Роджър Уотърс ще пее с български деца

Роджър Уотърс ще пее с 15 български деца по време на концерта си на стадион "Васил Левски" на 30 август.

Обратно в новината

Коментари - Роджър Уотърс ще пее с български деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шапка му свалям на Роджър Уотърс, ама наскоро такива като него в Испания малко намалиха от цената на билетите, а в България -пак духахме супата, та думата ми е за най-бедните си фенове в Европа, Уотърс няма ли да направи малко слизане с цените надолу, един малък реверанс, или не се замисля за подобни "подробности" а може би това зависи и от тези, които го канят от българска страна??? :-((((((((((

"включващи падането на Берлинската стена" Алооо идиотите, това не е Берлинската стена. Шоуто се прави много преди това.Символизира съвсем други неща. Аз за Роджър мога само да кажа, че е ВЕЛИК.

"Tear down the wall!" in the Trial sequence, the wall has a projection of a concrete and graffiti marked semblance of the Berlin Wall

The Wall (в превод: Стената) е албум на английската рок група Пинк Флойд, издаден през 1979. Берлинската стена, пада на 9 ноември 1989 г. Какво са някакви си 10 години...

Наистина "Стената" е велико шоу, но чак пък "най-грандиозното" ??? На 14 юли 1990г. Жан Мишел Жар свири пред 2,5 милиона в центъра на Париж - този рекорд е доближен само от Ролинг Стоунс, които направиха страхотен концерт на Копакабана в Рио пред 800 000 публика.това е. А иначе Уотърс е велик, той беше душата на Пинк Флойд, жалко че не се събраха, но може би така е по-добре - да знаеш кога да спреш.

Според мен си е грандиозно. Да пълниш стадиони, след тооолкова години. Една вечна музика.

Подкрепям ФЕН. Гледах спектакъла в Милано и 2012 в Атина. Ходил съм на доста концерти. Безкрайно обожавам и Пинк Флойд и Ролинг Стоунс и............НО...чак най-грандиозното шоу не е. Дори в края доста натежава от посланието "не на войната", " не на петродоларите" и т.н. Прекалено много е политизирано това шоу. Мискя, че проблема не е в Уотърс и неговата музика, нито във феновете тук в дира, а просто някой слабоумен и фамозен ДЖУРНАЛИСТ е изтърсил поредните глупости в тази статия. Желая страхотно изживяване на всички с концерта !

това трябва да се нарича платена рекламна публикация щото половината билети не са продадени и трябва да ни бъзнат, че е време да ги купим. ама като не ме влече- кво шъ праим сега.

Кат не те влече, отиваш в кварталното кръчме, удряш две ракии менте и казваш на собственика да надуе на мах новата на Преслава, Гергана или която ще да е и после почваш да зяпаш циците на барманката докато не си изядеш боя.

аман от първосигнални типове без чувство за хумор- едно си знаят, едно си баят. и елементарни отгоре на това.