Представиха ”Корпус за бързо реагиране” 2

Башар Рахал, Диана Любенова, Златка Димитрова и други от звездите на „Корпус за бързо реагиране", представиха предпремиерно втората част на филма.

Обратно в новината

Коментари - Представиха ”Корпус за бързо реагиране” 2 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах филма предпремиерно -не бе окончателно завършен, но определено ми допадна!!! Гледа се много леко и доставя приятно впечатление!

хубава, сладка и секси - много ме кефи

Златка Димитрова и други от звездите на Корпус за бързо реагиране", ООООО,МОН ДЬООООО

Коя е тази и какъв е приятелят и?Интересува ме ,той какво ще си покаже?Просто се изнервям от нетърпение!!!!

Това, че си се снимал в един сериал, който го гледат само бабите и дядовците не те прави звезда! Звезда си, когато всички знаят името ти, а не да се питаш изподкой камък са извадили тази! Малко попрекалявате с тези "ВИП" и "звезди"!

Кои са па тия?!

А стига бе! как пък всеки ден пускат епо нпкоя такава новина за никому неизвестни лица и се налага хората да питат Кой/коя е този/тази? Нпма ли останали стойностни хора по тези земи?

Има много стойностни хора, но те не се вписват в медийната стратегия за опростачаване на нацията.

Не знам кои са тия, но много изпаднали изглеждат.

Малейй, направо страшен хайлайф. От знатни по-знатни персони. Повечето от тях са голяма работа, защото са "приятели" на други себеподобни. Ето го Сульо, а пък видите ли това е съпругата на Сульо, а онова е приятелката на Пульо...

Браво Борянче че го показа!Ще спя спокойно.Бях се притеснил че се е появила паяжина

На момичето така му се белят моркови,че две не види ...

сех машина

А,коя е пък тая Боряна Братоева !??

Бла, бла, бла, няколко имена и ето ти новина.

И Боряна ли влиза в раздел---''звезди''? В Бг ,моноО звезди имало !

... Колкото звезди на небето (в БГ-то), толкова овце в кошарата ...

Поредната българска простотия наречена "филм" Само някакви просташки шеги ,тъпи мутри и мърляви селяндури могат да филмират нищо друго...

си го гледал?! ;) Изобщо не защитавам филма (най-малкото не съм го гледала :Р), но ако става въпрос за холивудска продукция (как звучи само, а?), всички се кланят до земята и сипят суперлативи, а българското било простотия! Какво ще кажете за "Непобедимите" например? И 1, и 2? Плеяда от звезди и в крайна сметка е един буламач! Но винаги българското се оплюва... При това още преди да е гледано!

Достатъчно е да се видят рекламите и просташките образи -разгърдени мърляви и вмирисани питекатропи с пернишко звучене ,за да ти стане ясно що за стойностен "филм" ще е това.

Представянето на филма ли е новината, или гаджето на Боряна Братоева? Щото на първата страница на Дира заглавието е за Братоева... Много са звездите (със или без кавички) във втората част на "Корпуса", но любимец ми е Ивелин Найденов! Бих гледала филма заради него!

Разбира се, филмът е пак за "ромския етнос", тъй като съвременното отворено общество има интерес към тях. Понеже са един инструмент за унищожаването на българския народ.

Ммммм, само да попитам коя е тази??? Пак ли е някоя, която е известна само за роднините си, но дир-а за съответната сума, я представя за "мега известна"

Сега промениха вече заглавието. Защо ли??? Преди беше, че тази от снимката си представила новото гадже. Дир, нещо да не ви хвана срам ;))), хахахахаха

още стои "Боряна Братоева показа приятеля си"!!!

"Башар Рахал, Диана Любенова, Златка Димитрова и други от звездите на Корпус за бързо реагиране", представиха предпремиерно втората част на филма. " То и първа част ли е имало?!

при това не беше толкова лоша. Нищо претенциозно и кой знае колко смислено де, но имаше готини лафове и забавни ситуации. Дано втората част да не пада под това ниво! Че с тия Златки... вече и артистки станаха...