Дичо се сгоди за приятелката си Карина

Дичо и приятелката му Карина ще се женят, съобщават от БЛИЦ. Новината бе потвърдена от двамата в предаването „Жените говорят”.

Обратно в новината

Коментари - Дичо се сгоди за приятелката си Карина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това лято почивахме в хотела на Карина в Синеморец- оказа се,че това е едно изключително непочтено и нахакано момиче- подведе ни и за резервацията и за условията на настаняване, и накрая ние излязохме виновни, че искахме да бъдем настанени според условията, за които бяхме предплатили с два месеца по-рано. Така че красотата и е най- малкия проблем.

Хубава двойка са, дано създадат хубаво семейство!

То голема красавица.С тоя нос,ако е футболист, ще и свирят все засада !!

е, и аз какво да направя.Боли ме дядовия,че някой си се е сгодил..ми да не е..

ди4е важното 4е ви е гот а др./красавци/ сложи си ги знае6 къде

повечето от хората които са писали маж са недоволни от живота.няма значение дали са грозни или красиви.като се обичат всичко друго е без значение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАКАРАЙТЕ ДИЧО ДА ХОДИ БЕЗ ШАПКА. ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО БЕЗ ШАПКА ВСЕ ЕДНО ВИЖДАТЕ ЗАТВОРНИК НА 60 ГОДИНИ. НАЙ ГРОЗНИЯ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА Е ДИЧО БЕЗ ШАПКА. МАЙКА МУ СИГУРНО ГО Е РОДИЛА СЪС ШАПКА ЩЕ КАЖЕ ТОЙ, НО НИЕ ВИЖДАМЕ КАКВА Е ИСТИНАТА- ГРОЗОТИЯ ДО ЕНТА СТЕПЕН.

Незнам кой е най-грозния, но вече знам кой е най-кухия на планетата.

Визуално много си подхождат.

Дичо е пич. Доста често си тананикам някоя негова песен с Д2. Да е жив и здрав и мацката е сладка , да го слуша и обича. Мислех си дали ще е яко отново да видим дичо с д2 и нови парчета, но те просто се прецакаха сами в момент в който имаха доста хитове.... сега са загубили скорост и алкохола ги смаза.... Но Д2 с Дичо винаги ще се помни !

Двамата са си лика-прилика!

ТЯ ГРОЗНА ,ТОЙ ТЪП!

И той е грозен.

Много са грознички бе, като грозни патенца. То не може всички да са красиви. Важно е, че Дичо е готин и талантлив. Да са живи, здрави и много щастливи!

И двамата са идиоти.Според мен де.

Тя сигурно и приклекнала на снимката, за да изглеждат еднакво високи!

Нека да са живи и здрави и много..много ЩАСТЛИВИ!

ALEKS

Като прочетох коментарите, останах с впечатление, че повечето са писали чалгари, които никога не са чували кой че Дичо... Това е човек с много гаден характер... направо гадно копеле и пияница, но иначе е един от най-добрите вокални изпълнители в България... може би ако беше в друга държава, щеше да бъде супер известен... слушал съм го на живо да пее различни стилове... уникален глас и талант... Д2 изобщо не са същите без него... Дидо също е добър вокал, но Дичо е нещо уникално... това са великите - Дичо, Любо и Наско от БТР... Чалга певците не ги слагам изобщо в класацията, защото това не е музика а гнусен изнервящ шум...

Сигирно сте прав за гласовите данни. Забелязали ли сте, обаче, че само това не стига? Виждали ли сте талантлив гадняр? За това той ще бъде само в жълтите хроники...

Аха, много е талантлив. Ако се научи и да не пее фалшиво сигурно ще е така. Другият вокал Дидо и той със същия проблем. Тази група никога не е имала пеещ и можещ фронтмен, а ето такива фалшивеещи екземпляри.

Дичо, Любо и Наско били тримата големи. Ха-ха-ха. Първия пее фалшиво, втория си продаде задника само и само да стане известен, а третия е все едно вокал на някоя руска група от 80-те. Опомнете се бе хора.

ALEKS

Ако питат теб, явно няма нито един достоен... всички са фалшиви, тъпи, смешни... има хора, които са вечни критици на всичко... за тях никога нищо не е както трябва... все някой им е крив или фалшив... но има една крилата фраза: "никъде по света няма паметник на критик"... няма и да има... Аз никого не критикувам, а се кефя на всичко, което някой е направил, без значение в каква област... Писна ми всеки ден да слушам мнения за всичко от хора, които нищо не разбират... Един никога не е имал собствена кола, постоянно изказва мнение за марките автомобили - кои били боклуци, кои не ставали за нищо... друг слуша чалга и изказва мнение за рок музика... трети никога не е ходил в чужбина, тръгнал да разправя колко било тъпо и грозно в еди коя си държава... Все негативни неща можеш да чуеш от критиците, нищо позитивно... хвани се и направи нещо, което да остане в историята на музиката, дори само в историята на българската музика, пък тогава можеш да поставяш оценки на гласови качества и талант....

какво са тия бе, ха ха ха смешици ,малиии какви физиономиии само

Какво им е на физиономиите!? Момичето е застанало естествено без килограм грим по нея а Дичо поне не прилича на гей. Нещо което рядко се вижда в снимки на известни.

Много измислена история! Защо на нито една снимка "влюбения" Дичо не гледа Карина? Този е влюбен само в себе си.

"Либофта" е сляпа ... ех - "либоф либоф" ! "Да се разбират там пък ... "

олигофрени

олигофрени не се ли пише с "у"? :)

Какъв е тоя вълкодав до Дичко на снимката бе ???

Голям вук!

link Carina Sunshine!

Тоя верно има комплекс заради плешивата си глава, щом навсякъде ходи с шапка. И така, какво ни занимавате с някакъв комплексар?

Мале тая с много голям ограничител ! Дичо да не я показва никъде на публични места . Тая е грозна че плаши даже !

Аха, не може то тъй, на такъв левент прекрасен като него, пръв у селото, подхожда нещо по-така, засуканко!

какви са тези олигофрени и защо се проявява интерес към тях?

кинта и петдесе човече. да държи че и тая може да му избега.

Свали си щапката най-накрая, за да се види най-накрая, че си един плешив, дебеличък чичко с похотлив поглед! Бъди честен пред себе си и пред хората, които лъжеш толкова години. Що се отнася до дамата - дръж я, тя е може би последният ти шанс.

Кой е Дичо?

Дичо е минало.

Нека бъде ШОУ! Друго си е да се сгодиш или ожениш по време на участието ти в реалити формат. Някак си по-истинско е. Как пък никой друг не се сетил досега да го направи? Браво на позьора Дичо. Браво.