Диана Димитрова готова да съди за обидни коментари във Фейсбук

„Господ да ви е на помощ... Създавала съм изкуство в държава с толкова болни хора като вас”, написа актрисата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги абсолютно винаги жените са виновни. Винаги мненията са само за тях. Другата страна нека другата страна да бъде в центъра на вниманието

Много насериозно се взе това момиче. А в началото как започна плахо, просто да сподели, нямала намерение да споменава агресора, просто се сетила и решила да сподели, и изведнъж стигаме дори до заплахи. По всичко личи, че всичко е спонтанно??? Няма трета страна, засега в сянко, в цялата тази кампания!

Ще съди друг път -1000 човека едновременно. Дали има Два лева за разноските? Съмнявам се

най-дразнещото от всичко е че заради този меркантилен боклук от село амбиция , сега истинските жертви на насилие ще си затраят и няма да искат да се занимават, за да не получат реплики от типа "и ти на ква се правиш на оная бездарната актриса ли" Ей това е най-дразнещото в случая. Като мъж Ви казвам жени - ако има наистина насилие срещу вас БЕЗПРИЧИННО , НЕПРЕДИЗВИКАНО (ама първо трябва добре да си помислите дали е така) действайте, подавайте жалби и се махайте защото започнало ли е веднъж няма да спре. По същия начин и мъже. Виждал съм лично тормозени мъже от жените си, защото са прекалено добри, а онези - прекалено властни и искат мъжа им да е кученце. Е не става , но се пропиляват години с думите "защото я обичах, защото незнам кво си".

Манипулирала ли е дъщерята или просто се е срещала с нея може да се изясни.Истината е, че мъжете могат да се забавляват с една жена, (която е нечия дъщеря), след това да я разкарат без никакви угризения и да твърдят, че полудяват, ако някой постъпва зле с ъс собствените им дъщери!? А, да и да насинят бившето си увлечение, за да няма неразбрали.Браво на хората, които в името на една продукция са премълчали и прикрили случая, като са затвърдили по-горе изказаната истина валидна у нас!

Иди на х блядка Долна

Нека първо да каже защо се е стигнало до този бой Сигурно ще има причина и то доста сериозна ако съдим по синените и

Да се лекува момичето.,.

И защо ще съдиш хората , че си имат мнение ли? Коментарите са за това , всеки да изрази какво мисли!

Била съм жертва на физически тормоз от мъж, когото обичах. След кошмарна нощ, в която ме спаси полицай, бях на крачка да подам оплакване. Но не го направих, защото го обичах. И през ум не ми дойде да си направя снимки от всички ъгли, нито стаих някаква злоба за по-късно след 5 или 10 години, просто ми стана ясно, че трябва да приключа с тази история и този човек, и никога, никога повече да не се връщам към него, колкото и да се моли, когато е трезвен. Та, от позицията ми на човек, който е бил тормозен и абсолютно знам какво е, казвам, че поведението на тази госпожа е неадекватно. Обвинения след 5 години не се правят. Може да обвиниш само себе си, че си допуснал да си ангажиран с такъв човек, да си простиш, да си благодариш, че си жив и повече никога да не си повториш грешките и да внимаваш с какви хора се облръжаваш. Ако наистина те е докоснало това, което се е случило, ще постъпиш така. Ще говориш за насилието, ще защитаваш слабите, ще кажеш, че си минал през това, но не си ли действал на момента, трябва да си поемеш отговорността за решението си в онзи момент.Страдаш ли обаче от наранено его и все още от някаква маниакалност по бившия си партньор, ще се опиташ отново да се обвържеш с него и да се овъргаляш в едни лайна… което в крайна сметка само ще докаже.. колко токсичен човек си ти самия.

Тази ме обиди с тоя пост, ще я извикам пред Темида...

Тази има ли медицинско, или само онази снимка с нескопосания грим ?

Изключително посредствена актриса...най-слабата в " Откраднат живот"... мъка беше човек да я гледа..

Има различни съдилища на регионално и световно ниво.Нека хората отправят исковете си към тях и да си решат проблемите.Всички чешешти си езиците тук ,за да получат оргазъм от това ,което са написали не правят нищо друго ,освен да запълват дупки в непълноценният си живот ,мислейки си че така ще се почувстват по-добре.Оставете хората да си потърсят/намерят правно решение на проблема и спрете да се занимавате с тях!Няма смисъл и медиите да копаят постоянно темата!

Ако беше истинска жена, както твърди никога не би чакала толкова време. Оправданието и че не е известна и за това е мълчала е просто жалко. Дори и да има истина в това което казва, вече е абсолютно безпредметно, лицемерно и жалко. Заради такива "жени" после никой не обръща внимание на реалното насилие

Стига ни занимавате с тая долнопробна урва

Третокласна, бездарна актриса, която се опитва да изкара дивиденти по долен и непочтен начин. Само отхвърлена жена може да действа толкова подло. Сега праща покани във фейсбук на хора, които не познава, за да натрупа актив.

На жена в предменструален синдром

Леле като чета коментарите и клетвите ,до там ли стигнахме ние българите ,злоба ,помия и псувни,вероятно от зрели хора ,не деца. Отврат .Ако найстина е говорила тези неща за дъщеря му ,сигурно и аз бих избухнала,но чак да я наритам в лицето.По скоро ще подам жалба ,трябвало е така да действа. Побоя не е правилното нещо никога !!! А защо чак сега е решила да го разнася това ,е не го разбирам ,сигурно да му мъсти ,че може би е отхвърлена била някога ,което няма да я направи сега желана ...струва ми се излишно след 5 год.Прави се увреме

Посредствена и евтина приститутка! Дори не бях я чувал!

Тая шизофреничка съвсем се овъргаля у фекалийтъе си!!

Д.Д знам че четеш. Сега заради не адекватоното ти поведение и глупави грешки ще си плащаш сама масрафа. Да приемем че наистина си насилена и въпросния човек е долен бо...ук, по начина по който подходи ти загуби общественото довеие, това не ти е Америка тук със една снимка малко сълзи милиони и слава не се правят. Заради теб много жени подложени на насилие ще си кажат че няма смисъл да разкриват насилника си защото да не последват твоя пример и падение. Сбърка времето мястото и държавата. Да беше си тръгнала по каналния ред без изяви, снимки, видеа, и интервюта, може би отзвука щеше да е различен, но в този случай виновната излизаш ти. Лош пример.

Абсолютни глупости на търкалета, хаха Този коментар е абсолютно натоварен с лично отношение. Псевдо обективност за прикритие

Името на Вергов се цитира като евентуален бияч. Ако той е невинен и Дияня лъже нека да направи публично опровержение, да и поиска сметка за обвиненията, да заведе дело. Ако мен ме обвинят в насилие и това не е вярно ще полудея. Ще дам да се разбере, че това не е истина, ще се защитя, ще изчистя името си. Той мълчи като мишок, ни хъ, ни мъ.Иначе се прави на мъжкар. Жалък!

Не е длъжен! Нека коврата се пържи в собствен сос - да видим докъде ще стигне с лъжите, клеветите и фантазиите...

убий глупака с мълчание! В случая Вергов (или който е във фантазиите ѝ) прави точно това.

По повод случката.Нямаме си други проблеми че сега ще ни занимава Поредната ,Невероятната ,великата,Шармантмата кукла.

Аз всяка вечер си я бия мойта.После секс.И не се оплаквам .Вика още още.

За изкуство не знам, ама каква реклама си изпраска не е истина. Ляга си с ангажирани мъже, това е много тежък женски грях. Толкова ли свършиха неангажираните, ма чуждото е по-сладко, важи и за него, де. Излагация пълна, а Диана се дискредитира жестоко.

Бъдете Здрави и Светли Коледни празници!

Във вашият случай при живково би следвало присъдата да ви е Реторсия, и двамата имате вина, ако се докаже, че си била бита, ако не оправдателна или при ЧХД биха ви накарали да се сдобрите двете страни.

Младите момичета годят с младите, а вечер цъкат на старпета милионерчета и тогава какво следва, ако младежа е дома у родителите е виждал побоища, много ясно, какво следва бой. Тая тема е много обширна, но младите си мислят, каквото хвърчи се яде. Но не се яде. И нас ни е тъжно че от 20 г тръгнаха на студентски бригади 2003 и до днес не знаем как са, добре ли са, и тая ни заплашва със съд, е няма да стане, защото навтн е пълно с проститутки, заразени, затворници и какви ли не габстери. По тая лигика деана е релила да осъди света. Каквото си търсила си го намерила, обиждала си детето на лмбимия до теб и аз бих с най тежки думи, ако посегнат на милото ми дете, което жената носи в някои случаи тежка бременост 9 месеца. В бг останаха много прости и затова не харесват умните.

Пълно е с куртизанки извън бг и мъжете като ги разберат, отиват без да се карат с тях, купуват им самолетни билети и си ги изоращат по живо по здраво на аеригарата, нищо, че таят помисли в душите си. И от такива жени днес българия ялова от към българските мъже, а бяха само на 24 преди 15 г, деана. Проект имаш за изпълнение, но не би ти или вие да сте това лице. Гражданска позиция. По тая логика много тихи, скромни младежи и възрастни мъже са обиждани и си мълчат, защото мълчанието за тях е злато. Всичко е до късмет в брака и в живота. Ако вземат и мъжете да си кажат болката, може и повече да са днес, от жените проститутки и чакащи и ограбващи мъжките сърца. Монетата има две страни, а в съда също, жалбоподател и ответник или истца за граждански иск и ответна страна. Навремето една проститутка бе проявила граждански иск за 2300 лева, а по живково си бяха много пари, нищо, че тя им бе дала повед... Хохо

Тоя парцал всеки го търкаля надолу по стълбите както си иска, понеже за нищо не става.. Отвънка някаква опаковка, отвътре - дефекация!

Ами тия мъже явно смятат, че е нормално жените да ходят ангария, а те да лежат с лекьосан потник и шише ракия и да чакат пари наготово

30 сребърника, и нашето Дианче е готово да съсипе живота на човек, когото някога била "обичала"... Клето заблудено сираче! Бедно агънце! /от една твоя колежка/

В съда отивайте и там заведете Гражданско частно дело. Дори има случаи, както е нашият отгоре нас, пребивана от мъжа си в малките часове пред децата им, знаеш, мила, какво каза брат й, тя сестра ми е дели. Който е работил в съда макар и по живково и е влизал в много съдебни наказателни, бракоразводни дела макар и около една петилетка, знае, че два остри камъка дърво не мелят и е ок за теб, че преди 5 г си се разделила с обвързан семеен мъж, ако е така, ако не, моля за извинение.

Такива ги бият защото много знаят.и после пак много знаят и лаят.писна ми цяля седмица от тая.

Да е създала най-много 2-3 супени лъжици охлювска слуз през живота си...

SirBob

Не е хубаво да се използват такива думи по принцип, но.... Този боклук, повярвал си, че едва ли не е Мерил Стрийп, поде същите шантонерски номера, като онези курви от Холивуд - били ги насилили преди примерно 10 или 20 години, ама видиш ли, сега се сетих, че мога да изкарам пари от това. Отвратително, гнусно и лицемерно.

Зарязахме Изтока и тръгнахме да следваме Запада, и най-вече упадъка му...

Щом и твои колеги, свидетели на побоя, казват с какво си го предизвикала, напълно заслужено е, мила. Стига си се жалила, че стана за смях.

Тази направо е смешна...!!! Почвам да вярвам, че й се отключила шизофрения с ъива неадекватно държание!!

По това време тази не беше ли муза на писателя-алкохолик Терзийски? Тогава май пак имаше пата-кюта плюс делириум тременс.

На три части ли? Некадърни списвачи!!!

А дано е последната статия за теб!

Тези същите разбирачи, на които всичко им е ясно, преди месец крещяха на бащата на изгубения Сашко, да каже къде го е убил и заровил. Болни мозъци, за които боят е нормално поведение .Истината ще излезе наяве! Ще има възмездие за побойника, ако не е от правосъдието ще дойде от Бог.Дияна, много хора те подкрепят, но дебилите също не са малко.УСПЕХ!

Не виждам връзка между двата случая. Ама ако се окаже че не е бита и всичко е ПР и пропаганда ще скочиш ли от терасата си с главата надолу?

Права е...какво ли не се изписа по неин адрес. Била спала с женен колега, била спала с женен продуцент...е те, аджеба, невинни и онеправдани...нямат отговорност и вина за нищо! Така е по Балканските ширини. Жените не струват нищо и затова ги убиват като мухи. Жалко, че нито един от присъстващите на грозните сцените не намери достатъчно достойнство да каже нещо. Както и нито един журналист не отиде да пита Вергов каква е неговата позиция..само кал по нея, защото така е винаги в България. Жертвата е лесна мишена. Отврат

Как който и да е журналист може да отиде при Вергов, като тази мърла старателно избягва да каже името му в ефир пред камера и свидетели?!

тази дето създава изкуство би била страхотна партия на един друг дето създава изкуство - тео ушев...

Всичко, което сте изпасили, може да е вярно, може и да не е. Може да сте прави вие, може да не сте. Може да е проста, глупава, некадърна, недо...,всякаква. НО НЕ Е ГРОЗНА. НАПРОТИВ. КРАСИВА Е. ПЛЮС ЧАР И ХАРИЗМА. Това не можете вие да преглътнете.

Няма грозни жени, има малко ракия.

Рядко сексистко изказване. Едва ли твоята партньорка е мис Вселена. Просто ти захлебваш, като създаваш обстановка на омраза. Ти и твоите подобни (всички тези с минусите) мислите, че сечете нашия клон. Нищо подобно, в една лодка сме. Ти ще потънеш заедно с нас.

Да сека вашия клон? Ама моля ви се, мадам, аз клон си имам. Вярно не е от най-големите, но ми върши прекрасно работа и не се оплаквам от него. Ако вие викате клон на кожения колан, с който се опитвате да се правите на мъж това си е ваш проблем! И в една лодка с вас не бих се качил. Не и докато мърдате и дишате. Инак дядо ми ме е учил, че няма нищо по-неприятно на този свят от жена, на която току що си отказал. Затова гледам и да не отказвам. Аз съм преди всичко вежлив и културен лос. Приятен ден ви пожелавам и дано намерите подходящ клон за себе си.

Викаш може да е най-големия боклук, ама ще си набиеш една чикия :) мухахахах

А техните жени са 4 по 4 и страшни отдолу догоре

Ти или си проста жена или някой Чехльо. На никой не му пука как изглежда а и това дали някой е красив или не е субективна оценка. За някои ще е урод за друго богиня. Това не я прави по -малко курва обаче :)

Какво повече иска? Млада, красива и талантлива, а се замесва с подобни глупости.

луда к*рва, слаба актриса тръгнала да търси известност Мисля че, Българският народ трудно се заблуждава Може да заблудиш да кажем 5-10% че си някаква жертва Когато обаче 90% от коментарите те псуват и хейтят, значи очевидно не си ти жертвата , а насилника КРВА която налазва женен мъж за да я чука без да й пука за семейството му КРВА която го изнудва с детето му КРВА която сама признава че е пълна нула като актриса и преди да си отвори краката 2 години е лапала мухи и никой не я е търсил за нищо, само кастинги та мисълта ми е - кой ще съдиш , пачавро? смешна смешна смеееееееееешна

Дияна и Юлиан дали са били интимни?

Да, били са интимни.Тя отишла в тях, вързала го за леглото,разкопчала му дюкяна и го надървила против волята му.Принудила го да правят секс. Той не желаел, защото много искал да си запази семейството(каквото нямал в момента).Тя го заплашила, че ще приласти дъщеря му и тогава той, изнасилен и уплашен решил да я нарита.Той е нежна, наранена душа.Всички му съчувстваме , макар, че е противен.

Точно. Винаги абсолютно винаги жените са виновни

На всички, които оплюхте Дияна искам да кажа, че съм сигурна, ще нито на театър ходите, нито на изложби.На вас дебили, пожелавам як кютек в сурата, на дъщерите ви и на майките ви също! И на рижия нагляк да се връща на щерка му!

Оооо, извинете, но имате много извисен дух щом така кълнете. Най-вероятно сте същата стока като фльорцата, та затова така се възмущавате от обществената реакция, която е адекватна, за разлика от ДД.

Анче, не съм извисен дух.Желая и на теб ритник в мутрата!

Не, не сте, очевидно. Т. е. си същата простакеса като ДД, за протокола, явно съм голяма "к_рва" щом мъжът ми не ме е удрял, нито пък ще го направи. Ще ми кажете ли защо?

до отвратена Аз пък ти желая само големи к.рове да са около теб и нито един да не те огрее! долна гнусна лезбийка такава. рак на гърлото да хванеш дано от толкова близа не вулви!

А каква е мъжката версия на " фльорца", щото и Вергов не е кротувал чрез годините...

Ниой не те взема на сериозно вече (не че някога някой те е вземал...)

Назовете името на последната постановка,която сте гледали. Това е класически ад хоминем, виждам, че сте доста начетена, та затова си позволявам подобни сравнения. Ние може да сме всякакви и пак да казваме какво мислим. Да казваш истината за мнението си, да констатираш факти, е въпрос на избор, а не на брой посещения в театъра. Употребата на ад хоминем, обаче, показва доста повече неща за този, който прибягва до нея - първо - арогантност, второ - съзнаване нищожната стойност на собствения аргумент, трето - невъзможност да приеме, че има хора, чиито мение се различава, четвърто - невъзможност да приеме, че е възможно той да е страната, допуснала грешка. Та коя пиеса гледахте последно?

Боже, колко злобен, прост народ, който не може да оправи собственият си жалък и нещастен животец, а тръгнал да бъде съдник на другите в тази България!! Боже отърви обществото ни от такива ненужни същества - изроди, които с устата с която плюят и кълнат другите, ядат хляб!!!

КОЙ ТИ НАТИСНА БУТОНА И ТИ ДАДЕ "СТАРТ"?! И СРЕЩУ КАКВО?! АЙДЕ НЕМА НУЖДА ДА НИ ДАВАШ ОПРЕДЕЛЕНИЯ, ЧЕ СИ ЕДНА СВЕТИЦА...! МАНИ МАНИ!

сороското нпо на сашка безуханова.

Като гледам злобните и завистливи коментари на комплексираните изроди тук се вижда кои са всъщност недоклатените и самотните, които освен да плюете, дад се дрогирате и да се напивате за нищо друго не ставате!!! Каквото долни изроди като вас плюете по жената и по всички нормално мислещи хора, такова да ви се върне!!!!

Нема нищо по злобно и гадно от недоклатема или въобще изоставена ку.....ва.. Тая кокондрила е нагледен пример за това . Какво изкуство си създала бе моме Къде . Една роля в един филм и още една в пиеса и това е изкуство ? Айде бегай да си играйкаш . Държавата и народи и виновен че е некадърна не само в изкуството Ами и в личният си живот .

Много просташки коментар.

lu4ka

Но правилен, г-н Захариеффффффф.