Глория: Гордея се с дъщеря си

Примата на фолка Глория разкри, че се гордее с дъщеря си Симона и не вярва на писанията по адрес на момичето.

Обратно в новината

Коментари - Глория: Гордея се с дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми гордей се! Вие сте си лика прилика по акъл, визия и курвалък! Както ми каза един бивш депутат, върху кака Галя се е учила половин София, та върху малката симонка ще се учи другата половина!

татко беше машинист и аз ще стана машинист

Защо занимават хората с публикации за някаква жена и детето и?! Всяка майка си има дете без значение какви са имената им. Не разбирам фокуса върху някаква дето си пее и изобщо кой се интересува има или няма дете... ???

две могили

Колко ли струва да ги боднеш и двете в едно легло? Ясно ми е, че не е по моя джоб, ама гаранция, че си имат цена.

аман от цензура тук , що не ми публикувахте коментара?

много са добре и двете маика и дащеря,благодарение на музиката глоря е обиколила света,а злобарите които пишат простотии не знаят и не са ходили дори до столицата ма булгаря.престанете злобни булгари,тая злоба ви докара до това положение,бадете по добри не завиждаите на успелите хора! да са живи и здрави и двете и успех им пожелавам,за мен глоря е много упорита жена,браво!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв свят е обиколила? Да прославя България с кючек ли? Е, благодаря за тази реклама, но не пуша.....

kokobrais

Госпожо къде са ви главните буквиииии?

....И точките! Чалгарка нещастна!!!

В България се пише на български! Всеки истински и уважаващ себе си българин, пише ГРАМОТНО! Извинявай, ама си по-чалгарка и от най-върлата кючекчийка.

Да, хубави са, но майката е чалгаджийка за което някои ще си умрат от възхищение, докато аз от отвращение....

е глория рано е още за този извод.нека порасне и си поеме пътя сама.....тогава да се хвали!!!

Хубава млада девойка.Всеки родител смята неговото дете за по ,по, най, най....И това е съвсем нормално,всички млади хора са хубави.Пожелавам и на двете късмет и здраве.

Крушата не е паднала по-далече от дървото.

Вече се казва "Крушата не пада по-далече от... сливата."

kokobrais

От тиквата.....

От снимката въобще не е ясно, коя е дъщерята, коя е майка й. Къде са сега тюфлеците от Хуйливуд да гледат и се учат...

Какво ви е направило момичето, та не спряхте да го плюете? Глория била такава, била онакава. Девойката е хубавка, пък какво ще излезе от нея тепърва ще се види, пък и на кой ли му влиза в работата?!?

Нас не ни интересува, ДИР-а ни занимават :))

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!ДЕТЕТО НЕ Е ВИНОВНО, ЧЕ МАЙКА МУ Е ПРОСТА.ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ИМАШЕ ИЗКАЗВАНЕ , ЧЕ СИ ЗНАЕЛА ЦЕНАТА, САМО ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА ЗА ЧАС ИЛИ ЗА ПЕСЕН.

Детето не ходи на училище (бяга си редовно), страда от булимия (след всяко хранене отива в тоалетната да повръща), пуши (за други по-сериозни работи не зная) и на 16 години ходи с разни чичковци (какво ли правят тези чичковци с едно дете е друга тема)... Не зная кай е виновен, но майката май не си гледа работата...

Каква осведоменост!!! И ти крадеш и смъркаш, но си още на свобода, нали?! А сега върви доказвай, че нямаш сестра! Тъпанар!

Всеки свети със собствена светлина, не с отразена, както и всеки има различна красота, за вкус и цвет товарищи нет.

Кой е по-хубав не може да се каже, една жена разцъфва след една определена възраст. Глория градеше външен вид с годините си, което е похвално, дъщеря и е малка все още.

След това разцъфтяване доста мъже повяхват.

време е да я напълниш и нея със силикони, пластика и да стане като тебе "звезда"

Каква злоба!!!!!!!!!

Сега в Максим, утре в Плейбой...и нагоре, нагоре, нещо депутат, Външно...

"Симона е има голям талант ..." , на какво е голям талант!? И значи и тя трябва да следва съдбата ти! Ле леее ега ти приказките от една майка!

какво ти дете, това е една бъдеща мутреска като майка си. и въобще защо ни занимавате с чалга простакелите и децата им. то се вижда от снимките на къде отиват нещата. и какво й е известно пък на тая дълбока провинция глория, че е преспала в креватите на безбройно много мъже-все големи любови. интереса клати феса...

Айде само да не обиждаме на градове, а?

Глория е 100 пъти по-хубава от дъщеря си. А на това малкото, като му гледам обърнатите джуки и фасони, ми идва да му отвъртя 2 шамара.

А помните ли майката как изглеждаше в началото на кариерата си-беше доста страшничка.....

Помним, помним, към 80 + вървяха нещата.

А дъщеря и гордее ли се с майка си,като залягаше под масите в несебър да работи!!!

...и не само в несебър....

Белите пухльовци са мега яки . Кефят ме : ) Тия двете - не !

Я, ама то само Галинка има дъщеря и то само тя се гордее с нея. А пък ние останалите, които само кучета и котки отглеждаме и за деца не сме чували какво да кажем...явно затова не се гордеем. ГЛУПАВ НАРОД МИСЛЕЩ СЕ ЗА ЗВЕЗДА

Аз пък се гордея с моя пес. Дава лапа и ми носи пантофите.

Потомствена чалгарка.

мене ми е през шммайзера

по-скоро внучка

И АЗ СЪМ ГОРД СЪС СИНА СИ АМА НЕ Е НОВИНА

Единственото хубаво са котката и кучето на 5-ата снимка!

моето гардже е най-убаво

Отвратително грозна е. Даже и мутра няма да я пожела за метреса на повикване, така, както майка и беше за мутрите от Мултигруп.

Отдавна залезе слънцето за Глория също. Не може все да си на върха дори и да си голям талант. Красива е, има хубави песни, но на никои не му се слушат . Как да слушаш тази музика като е едно напълно разголено порно което никак не е очарователно, а отблъскващо. Поп фолка е една стара цигулка с скъсани струни захвърлена в най- прашният ъгъл. Колкото по-вече се говори за нея, толкова по-вече се покрива с паяжини защото се изчерпа. И понеже няма вече какво да се каже и пише за Глория, то само това остана, че се гордее с дъщеря си. А ние се гордеем с нашите деца, защото постигат много и без да са известни и богати.

Хм, Глория и хубави песни? За мен текстовете на песните и ми звучат като песни за бавноразвиващи се :(

Не се заяждам и при други обстоятелства не бих го написала, но понеже виждам, че два пъти си допуснала една и съща грешка и не се сдържах.Пише се повече, а не по-вече........дано да е от бързане!

Хаха. Ама това не е повече, а е вече, ама по-. Майтап - и на мене ми е интересно. Не бях виждал така да се пише.

Нека се множат чалгаджийските мастии, нали трябва да забавляват оставащите в БГ мутри и чалгафони

Симона е много хубаво момиче,не пее чалга,пее много хубаво и не си е избирала майка!

Тези фолкаджийки се скъсаха да си хвалят децата. Все едно само те имат деца. Хайде да не коментирам повече.

Виж сега: чувството на удовлетвореност в живота идва от претенциите, които имаш към него и как може да ги удовлетвориш. Какви са и на Глория интересите и изискванията към живота. Тя си е насмогнала според нейните представи за нещата. Затова е доволна. Повече от себе си не може да чака. Явно. Да пада някой лев. Това е целта им на чалгарите. А, да - и без да се изпотяваме. Защото сме много талантливи. В кое няма значение. Ще намерим нещо. Да е добре платено.

И не само те! Добави и миските....

МАЙКА И ДЪЩЕРЯ СА ДОСТАТЪЧНО ,МЕКО КАЗАНО ТЪПИЧКИ ЗА ДА СИ СТРУВА ИЗОБЩО ДА ГИ КОМЕНТИРАМЕ ,НО ЕДНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ТАЗИ ГЛОРИЯ ИМА ГЛАС НО САМО ДО ТАМ ТОВА ПО- НИКАКЪВ НАЧИН НЕ КОМПЕНСИРА ТЪПОТИЯТА И А ЗА ДЪЩЕРЯТА ЕДНО ПОСРЕДСТВЕНО ,ДЕБЕЛО И КОМПЛЕКСИРАНО МОМЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗОБЩО ДА Я КОМЕНТИРАМ ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ ЩОМ ТОВА Е ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ

Защо бе, Галинке, се гордееш? Откритие ли е направила, страната ли е прославила, човешки живот ли е спасила, кажи!В противен случай просто си обичаш детето, както всички родители!

Не знам какво са писали по адрес на дъщерята, но това, което аз виждам от снимката е, че майката е по-хубава от дъщеря си.

Тая ли се беше скубала с Александра Тюркмен в една дискотека? "бал съм го и елита... Където и да ги пратят да учат, ще си останат диви селянки, защото семето им е такова.

НЕКА СПРЕМ ДА БЪДЕМ ЗЛОБНИ И ЗАВИСТЛИВИ,ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ИЗВЕСТНИТЕ СИ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ,А НЕ ДА ОПЛЮВАМЕ ВСЕКИ КАДЪРЕН ЧОВЕК,ЗЛОБАТА НИ УБИВА ,РАЗБЕРЕТЕ ГО

А нима чалгата, чиято "прима" е т.н. Глория не "уби" едно или две поколения с това, че чалгакултурата измести всички човешки ценности?Так,че: "Долу Глория!Долу чалгата!"

Hе само, че уби едно или две поколения, а направо съсипа добродетелите, които младите трябва да следват, за да се изградят като полезни личности на това общество. Тези ``талантливи`` (псевдо) изпълнители и изпълнителки прибираха и прибират колосални хонорари, за да ``проповядват`` идеите на Содом и Гомор. Жалко затова, че сред българските деца, които бяха подведени и премазани от ``Прехода`` вероятно е имало много с истински талант за добри професионалисти в различни области, чийто талант е вече погребан. И е крайно време да се вгледаме по-внимателно в себе си- чалгата и съпътсвтащия манталитет не се котират извън Българя- те само будят насмешка. Котират се децата ни, които изкарват отличия по международните олимпиaди по математика, физика, информатика и други- оставям на вас да прецените в какво си стрyва човек да инвестира време и средства.

Всичките само развивате теорий. Направете нещо. Никой не обича чалгата, но и никой нищо не прави. Това е бизнес, за да няма чалга трябва да се създаде нещо по-добро. Вместо да пишете само по форумите колко е зле, измислете нещо. А и довечера като седнете на маса не забравяте какво сте писали и пробвайте с някой друг стил музика, стига с таз чалга. От мен за сега толкова.

Невенке,виждам, че си от моята "кръвна група"-чалгаджийската.Благодаря, че ме защитаваш....

Ти нормална ли си?

Щом цитираш някой (както в случая е заглавието), цитатът се поставя в кавички.Кога ще се научите на правилен български език?

Глория е прима на чалгата, т.е. чалгаджийка.

Нека оплюването да започне сега......