Дейвид и Виктория Бекъм официално са милиардери

Въпреки слуховете за фалит на модния бранд на Виктория Бекъм

Обратно в новината

Коментари - Дейвид и Виктория Бекъм официално са милиардери | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом могат да правят пари нека,а и са симпатични,а не като дъртите милиардери евреи

Пак е намръщена тая виктория ли е ква е. Чудя му се на бекъма - има си предостатъчно пари, да си вземе нещо младо и усмихнато и да се радва на живота.

Ама няма нищо лошо да са милиардери! Вижте ги само как са пребити от работа, посърнали, увесили носове, никаква външна визия, болни-болни та чак лекарствата с шампанско пият................ и се оглеждат за данъчни............... и оная с грозната прическа!

никога няма да те направи човек

аре гледай си порното и лъскай след като за друго не ставаш

Бекъмови са си екстра!

Плащат си данъците хората. Няма да се заврат я в някоя испанска дупка като наш Ветко и онази неговата.

Мдам

Сега ще спим спокойно със жената. Иначе по цяла вечер ги мислим.

Toва е най-образцовото семейство, не като наште фльорци и донжуановци, никога не са погледнали настрани и винаги са заедно.

За мен Виктория е пример за модерна успяла жена. Има четири деца, страхотно семейство, изглежда прекрасно и успешен бизнес.

Ветко, за 170 000 евра вино си поръчваш,а данъците си неплащаш

А като са милиардери ,ОЛИГАРСИ ли са ?

Туй накрая за данъците какво трябва да означава? Печелят хората и си плащат данъците, така както трябва да бъде, не като нашите миндили...

Както забелязаха под мен Бекъмица винаги е намръщена. Странно, но това ли е рецептата за успех - да си недоволен колкото и да си постигнал или е постигнала само финансов успех , а в брачния съюз е скука и мъка. Не мерси, не ми ги давайте за пример....

Странно, как са станали милиардери, след като и двамата нямат активна кариера. Пък и данъчетата в ОК са над 50 процента за много богати.

Тая има страшен нос. Нейна запазена марка от времето на пиперливите момичета...

Ще се окажат прикрити евреи.

Евреи... нищо ново Давид и Виктория хаха

почти не и даваха да пее и единствена не направи никаква соло кариера, щото не може да пее. Дейвид, какво да кажа, мога да изброя стотина по-добри футболисти от неговото време, но нз защо го натрапиха като галактикос и тн алабалистики, няма световна купа, златна топка, нищо, красив, центрираше така фалцово... толко. Наподобяват семейство Раеви, пардон Сиракови, в Бг, нищо особено като спортни кариери пък милионери.

Как няма да са милиардери щом са успели да продадът такава буклучива рокля и шапка на Мегън Маркъл за толкова много пари.

Ехоооо, добре , че на теб и кариерата и бракът ти са безупречни! Уф аман от кухи камбани, като теб!

Дейвид не е прикрит, а си е реален евреин, това не е тайна и се знае !

Браво на семейството. Така се прави. А леличките в България ще цъкат с език и ще се тюхкат, докато режат салата на мъжете си.

...лелА Маринела:)))