10-те предложения на Дир.бг за ”С деца на море”

Вижте 10-те снимки, които редакцията на Дир.бг предлага на журито за финала на фотоконкурса "С деца на море". Голямата награда ще бъде определена в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - 10-те предложения на Дир.бг за ”С деца на море” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво ще е при обявяването на победителя, от журито да напишат аргументите си защо точно тази снимка, както и защо другите не са спечелили - дали не отговарят на условията на конкурса, качеството или друга причина.

Изпитвам недоумение с какво тези снимки са по-добри от останалите, които бяха пуснати. Всичките бяха заредени с лятно настроение по принцип. На какъв принцип са избрани точно тези остава загадка.

Само храните педофилите с тези снимчици на голите ви дечица! Конкурсът трябва да е най-тъп и безотговорен родител, за да пускате на децата си горите снимки в нета. Педофилите не се интересуват от морето ли са или не. Безумие!

баси малоумния конкурс с тъпи снимки

Поредният измислен конкурс! Направих опит да гласувам за една снимка с няколко кликания на "like" и успях! За какво говорим тогава! Всеки може да си клика колкото пъти си иска!

След мнението ми вчера, което несъзнателно предизвика полемика, бих искал да поздравя Дир.бг за избора на тези снимки. Снимките са стойностни и без съмнение носят настроение. Браво!

нещо не разбирам. Заглавието е "10-те снимки...", а са публикувани 11

Идеята на снимка 2 е доста добра, но е много разфокусирана.

Просто си сложи очилата ;)

Какъв е мотивът точно в снимка номер 5 ?!

Любимата фото-рубрика на педофилите...

В 1 и 10 има настроение :)

Да, 10 е много готин кадър.