Най-актуалните бебешки имена през 2012

Най-горещите бебешки имена за тази година – тези, отчели най-висока популярност през първите шест месеца на 2012, са наистина изумителна група.

Обратно в новината

Коментари - Най-актуалните бебешки имена през 2012 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dessp

имаме прекрасни български имена, нека децата ни да не забравят от къде произхождат. на мен след по-малко от три месеца ми предстои да имам бебче, син, и смятам да се казва Станимир-на баща ми ! Освен, че той е невероятен човек, той е мъж, на когото искам някой ден моят син да прилича. Чесно казано, не разбирам, как някой майки могат да кръщават децата си на певци или герои от филми...Но това, че не разсъждавам като тях, не значи, че ги съдя. Нямам право да го правя. Но все пак се надявам да се избират повече български имена, естествено, съобразени с времето, в което живеем, 21-ви век сме-нека не караме децата си, някой ден да се срамуват от нашия избор ! :)

Аз пък винаги съм си мечтала ако имам син да е Мурсиелаго или Диабло :Р а за дъщеря Модена шантаво е но носи някаква си екзотика :)

Ужас, ако това харесва на майките :) Дано не накажат децата си за цял живот :0)

Простотиите нямат край :)

А внукът на Гълъбин Боевски са го нарекли също Гълъбин, на дядо му! Та дори след 50 години като каже на кого е кръстен да му отговарят, "А, онзи ли, който лежа в бразилски затвор за трафик на наркотици?".

Човешката злоба няма край. Вместо да се радваш какво Гълъбин е направил за България ти злобееш. И ти сигурно си правил (а) грешни стъпки, ... но теб никой не те знае за да те упрекне...комплексари колкото искаш ...

dessp

чакай, чакай...с какво по-точно да се гордеем? може би с това, че количеството кокаин, което е пренасял може да стигне за пристрастяването на стотици деца, да убие нечия дъщеря или син...да разсипе цели семейства, защото голямата звезда е решила да си пълни джоба. И кой знае колко пъти го е правил...Не само, че не се гордея с него, не ми пука, както за спортните му изяви , така и за самия него- дано да изгние в затвора !! и то не в български, никой не го иска в нашата страна, тук имаме предостатъчно боклук !!!

Аз пък си кръстих бебока Евлоги-на един българин направил толкова добрини на РБ и народа ни...Евлоги Георгиев-от мн.работа останал без потомци...

Тази снимка ми харесваше и си мечтаех за едно точно такова бебче. Е, мечтата ми се осъществи - имам си такова сладурче. Всеки човек сам прави името си- независимо как е кръстен. Хубаво име си избрала. Бъдете щастливи!

Това кат' нашто Клиопатра ли е? понеже статията явно е преписвана от списание за хамериканци...

а в България, ако трябва да следваме поп културата и нашумелите предавания, то популярните имена са Шефкет, Джеврие, Джена, Траяна, Яница, Джордан,Азис и т.н

Хахахаха, по-точно нямаше как да се каже! А кои са актуалните имена в Америка, слабо даже никак не ме вълнува!