Вижте Топ 10 от фотоконкурса „С деца на море“

Над хиляда снимки бяха изпратени за фотоконкурса на Дир.бг „С деца на море“. Разгледайте десетте най-харесвани от потребителите снимки. Скоро ще научите и при кого отива голямата награда Samsung Galaxy Camera.

Обратно в новината

Коментари - Вижте Топ 10 от фотоконкурса „С деца на море“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще хосочите и 10- те избрани от журито?

Половината снимки не са по темата. Някои са в басейни и т.н. Да не говорим за снимката с най-много гласове - къде са децата на нея всъщност?

Не мога да разбера къде в условията на конкурса има ограничение за възрастовата граница за ДЕЦАТА? Според Вас каква трябва да е тя?!

Ами вижте... То и аз съм дете на родителите си, нищо че съм на 40 години, но дайте да не опорочаваме нещата, моля ви. Всичко е изкривено в тая държава.. , дори и най-обикновенния фото конкурс... Нямам думи...

Бебето с таткото ми е любима! А и всички снимки ми навяват спомени за топлото и хубаво лято! Този студ навън просто ме депресира! Искам да е лято , само да е лятоо....

Винаги ще има недоволни и критикуващи било за избора на победителя, било за това как е проведен конкурса. Така че едно мнение няма да има. Но според мен едно е важно - всеки който си е направил труда да сложи снимка на неговото дете (0-18 години) е изживял "момент" с детето си и не можем да определяме снимките като скъчни, статични и каквито било там. Мисля, че целта на конкурса е да се съберат на едно място различни веселяшки снимки на едно място, така че ние които гледаме албума да се насладим и да се поусмихнем малко. А деца на 1 година и на 10-18 пак са си деца...

Бих дал доста гласа за снимка на 18 годишно момиченце по монокини:)

в отговор на :) ми тогава гледай снимки на друго място. и още един съвет - внимавай какви изказвания правиш защото последното може да стане причина да те проследят и наблюдават

С изключение на 1-2 снимки, другите не ми харесаха, камо ли да спечелят награда за такъв публичен конкурс. Осма снимка е направо ужасна - някакво малко момиченце с горен бански, типично по селски. Общо взето ми мирише на нахални родители, които с помоща на роднини, приятели и различни IP-та са гласували по много пъти. Българска работа.

То че е така при подобни конкурси така е. Но не разбирам как може да кажеш за снимка на някакво момиченце селска работа. Това е малко дете и то нечие, не заслужава подобни изказвания. А и това са непрофесионални лични снимки. Иначе другото си е абсолютно така. При тези конкурси с харесване е така, печелят не най хубавите и интересни снимки, а снимките на напористите с повече познати и с голямо просене по мрежи и форуми, дори да не са нищо особенно. Не бих публикувала в подобен конкурс, точно по тази причина. От 10-те публикувани ми харесват последната с момченцата и тази с бебката и бащата. За другите в класацията просто са изпросени.

Много е лошо, когато си излязъл от село, но си е останала селенията в теб! Злобния коментар за конкурса определено показва че сте типичен пример за това!

Селяните и хорицата от провинциалните градчета винаги са се познавали по това, че ако е момиченце, му "тургат" горнището още от бебе.

Не знам на какво ти мирише, ама най-добре е да помиришеш себе си, на много развалено нюха от коментара ти.

Снимката на таткото с детенцето просто е невероятна-прекрасни сте-успех от сърце

Браво, снимките са прекрасни!Усмивки, настровбив, атмосфера!

Според мен всички снимки са супер!!! А относно това с "госпожиците" на 13-14 години , никаде не пише за определена възраст, а и на 13-14 все още си дете!!!

Според мен всички снимки са супер!!! А относно това с "госпожиците" на 13-14 години , никаде не пише за определена възраст, а и на 13-14 все още си дете!!!

Харесват ми единствено снимни номер 1 и 10 - в тях има движение, динамика, спонтанност и наистина уловен миг. Останалите снимки, дори и хубави, са статични, нагласени, банални. Твърде много поза за деца, която лишава снимките от спонтанност и емоция.

Ето това е щастието....

много са готини всичките снимки :) много настроение ,симпатия и радост :) благодаря ,лично на мен всичките ми харесват :)добра идея за фотоконкурс :)

Регламент с гласуване от интернет потребители е възможно най-тъпия. Същото е положението и с фото конкурсите във ФБ

Типично по български - дайте само да критикуваме! Защо? Защото този, който сега пише тези коментари, не се е престрашил да качи своя снимка или не е могъл да се пребори тя да получи повече одобрени. я! Та това са снимки на нашите деца! Радвайте им се! Няма нищо по-чисто и красиво от тях!! Всяка снимка по свой начин е победител Няма какво да съдим редакционния екип, който още от самото начало ясно е записал правилата на конкурса!

На мен лично ми харесват само снимки 1 и 10. Другите също са хубави, но при положение, че имаше доста по-хубави снимки, не заслужават да са в Топ 10! Аз участвах в конкурса и спечелих само 20 гласа, тъй като не разчитах на роднини, приятели и гласуване от различни IP-та. Има много хубави снимки и не казвам, че моята заслужаваше да влезе в Топ 10. Просто 8 от 10 снимки също не заслужават да са в там :)

Драги приятелю, Идеята на дир.бг е прекрасна! Поздравления за авторите й! Съгласен съм, че няма нищо по-хубаво от снимките с деца! Недоволството ми беше насочено към амбицията на хората, гласуващи на принципа "дай да спечели наш'то си", а не "нека да спечели хубавото"! Това е все едно да постнеш във форума мнение и после сам да си натискаш плюсчета:) Поздравления на дир.бг и за новата им идея!

1 и 3 са приятни, 10 е добра. Другите никога не е трябвало да напускат семейния албум и да излизат пред хора.

Дайте наградата, на който е трябвало и не ставайте смешни с обяснения :-) Класираните снимки са жалки... п.п. не съм качвал снимка

Благодаря ви за отговора! Осъзнавам, че мнението ми е субективно и не ангажирам никого с него. Факт е, обаче, че в конкурса участваха много по-добри снимки от тук номинираните. Държа да отбележа, че аз не съм изпращал снимка. Пожелавам успех да журито, като му пожелавам да избере снимка, достойна да спечели организираният от вас конкурс! Успех!

ПЪЛЕН ПРОВАЛ, като повечето интернет конкурси в България! Явно, водени от болна амбиция да спечелят, хорицата са гласували за собствените си снимки. И който може да ангажира повече роднини и приятели да гласуват, той печели. БРАВО! Какво виждаме: 2 снимки на едно и също дете 2 снимки на деца в гръб 1 снимка с госпожици, които трудно ще минат за деца 1 снимка, с делфина, която очевидно не е на море 1 мъглива снимка (момиченцето с чадъра) от 2008 год. Не са номинирани хубавите снимки, това е сигурно! Както и да е.....

Абсолютно така е!

Абсолютно съм съгласна с Вашето мнение. Снимката с най-много гласове, би трябвало да е в някоя друга възрастова категория! То и аз съм дете на нашите, нищо, че съм на 30 и отгоре :)

Според вас до колко години трябва да са децата, които участват? Някъде определено ли е?

На първата снимка децата са на възраст 13 години. Нека журито прецени дали снимката отговаря на условията на конкурса!

Luna0102

Докато разглеждах снимките подобни мисли ми минаха през главата. Някой доста напорист родител е жертвал няколко часа за да гласува за отрочето си- смяна на IP адреса и броузъра и ето ти ги за някой час 200 гласа и като помогне и родата и станали 300.

Прав сте. Абсолютно банални и безинтересни снимки. Единствено ми харесва детето, което се плацика във водата и снимката с бебе.

Да, аз бих гласувала за бащата с бебето-момиченце. Разкошни са, невероятно настроение!

3 от снимките са на едно и също дете

Само да ти кажа, че една снимка в гръб в никакъв случай не значи, че е лоша. Нима си мислиш, че всички фотографии трябва да са в лице като паспортни снимки?!

Това е една чудесна идея! Дайте да направим конкурс за снимки в гръб! Ще слагаме на кориците на списанията манекенки, младоженци, артисти, снимани в гръб. Как да не се сетя!