Галена свали 10 кг със суши

Галена довери, че има списък с храни табу. С този списък тя успя да свали 10 килограма, с които се бореше още от раждането на сина си Стефан преди 3 години.

Обратно в новината

Коментари - Галена свали 10 кг със суши | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От дини на суши и секс, колкото поеме- това е рецептата на вафлената кралица.

Тая женица е хем проста като тиква, хем нахална и безсрамна до безобразие.Аман от разни Златки, Млатки, Николети и простакеси!

Обожава креватния фитнес, поради който и пропя, горката!

стига с тези чалгаджиики

С пернишко суши ;)

Може и с(уши) може и с(уста)... Виждали сме я.

Галена си свали....гащите.

Коя беше тая....

Обикновена ЧАЛГАРКА :)

Toni

Не ти трябва да знаеш...

Освен това нури се казва водораслото. Това което се приготвя с нури се нарича маки... то бива некомпетентност ама айде...

Суши със сирене?!?!?! Японците са известни с това, че не употребяват мляко в кухнята си. Нямат сирене, освен соево (тофу). Но суши с Филаделфия е смешно. Или ви плащат за релама???

Влез в първия суши ресторант, който срещнеш, разгледай менюто и после приказвай

Сушитата в Бг, за съжаление нямат нищо общо с оригинала.Жалка работа! Масово в София е така/ за други градове нямам наблюдения/.Много по добре би било да се предлагат няколко вида вида, но да са издържани в перфектен японски стил.Абе , нещастна работа!!Може би Хамачи бива... А относно отслабването със суши - това е доста спорно твърдение, особено със суши бг вариант!Е , те на фолкаджийките Митко Пайнера може да им е изписал готвач отСтраната на изгряващото слънце.....:)- оригинал!!

Твърдият алкохол бил табу..... хахахаха... а по участия защо пие като казак?

Нури е листото от водорасло което обвива суши, няма как да съдържа сирене, все едно да кажеш че доматите съдържат лук в шопската салата, нямам идея какви хора пишат подобни глупости но е много тъжно за тях

А редовно ли ходи в тоалетната?Все пак хората трябва да знаят....

Със сигурност. Суровата рибка разхлабва.

Едва ли е редовно, оризът причинава констипация (запек).