Дидо от Д2 спечели "Фермата: Съединение"

Ваня Стамболова се бори докрай, но не успя да сбъдне мечтата си да бъде първата жена, спечелила формата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма и не може да има равнопоставеност и справедливост, когато се взима под внимание зрителски вот, а някой от участниците е популярна личност!

Хайде сега да видим някой направи ли сметка при гласували милион и половина зрители,средно по два смс ,колко милиончета са гушнали телевизия,мобилни оператори и държава/от ДДС и данъци/,хайде сега на всички тези алчни любимци дружно да им благодарим за голямото удоволствие да им напълним гушите

Който е прост,да пуска СМС-и !Аз само гледам !Много ме интересува,кой щял да спечели и да вземе парите !Кво хващам аз !Да не учавства брат ми !

Ти само въртиш рекламометъра.

някой направи ли сметка при гласували милион и половина зрители... ха-ха-хаххх! Тия предавания нямат никакъв рейтинг. гласуването с смс-и спря да носи пари някъде 200402005г. Днес в такива глупави риалитита не набират повече от 1000-1600 смс-а. Затова и дават само проценти, а не брой гласувания. :))))))))))

Ти малоумен ли си ? Да не са луди да дават брой гласувания,че да им сметнеш ,колко пари са взели !

Несъмнено,предаването е интересно,като човек като няма работа,да си убие времето.Друг е въпросът,че няма на какво да научи българите,с тия интриги,спорове,нерви,плач,удари под кръста,к...ки номера и пр.Досущ като Бай Брадър.Организаторите на предаването,умишлено или не , но изместиха центъра на тежестта.В смисъл,няма разделение на българите ,на живеещи в България и емигранти, а разделението е между малка част смръх богати българи и голяма част бедни !Почти всяко семейство в България,има поне по един член в чужбина ,затова и такова разделение не съществува,както се опитаха да го покажат .Разделението идва от стремежа на една част от българите,да живеят на гърба на друга част българи !!!

Значи това духовно порно на двамата лузъри главан и злобей не го гледам, щот нямам време да го разпилявам с телевизия. Масаж, секс и сауна са едни 2 прекрасни часа пред това порно. Но всеки знае себе си... Та мисълта ми е, че искам да ви обърна Фнимание... на вас, гледащите такива булшитщини... да заостря ако може излинялата ви критична мисъл, ако все още протича като слаб електрически импулс в мухлясалите ви куфалници... на следното - Най- първата от всички първи вечери на това предаване. На старта. Как още тогава разделиха изкуствено българите на 2 групи... Като българи и цигани, ама по друг критерий. На българи под наем, страхливи, избягали и "баш-българи" останали в кочината, като герои... И как едните си легнаха като младенци, без никакво Огризение (баш си е вярно! не ми правете забележки! от Огризки!) в горния завършек на тялото, а другите бяха наказани да ринат лайна и боклуци и да не спят, докато не свършат! И сал един Йордан се показа като истински человек преди всичко и после като българин! Замислете се над това! 1. На сеирджийското скодоумие организаторите на това порно. 2. На реакцията на "баш-българете" легнали като къпани моми след първа брачна нощ 3. На.... АБЕ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ ВЪОБЩЕ АКО МОЖЕТЕ!

Туй,дету гу пишиш,сий тъй,ама кът та гледъм колку си запузнат,май гу гледъш придавъниту повичи ут нас !

Безспорно НАЙ-ДОБРАТА РЕАЛИТИ - ПРОДУКЦИЯ ДОСЕГА! Браво на Иван и Андрей, браво на Дидо!

Пусна ли 40 СМС-а ?

то няма кой да произвежда чушки и домати, ама в предаването Фермата се били трудели, обаче за 100 000 лв ! А ний едно време се трудехме не в тв предавания, а на живо /ходехме на бригади, където си прекарвахме готино/ и не за 100 000 лв, а срещу символично заплащане. При нас наистина на първо място беше трудолюбието. не друго. асега кви са тия фалшиви ценности "да се трудиш" в ТВ ШОУ и то за награда от 100 бона !!!

Честито на Дидо - заслужена победа. Направи ми впечатление, че известността на Ваня не ѝ помогна да има по-висок %, и то не от кой да е, а от Роси. Хм, защо ли?! Иначе това което не ми допадна във Фермата бе: 1. Говореше се за съединение, но начина по-който бяха направени 2-те групи, противопоставянето им и избора на елиминации, провокираше точно обратното. Еми какво да се очаква от това, наистина ще има реплики и сърдити, както и се случи. Т.е. първите няколко седмици нещата бяха наложени по-скоро като за антисъединение. 2. Не беше нужно продукцията да предлага 3-ти човек за фермер. 2-ма си бяха напълно достатъчни и така нямаше да се месят в настроението на участниците за фермер и развитието на играта да си зависи само от тях. 3. Влизането на Христина /или който и да е от жените/ беше абсолютно излишно, затова че те били намалели. Без това накрая се избираха само мъжки дуели. Дори да бяха останали само 2 жени, щяха да да си "чакат" финала. Ама ако трябва да се изразим в стил Нури - господ дал, господ взел - Христина както си влезе, така и излезе. 4. И наистина при нейното влизане "правилата" се промениха - не само влиза, а и става фермер, а това попречи на Роман да определи дуела. Изобщо наистина се разбърка естественото развитие на фермата. 5. Да се внимава с такива хора като Караньотов - ами ако половината бяха казали, че имат работа, че трябва да се връщат в чужбина при деца и т.н., какво би станало с Фермата. При условие, че е имало 15 000 кандидата, излиза че е заел мястото на някой, който наистина би отстоял до края и би се борил.

Браво!По-точно и с конкретни бележки не би могло да се напише!Таз година доживяхме да няма измислени и нагласени любови във "Фермата", дано за идния сезон се усетят и предотвратят негативите от четвъртия.

този не ли е Дичо, какъв Дидо?

Не, Дичо напусна Д2 още през 2005. От 2006, Дидо е вокалиста.

кавалист е тоя, не вокалист. а и де-2 е толкова измислена група... добре, че на времето Киро Щуреца се смили и им даде правата на една песен да се гаврят с нея тези бездарници. А после записаха една за някаква лятна лимонаТа на бг-радиоточката и те така - станаа "група".

Абсолютна простотия от двама некадърници!

Не мога да разбера как е възможно в ХХІ в. такава дискриминация - мъже и жени да се състезават отделно. Ми то още малко ще започнат и да учат отделно, и да пътуват в отделни автобуси.

Е,хайде,да вземат да се борят тогава !

Поначало, най-голямата дискриминация си остава в спорта. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Какво не можеш да разбереш? И в 21 век и в не знам кой си век, колкото и да искате равенство, ами има си прости факти и истини: мъжете физически са по-силни (с маалки изключения)! Докато жените имат по принцип по добър баланс и т.н. Има си разлики, всеки пол има силни и слаби страни. А това е тв шоу, как очакваш да направят силово съревнование между мъж и жена и да бъде честно? Или дай в името на равенстното да се премахнат вкякакви такива игри. Ами на мен ми бяха интересни игрите!

В "Брадъра" можеше да се наблюдава как една група хора ден след ден деградират и всъщност им е платено, за се подлагат публично на всякакви унижения. Във "Фермата" беше обратното - група хора ден след ден се издигаха в поведението си, в отношенията помежду си и запазваха достойнството си, въпреки конкуренцията за голямата награда. Значи, все пак вярно е, че трудът облагородява човека. Както е вярно и че безделието е майка на всички пороци. Дидо е достоен финалист! Поздравления!

Браво, Дидо!!!!Честито!!!!!!Гордеем се с теб!

С Ваня не се ли гордееш ,бре !Прославила е България по света,не като тоя свирчо !

Ама не можа да прескочи себе си и си остана един посредствен човечец.

Да, така е, Ваня е прославила България в областта на спорта, но това не означава, че трябва да обиждаш Дидо - той също е прославил България. Имали са сценични изяви по цял свят.

С какво с допинг ли?

ЧЕСТИТО ДИДО !!!!!!!!

po glupawo ot vip bradar

Ти не беше ли дедо Пешо от Стамболово с болките в пениса?

бОли ма х.я

Дидо е секси пич! Беше ясно, че ще спечели!

Замязал е на Едвин Сугарев. Де да беше и толкова начетен.....

На двата Опосума да им го нафърфоря в тъпата ферма!

Безумни предавания с участници хора, които могат да си позволят да дарят наградата, но нейсе. Лакомията и първнищината са на почит (нямам предвид само участниците). Господа опосуми, ако малко човешко е останало у вас, добре би било да се сетите за хилядите бездомни и безработни (немързеливи) хорица, прегърнали със стоицизъм и гордост нещастната си съдба и ви пожелавам да се очовечите, не само Вие а и всички материални низкоскудоумни "елитни" самозабравили се "прогледнали слепци". Весели празници на всички останали истински човеци!

Бачкай и ти 100 дни в мизерията, пък после дарявай каквото пожелаеш.

Всъщност тези пари ги нямат, а ги придобиват от нас именно когато организират такива формати и ги получават след това от реклами и телефони. Но пък за да станат, трябва да привлекат хора, стремящи се към някаква награда. И те така, капиш?!

Не ве, тоа е Дидо брадата, малката стъпка.

Не е малка стъпка, а малка шепа с редки пръсти!

А сига каде му е потника, нема го!

Тоа ние ли Дидо потника ве?

Той !

Сигъ се учакова Дюдьо(не го бъркайте с инспектор Дюдю) от Долно Нанагорнище , да спечели БГ-Грами.

К'ви ферми, к'ви съединения бе, цялата държава бетства блокирана от 5 см. сняг, катострофи, преобърнати снегорини, три месеца една мантинела няма кой да смени край Своге, вие ни занимавате с нек'ъв Дидо и някакво предаване на два Опосума.

Май и ти си беДствал когато е трябвало да посещаваш първи клас.

И някъде там е катОстрофирал. Съдейки по плюсчетата, явно проблема е национален.

и достойна победа .Браво на Дидо и на продукцията за предаването !Да са живи,здрави и все така успешни !

В тия зрителски гласувания,винаги се лъже ! Казват ти един процент,но само Господ знае,дали е вярно или измислено от организаторите.! Не може по никакъв начин да се провери !

Някой дебне да те ебне.

Къде е логиката и далаверата им да излъжат?Ако приемем, че решат да подменят победителя и измислят за него повечето проценти, нали ще разочароват множеството зрители, които са гласували за истинския фаворит?Е, на следващата година кой ще ги гледа, кой ще праща смс-и?А ако няма гледаемост, къде отиват рекламодателите?Дали ще има някой луд да рекламира и набива свят пари в манипулирана и недолюбвана продукция?

Много си наивен,байно !Всеки си мисли,че той е загубилият,защото не знае другите за кой са гласували.Нещо като изборите за парламент и президент !

За 1 час има 4 коментара.От милионния зрителски интерес-толкова. И гласуването на зрителите във всички т.н. реалити винаги е в проценти и никога като брой.Радвам се че е свършило.Дано не го пуснат на повторение.

Какво толкова има да се коментира? Финалистът е ясен от момента, в който Дидо обърна Нури. Честито и напред!

я.

Ти си разблокирай мисленето.

Дидо, честито от сърце, възхитителен си!Спечели един риалити формат за участието си в който можеш да се гордееш, защото е от малкото смислени, родолюбиви продукции.Спечели не само паричната награда, а обичта и уважението на огромна аудитория и то заслужено!

Докато има такива хора като Дидо и България ще я има. Възхитена съм от това момче. Да му е честита победата, той я заслужава.

Браво на Дидо! Достойна и заслужена победа.

а?!

Получил е признание.

какво?! Да не е станал прокурор?