да повярвам! Сега го научих.

Още ли си е сам в къщи? Не бива на тези години. Пък и алкохолът също пречи - забравяш за малко, но после имаш главобол и цял ден ходиш намусен, ако въобще станеш. А ние тук даже така трябва и да ходим на работа....мъка, мъка-а...

..ако и тази Коледа ми повторят Сам вкъщи, ще си срежа вените по дължина! Мразя този филм, мразя този актьор!

Дир, сериозно, всеки път като пуснете такава статия на първа страница заедно с другите новини създавате впечатление че човека е умрял.

Ний у Факултето на 40 сме вече дядовци с по 8 унуки.

Удряй си по 1 чекия на ден профилактично и ще си жив. Но определено стреса си го хващаш не от този филм. Не знаеш, Синко, как на всички в Социълистическъ България ни се искаше да си режем вените на 31-ви декември, когато всяка година на 31-ви декември, започвайки от 1975 г., по Българска телевизия даваха единственно "Ирония судьбы". Добре че бяхме млади и си ГО държахме ЖИВИЯ в ръцете и свалихме стреса....от филма.

какви ги говорите бе? През 90-те години в САЩ някой да е живял в мизерия? ма не думай, бе! Тогава това беше страната на мечтите ни. ТВ, КИно, Радио- всичко ни казваше да се стремим към тях, че да сме добре.... И ние го правехме и дори сега го правим. Оказа се ,че там са живели като скотове. С непогасими кредити, за да могат да изучат чедото си, с ипотеки, за да имат все пак къде да подслонят глави..... Ех как ни измамихте, ех! Но сега ви се връща! Ще миете краката на нИГЪрите и ще превивате гръб. В същност и гръб не можете да превивате- много сте дебели.... невероятно, грозно сте дебели. Цяла държава от био-роботи, дето скоро ще се разпадне за облекчение на цял един свят! Мрете в мъки, убийци и сънувайте децата на Хирошима и Нагазаки! Сънувайте вдовиците на Югославия, Сирия, Либия, Ирак, Иран, Виетнам........ Ако не можете да заспите, можете да пийнете един котейл с "обеднен уран" с какъвто поръсихте цял свят! Ние ще се радваме да мрете! Заслужихте си го. Поне индианците няма да ви си присънват в кошмарите!

Супер си е.

Тук не сте прав. Това, че Вие сте гледали филма, не означава, че днешните 7-8 годишни, а и повече годишни деца, които не са били родени преди 30 години, нямат право да го гледат. Помислете, Вие сте го гледали поне 10 пъти, а днешните мъничета, те да не го гледат зареди вас ли?

Мяза на 50, ама то от коката ще да е.

Дрогата не прощава дори и на знаменитостите.

Този нямаше вид на такъв идиот като дете.

Този е отчаян наркоман, сам си го призна.. Като малък е бил симпатично хлапе, но сега е развалина

Друже, не знам какви филми си гледал, но голяма част от тяхното кино, книги, пиеси - говорят за трудния живот на много от хората. Високи наеми, огромни ипотеки, труден живот. Обаче. Там имаше до скоро огромна средна класа, която си живееше доста добре - круизи, курорти, скъпи автомобили, прекрасни домове. Проблем на САЩ е, че средната класа изтънява, затова е и недоволството срещу корпорациите и политиците. Иначе средната класа в САЩ си живее много по-добре от много тукашни богаташи (не милионерите, но състоятелните хора).

Пък него майкял

Аз пък си мислех, че там абсолютно всички живеят под мостовете и мечтаят за светлото комунистическо бъдеще

Какво дете-чудо бе? Вие наред ли сте?

"Прекрасните" домове на средната класа са всъщност едни бараки от талашит на много висока цена. Това го видяхме вече по многобройноте им предавания за ремонти и строежи. Наясно сме и с американската храна и здравеопазването. Както каза един познат австриец, "винаги ще предпочета Европа, защото тук има стил и качество, дори на по-високи цени, а там - евтинджос и боклучави стоки".

това беше невероятно сладко дете! Ще остане любим образ за много поколения!

Този като дете беше много красив и чаровен. Порасна и стана ебахти грозила

Ноктите му лакиране този е педераст