Калканджиева и Тенекеджиева с децата на ревю

Куп знаменитости и техните семейства посетиха вчера ревюто на модна къща "Романтика".

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева и Тенекеджиева с децата на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисис България е просто връх на кича, каква е тая рокля, тоя силикон и т.н., прическата и тя е като от 80-те години. Пошло, безвкусно, грозно!

Дадохте ни шанс да ги разгледаме. Къде са знаменитистите обаче?

Мутресите от 90-те да си ходят и да отстъпят място на близначките, черната и русата шматка и други подгряващи "елита" простакеси. 2013г. е!

Жалко,че мен ме нямаше само,за да направим троен имеви конгломерат! А Тенекеджиева постригала ли се е? Интересно..Синът и е симпатяга, малко е сериозен на снимката, но то сред толкоз "елит" около него..

Поздравявам ви за заглавието! Истинска находка- веднага хваща:) Иначе и Жени и Деската много ги харесвам. Малкият на Жени е страхотен бомбон, а синът на Деси направо ме втрещи.Не съм знаела,че има толкова пораснало и хубаво момче. Да са им живи и здрави!

Е, та те са и единствените интеpесни дами на събитието!А Жени не остаpява и е все така хубава и много чаpовна!

Браво на Деси - отгледала е прекрасен син!

....не се вижда нищо от ревюто , но има няколко доста стрaховити лица ....

ЕТО НА ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ТРЯБВА ДА ИМА КРАЙ.РЕВЮТА И ТЕМ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ.ХОРАТА НЯМА КЪДЕ ДА РАБОТЯТ ТЕ С РЕВЮТА СЕДНАЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ.И ДВЕТЕ НА ТРУДОВАТА БОРСА.МАРШ.ИНАЧЕ НЕ СЪМ ЗЛОБНА.

интересно кои ли са "знаменитостите" и с какво са знаменити - затова че са необразовани и неграмотни или сварзани с бандитите !

Браво,София ревюто беше страхотно!Малко са дизайнерите в България като теб които застават с името си зад това което са сътворили.Не обръщай внимание на завистниците те просто освен да плюят нищо друго не могат.Гледай напред и твори за да можем и ние да се гордеем с българските модни дизайнерки!

Това, което казвате може и да е вярно за ушитите модели, само че ние не видяхме нито един такъв. Всичките снимки са на гостите, които отвращават народа. Затова и коментарите са такива. Колкото до самите гости мога да заключа, че страдат от липса на въображение, понеже 99% са облечени в черно.

Кои са тези лелички? Напишете, защото 20-годишните си нямат идея кой кой е от старото поколение!

И после?

Глория има ли таралежи под мишниците, както в първите си клипове???

Това е световна новина!

Вярно!

И аз съм на същото мнение.

какав боклук се е сабрал там - и на това му викате елит,ами аз тогава сам звезда.сега разбирам,защо младите хора бягат от бг ами то там не се живее с такава смрад.какво самочувствие имат тия нещастници ама вие от дира сте виновни - "куп знаменитости"а то наи елементарна сбирщина или по скоро бардака на калканджиева.

мадам с част от каталога си

ГОЛЯМ ПРАЗ!

На снимката Тенекеджиева е като травестит. При нея е много тънка границата между хубаво и грозно и дори с малко да прекали и отива веднага в кривата посока.

Добре си е Тенекето.Какво и е?Стига с тия простотии за травестити и прочие. Ако някой наистина прилича на травестит от така наречения ни шоу бизнес това са Сантра и Теди Велинова, но те също имат характер и се различават.

Щом ти е ок с тези груби мъжки черти, добре! Но не ми натрапвай вкуса си! Още по-малко пък да ми казваш кое е глупост и кое не! Нали се сещаш, че ти си грубиянинът в случая?!

Е , И........

едно време бабите ни викаха на таквиз жени уруспии...кой ги определи като елит?!