17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо щракане е било....и разбира се е по медиире, за кво са щракали иначе...не ми харесва тази, прехвали ли сте я, но...щом си е намерила фенове, желаа й здраве и щастие

Хора, радвайте се на красивото и естественото! Диляна е много красива и нежна!

Хубава тя, ама ша да е много шавлива! Щом като е парясница, требе да е много шавлива! Ма аз нема да и предирям толкоз пък и да реша, турям и кофара, едни пранги, една черга на главата и ша стои у кухнята!

Красива е ! Безспорно е ! Ама и ум да имаше ( поне малко?) Цена нямаше да има ! Ама Господ май не дава всичко накуп ?

Достатъчно е, че не е чалгарка. Нормална жена, защо трябва да е модел и професор по ядрена физика. Ти какъв си - Ален Делон и Айнщайн едновременно ли? А?

Успех Дилянче, дано изкараш хубави пари и не те боли много :) и да пратиш още снимки и картички :)

На снимките е много кисела - изглежда че спонсора паркира в задния двор често..

Простолюдие!!

Диляна има уста на жаба.

Бацеее, гроздето е кисело май,а?!? А с тая уста, Дилянчето е 10 точки!!!

Реклама ли си прави с тия разходки за да я няемат след едната екскурзия на следваща. Няма що, и големите мъдрости за любовта... ТЪПО ПАРЧЕ

Презряла държанка на мутрите.Всички я знаят колко струва( не е много).

Е ти кво искаш ор Гулянци да стане графиня или маркиза ли :)

Наистина красива популярна българка. Може и други хубави да има, но не са популярни.

Ем тая постоянно се прави известна, само дето не си оставя и телефона под селфитата.

Красива е Диляна.

Не че не я харесвам, но тя вече гони 40. Дайте нещо свежо!

А бременно коремче - кога???

Най-красивите места по света са окупирани, от модели, актриси, чалгарки, плеймейтки, футболисти, бандити и прочее човешка скръб! Всичко се сведе до показност, селфита, мъдри мисли в някакви там, социални мрежи.

Че това са най-красивите места на света? Това е мисленето на тези, които цитират Пауло Куельо без са са го чели. Малдивите са селска дестинация, малки островчета, с обслужващ персонал от целия свят и с изплуващи пвц- боклуци на плажовете. За разлика от местните на Мавриций, не могат да готвят и ще си останеш само със желанието да ядеш вкусна местна риба. На Малдивите за първи път случих на готвач, който не може да приготви пресен лобстър. Който струва майка си и баща си. Та ................такива работи.

Личи ти, че не си бил на Малдиви или даже и да си имал този шанс, си се докопал най-много до Бандос или Парадайз...

Пак я поръчаха на яхт клуб да развлича некоя трътка шкембелийска. Тя не се спре да си продава междукрачието. Клиената плаща разноските, не го ли знаете това? сега една седмица врътки на 'шиша' и се пребира да ''работи''' на Околвръстното пак.

Шкембелийската трътка очевидно може да си я поръча на яхтата. Ти обаче, май само ще плакнеш очите в дира и ще хейтиш. Всеки със възможностите си.

Диляна е перфектна! Атлетично тяло и красиво, одухотворено лице! И за разлика от много други, няма нужда от грим за да изглежда така! А също така за разлика от много други, мисля, че не е празноглава.

Мислиш така, щото си празноглав...

От 20 години не съм спирала да работя здраво, а най- екзотичната ми почивка е до морето. Как успява самотна майка да ходи на Малдивите?!? Странна работа.

Има си някой спонсор

То на малдивите е гадно.

Като модел ли работиш? Моделите получават доста пари.

Големи и важни новини! Мария в Маями, Диляна на Малдивите! Следователно - станете певици или манекенки и живитът ви ще се уреди по блестящ начин. Е, не напълно, но за какво ли са ни мъжете, само да се пречкат!

Изкуствените силиконки са загубили младежкият си вид. Диляна е перфектна.

Особено като направи характерната муцуна на тийнейджърките за селфи. Много й отива.

Хубавица на столетието.

Охх на батко ... Няма забележка девойката! Това е истината!

Голем праз!!!!!!

Толкова е красива тази жена!

Лошо си изигра картите с този шкембо, момичееее... Тюююю язък.

Гуема работа ! Малдивите са се едно да ходиш на Китен ! Даже Китен си е по-добре !

Какво има в главата не зная, но поне е хубава. За разлика от всякакви там бременни кобилки, гущерки и крокодилки, с които е пълен тоя раздел.

Смях се с глас, доста на място, точен коментар! Жената е модел, не учен, не е натрапчива, красива е, без да обяснява на света, че има нетрадиционна красота, а пък другите завиждали, видиш ли ... Не мисля, че можем да съдим хората за изборите им как да си живеят живота, не мисля, че нейния афектира нашите, така че - със здраве на по-грубите коментари :)

Ъъъъ, не знам колко известна е тая "звезда", но аз за първи път я чувам. Странно е, че към тази значима статия липсват традиционните "горещи" снимки на обичната "звезда".