Алисия: Ако искаш идеален мъж, трябва да си го родиш

Алисия разкри кой според нея е идеалният мъж пред феновете си в социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Алисия: Ако искаш идеален мъж, трябва да си го родиш | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелее, колко е проста тази женица, колко е семпла като мислене и поведение!

Аз наистина не му виждам дъното.......на този случай.......

Дир-е, пак си неграмотен! Виждаш някоя чалгаджийка и навсякъде пълни членове слагаш....Срам!

...идеален мъж, трябва да си идеалната жена!!!Само подобните се привличат!

Браво Алисия , хич не ги слушай тъпите коментари , иска се интелект понякога за да разбереш хумора , но не всички го имат !!! Жената може да е много влюбена , но когато роди ВСИЧКО останало е на ВТОРИ план , абсолютно всичко ! Когато родиш и имаш дете , тогава разбираш как може да те боли сърцето от обич ! И преди да сте гракнали , че тази любов е различна , да различна е , но е единствената безрезервна и безусловна !!!

Само жена може да направи подобен коментар. Любовта на един мъж към жена също може да бъде безрезервна и безусловна, да си готов да дадеш живота си за човека до теб. Но не очаквам от жена да разбере. Както са казали хората, в живота на един мъж съществува само една единствена жена, която никога няма да спре да го обича, и би дала всичко, дори живота си за него - това е майката. И то ако имаш късмет с добра такава. Така че в тази си част си права. Мъжете не бива да очакват любов от половинките си, в повечето случаи интересът е това, което задържа една жена до теб. А и маймуна не се пуска от един клон, ако преди това не се е хванала за друг.

Чест Ви прави този коментар , само , че вече има доста жени финансово независими които доста успешно се справят с всичко сами !!! Така , че скъпи мъже моля Ви да престанете да гледате на себе си като на кредитна карта , защото доста от нас НЕ ГО ПРАВЯТ !!! Клонове не ни трябват , а истински мъже !!!

Хайде сега, да не слагаме всички мъже и жени под общ знаменател. Че има хора, които се събират заедно и създават семейства по взаимни интереси е вярно и те не са никак малко. Но все още има свестни индивиди и от двата пола, които търсят любов. Но кой , каквото търси, това намира и после да не реве и да се оплаква.

Така е, Алисия. Малко останахме родените мъже. Повечето са докарани от изънземните с летящи чинии.

От мъдро-премъдро.

от мъж на мъж,интересно кога ще възспита идеалния мъж

по тъпо изказване не бях чела,мъж и дете са две различни неща за вяка майка синът й е идеален,ама тъпа чалгаджиййка тъпи изказвания

Чалгарките са за временна употреба, ама от къде толкова ум за да го разберат.

Същото се отнася и за идеалната жена - дъщерята,тази,която си отглеждаш по свой образ и подобие! Иначе Наполеон се оказва напълно прав! :-)

Айде тази пак почна да реве.

КУДКУДЯК КУДКУДЯК ДНЕСКА СНЕСОХ УТРЕ ПАК

Не ги задържа, защото търси само парата, а пък богатите мъже не са луди да стоят с една жена цял живот, като могат да ги сменят постоянно. В техния свят всичко е преходно, жените цокат пари, мъжете ги използват за секс, докато му омръзне. После идва следващата. Така че на Алисия ще кажа, че идеални хора няма, но свестни мъже има. Това че тя не търси такъв, а гледа само пари си е нейн проблем. Естествено свестен мъж не би взел такав куха и меркантилна кифла.Всичките са един дол дренки, само където се плюят една друга. Да се радват докато са млади, квото могат да пласират и да заделят за старини, че после няма кой да ги вземе. Такива жени стават за употреба само докато са млади, т.к. освен опкаовка нищо друго не предлагат.

Пази го, да не види Николетка, че може да му хареса и тогава друго ще кудкурякаш ! Ама да не вземе и тя да го хареса .....

а кой ще те издържа?? синът ти ли??

Невероятна простотия, даже обидна ....

Вие нали сте го родила! Ако той погледне на Вас като сексуален обект-това е едипов комплекс!Предполагам, че не това е Вашата цел!

Алисия има хубави песни, но явно с мъжете никаква я няма. Не може да ги задържа и това е така , защото повечето не искат да гледат чуждо дете.

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, НЕКА ВСЕКИ ДА ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ИСКА. ДЕТЕТО Е СЛАДКО

едно е да правиш,друго е да простееш

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА