ДесиСлава: Мечтая за момиченце, но още е рано

Певицата ДесиСлава и ММА боецът Светлозар Савов се разголиха за откровено интервю и екслузивна фотосесия в списание LOVE style.

Обратно в новината

Коментари - ДесиСлава: Мечтая за момиченце, но още е рано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някаква информация за Рут няма ли?

Хубаво ,ама дано не съжалява след време.Гледам Деси в "Къртицата" -изглежда изморена,поостаряла и не много щастлива.Влязлав поредното реалити за пари и да си върне популярността.Ако е много щастлива,влюбена и финансово стабилна едва ли би губила времето си в участие в това скандално шоу.

Аз пък мечтая да ти го направя това момиченце! И бързай, че графика ми е пълен, да не съжеляваш после.

Коментарът не от мен и е от друга статия за Парис Хилтън, която е на 32 и 21-годишното й гадже. Коментарите са подобни, дали ще имат бъдеще, стара чанта и т.н.Но един от тях се открояваше и ми хареса, макар и по-остро казан има много истина в него. В БГ повечето от нас все обиждат и плюят в коментарите си. Ето го и самият коментар, Enjoy По принцип само чета тук без да коментирам,но не можах да се сдържа да не си напиша мнението и аз!И то единствено от възмущение!Кво значение има кой на колко години бил-щом се обичат и имат чувства нека са заедно,какво лошо има!Има една една мисъл:"Не важно на каква възраст е човек,важно е как изглежда и на колко години се чувства"!По цял свят свят и най-вече в цивилизованите/белите/страни възрастта е без никакво значение!Само в лайнарника наречен БЪЛГАРИЯ започват злобни коментари и подмятания относно възрастта!Само и единствено в България възрастта и годините са голям порок!При условие,че като се разходиш по улиците виждаш ужасяващи картини-млади жени и мъже по на 25-30 години изглеждащи като плешиви дебели чичковци и лелки по на 50+ години!Само в България се започват едни тънки грозни сметки какво щяло да бъде след 10 и не знам си колко години!Само в България започва едно долно и гнусно сметкаджийство кой какво имал и можел да предложи на другия!Е затова България е една умираща държава без бъдеще-просто защото хората са безкрайно задръстени,злобни,ретроградни и ограничени!Е затова над 2 млн. българи избягаха от България за последните 23 години!Аз лично познавам поне 3-ма,които бяха с много успешен бизнес създали го сами и без никакво помощ но се махнаха от България-просто защото се задушаваха...!

Зоя, ти си болна, много болна, лекувай се....

Рано ти е за дете?Тогава почакай да станеш на 50!

Деси е страхотна певица, много много талантлива. Не слушам чалга, но не мога да кажа на черното бяло, а и тя има хубави песни в други стилове. Чаровна е и изглежда мила, а сега да правим прогнози мисля че няма смисъл. Животът е непредвидим, така е разликата е голяма, но по принцип голямата разлика винаги се усеща независимо дали е в полза на жената или мъжа. Все пак мисля, че дори е по-добре в полза на жената, защото ако се поддържа и след години няма да има проблем в сексуално отношение, докато когато мъжът е по-голям, а жената е в разцвета си не се знае вече дали ще успява да й дава това, от което има нужда една млада жена, защото възрастта при мъжете влияе зле на сексуалните им възможности, при жената не е така, дори обратното. Но наистина е безсмислено да се правят прогонози, съгласна съм че човек трябва да си изживява хубавите емоции, първо животът вече е кратък, толкова млади хора си отиват, второ в днешно време браковете са толкова краткотрайни, че възрастовата разлика е най-малкият проблем. Колко мъже оставиха жените си и децата си и отидоха да гледат чужди, това че ще сте с нормална разлика не ви дава гаранция за вечна любов и брак. Важното е да си намериш половинката, тогава годините са най-малкият проблем.А когато създадеш семейство без любов, то рано или късно ще се разпадне. На Деси пожелавам да си изживее тази любов, а каквото е писано ще се случи.

Минавай и си заминавай! Жената пресъхва, не е като да няма проблеми.

Много си елементарен, а с мъжа какво става като не може да вдига самолета пък иска млада булка, аман от тъпанари. То хората ако се избираха по годините, само в бг все се правят тънки сметки,но българина без да си прави сметка за нещо..не може! Къде ще му е кяра иначе? Обичайните разсъждения, когато срещнеш някого са- Ти какво ще ми дадеш, какво ще ми осигуриш, имаш ли доходи, ще бъдеш ли все така красива да се фукам пред приятелите, ще се съгласиш ли да ти кръшкам, като ми писнеш, без да се тръшкаш много...Деси си гледа живота и си ляга до млад и готин пич, а пък вие завиждайте тук и правете сметки какво ще след 10 години...Повечето българи наистина са много задръстени, злобни и комплексирани, затова няма да се оправим.Прост народ-слаба държава!

Готин е Зарката. Дано да успее да го задържи Деси.

ела да ти натепам едно :)))hahhh

само да вметна че парите които давате на тази PR агенция са пълна загуба, вижте само каква простотия са сътворили !

Деси кладенеца ти скоро ще пресъхне, така че чукай го здраво това "агне", пък каквото излезе, мъжко, женско няма значение. Само този здравеняк не започне да те използва за боксова круша като онзи от САЩ.

Хубава си, Деси, още, но и за най-красивите жени няма спасение след 45. А твоя хубавец тогава ще е тъкмо в най-силните си мъжки години, т.е. на колкото си ти сега. Нека не се залъгваме поглеждайки две петилетки напред. Изводът е: греби с шепи докато и колкото може от тази връзка! Успех, щастие и умната!

Добре де, ти имаш ли сигурност какво ще ти се случи утре, та даваш акъл на Деси за след 10 години? А и всяка връзка си е индивидуална сама за себе си и формули и прогнози за развитието и не може да се правят.

Лично аз познавам, по-точно познавах, защото и двамата вече са покойници двойка с разлика във възрастта 10 години в полза на жената. Т.е. тя беше по-възрастна с 10 години от съпруга си. Около през 1995 тя беше 85 годишна, той 75. Отгледали деца, внуци и чакаха правнуче. Мъжът почина на следващата година, а жената 5 години след него.

Тя момченце си има вече,така като гледам:)))

Родна наша идилия - той бияч, тя с вид и поза на проститутка. И така върви родината ни все напред и напред.

Какъв хубав син е отгледала.

еми много са сладки. Деси ми е любимка.

Да сте живи и здрави, обичайте се винаги така!

Това Радо-прашката ли е?

Чалга-певица плюс мутро-боец равно на "класика".

Браво, Деска, че си хванала такъв готин мъж и толкова по-млад от тебе! Благородно ти завиждам!

Като гледам Светлозарчо и на мен ми се дощя да му родя момченце. Няма да чакам готова съм веднага!

СЛАДУРИ ,ДЕСИ Е ДОБРО МОМИЧЕ И МНОГО ТРУДОЛЮБИВА.

Харесвам ДесиСлава.Има страхотен глас!Не я асимилирам с чалгата!Според мен стилът й и текстовете й се различават от тези на чалгарките. Хубаво момиче е, но ми се струва маааалко кухичка.Тя е на 34год., но след като не се чувства готова за още едно дете сега....може би след 10-15 години ще се почувства, като я удари менопаузата!

"Не я асимилирам с чалгата!" Може би искаш да кажеш " не я АСОЦИИРАМ.." Защо не си кажеш хубавата дума българска 'СВЪРЗВАМ'?

То остана и да я асимилираш....

с тая възрастова разлика да се почувства някога готова, според мен... може и други да са причините, но и тази не е малка, плюс това тя вече има едно дете, няма как да не обмисля и възможността да остане с още едно на ръце... вторият път някакси нямаш право на грешки :( дано искрено да я обича, защото я харесвам и й желая да е истински щастлива!

И аз искам да я асимилирам и прошнуровам и перфорирам по всички възможни отверстия,тъй,че те разбирам :-)

Леле, какви въпроси задава този Майки. Какво дете мечта! А, пита ли приятеля на мама, кога ще й направи бебенце?

Тази като стане на 40г., тогава ли ще ражда момиченце!!!!

Що пък да не роди и на 40? На 40 години една жена е все още във фертилна възраст. Не я мисли кога ще си ражда децата, защото няма ти да и ги гледаш, а по-добре гледай себе си.

Това с фертилната възраст на 40 си е чист късмет! 80% от жените (а вероятно и повече) не са фертилни на тази възраст.

neka sa 6tastlivi,,,,,,,,,,,

Да Боже всекиму!Млад и готин любовник.Чалгарка и спортист-нормално.Няма професор от БАН да си хване,я!

този спортист е висшист магистър кинезитерапевт,той ще бъде спортист до някое време,но се е изучил и си има професия,а ти ще си стоиш по форумите и ще си драскаш като един дрисльо

Много висша специалност няма що!

НСА -ковачница на българския елит! Ако няма мисъл, ще изпъкват с мускули. А накрая цялата държава барабар с елитЯ ще слугува другиму.

Масажист го кажи и няма да сбъркаш,това дето той го учи маса години,се учи за 6 месеца на курс!Як е ,та става за масажисче и за телбяк става :-)Ако беше магистър по МИО или МО или право наприме бих се замислил,че има нещо между ушите освен вятър на промяната

Долу чалгата!

не пее чалга.

чалгарка по душа...

А какво пее?