Диляна Попова: Искам още едно дете

Манекенката се сблъскала с депресивни състояния след раждането

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова: Искам още едно дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обади ми се!

казвъи булче де дъ идвъм дъ ти гу нътъпквъм туи дите амъ някулку пъти

пиши и мен за .......!

като прочета актрисата и модел и припадам от смях модел е била преди 15 г., да речем сравнително успешен , а актриса - никога

Голяма красавица! Със сигурност има човек до нея, дано този път да е свестен, че тя си изкара младостта все с неправилни мъже. Последният дори не може да се нарече мъж - да правиш дете и после дим да те няма точно преди раждането.... Какво нещо са съвременните мъже, нямам думи. Диляна заслужава да има истинско семейство. Много е готина! Успех й желая!

Не обръщайте внимание на боклуци защото наистина се превръщат в еталон за младите. Диляна одъртява и още едно дете съвсем ще я скапе. Младите бръмчалки вече я заместиха.

Чия ли черга ще подпали сега?!?

Както винаги мераклиите са повече и от можещите. Жалко( за роденото вече дете)че за пореден път красивото и глупавото са влезли в едно и също тяло.

Тази кифла показва в какъв боклук може да се превърне съвременната българска жена. За съжаление ще предава негативи на поколението си и на почитателите си, доколкото ги има. И тя с божествена връзка се оказва.

Боклук? И защо? Защото отглежда детето си сама? О, времена, о, нрави...

Правя бебета без ангажименти - женен съм.

помъдряла била! ...ха-ха-ха

Свободна жена ражда от женен мъж, и вие си позволявате да съдите нея?! Повярвайте ми, всички женени искат млади и красиви жени в леглото си и думите, на които да способни, за да ги получат, надминават и най-смелите любовни романи. Не съдете, не знаете вашия мъж какво и на коя пише, когато заспите.

Абе, хора, стига сте повтаряли една и съща лъжа. Блатечки никога не се е женил. Той просто има дете от друга жена и от време на време спи там. Той никога не е спирал да лети от цвят на цвят и сам го е казвал в интервюта без грам притеснение. Така че за мен лично той си е просто едно леке, което не може да има семейство с която и да е жена. Просто има такива, които биха го търпели и други, които не биха. Диляна ясно показа, че е от вторите.

Вярно е, но с уточнението, че млада и красива жена могат да си позволят само финансово стабилните мъже. Както и извънбрачни деца и няколко жени. Все пак тези деца искат издръжка. Другите мъже /финансово нестабилните/ остават само с мокрите сънища и писането в социалните мрежи :))))

майстори бол ...не трябва и много търсене. Само да дигне опашката...

И...мълчи! За твое добро е.

А още едно видео с аналиен ни искаш ли?:)

искам го мъжо стискам го за пари истискам го

Сега кой ли чужд мъж е набелязала и е наред да разбие семейството си, защото лиглата искала още деца. Даже 3-4, т.е. още, и още чужди мъже. Не вярвам да има дете от неженен мъж. То, това, нейното, е диагноза!

Че тя кога е имала дете от женен мъж? Блатечки никога не се е женил. Той просто прави деца наляво и надясно и ходи там, където го приемат. Това, че има една жена, която няма нищо против неговото безразборно хойкане, не я прави съпруга, нито пък него женен мъж...

Ама пак от аската ли?

Тази статийка намек към Асен Блатечки ли е?

много си любопитна. : )))

Къде е заченала ,как си е отворила краката,как са и извадили пъпната връв-не ни занимавайте.Не пълнете интернет пространството само спкурви.Вашата дъщеря ще приеме това за еталон на поведение.

Тия са на пол позишън по всички телевизии и медии! Какво се чудиш? Нормалните смятат за луди, казъл поета...

Страхотно момиче, талантлива актриса и прекрасна майка! Бъди здрава и щастлива, за всички, които те обичат и харесват.

Ами каквато и да е ,тя за майка и си е златна, единствена и неповторима.

Къде да се запиша? :)

на дясната си ръка...

ОК. С удоволстви бих помогнал. Но моето мнение е, че детето трябва да се възпитава от двама едновременно, а аз щастие вече съм женен.

Е, нищо че си женен, нали си готов да помогнеш. Все пак коя жена не си мечтае за подобен баща на децата й....

Новина тип "Казвам ти дъще, сещай се снахо".

Как няма коментари бе? Няма ли мераклии да и направят едно бебе? Изджендъри се това поколение, хей!