17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Таки какви ли торти е папкал? Той правеше чудеса със сладките. Като наръсеше оная пурда захар ехее..... Вкусотия

Няма що, голяма "торта"!

То убаво, ама да не я крие в хладилника, че тоя не оставя хладилник непребъркан.

И тъпи, не мога да ги гледам

аз реших че едни други работи му е направила, то пък торта...тъпо!

Трябваше да му направи и един необичаен букет.

С каква честота е абонамента на Диляна, че да знам кога да влизам в дир-а?

Знам едно - почнеш ли да демонстрираш в нета колко се обичате, работите не са наред...

Дира, как наблъскахте СЕДЕМДЕСЕТ СНИМКИ в новина за торта бе ??? То бива "журналистика" ама вие слагате толкова снимки на буквално всяка новина свързана с родните "випове". Няма значение за какво е новината - давай да блъскаме целия архив снимки свързан със съответния вип.

Който си го може, си го може. И за да не съм извън темата: "човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е."

малкият мъж е страхотен, да е жив и здрав!

Чудесна идея! И аз ще си завъртя една торта, но свещичката ще е бодната в шопска салата, а отстрани - една стограмка.

Тая свещичка по средата ми е малко като на опело, да не чува дяволът. И аз правих торта в условия на извънредно положение, ама се постарах повече за детето.

Това се нарича плодова салата, дирници. Този нали си имаше жена, защо в материала го наричате "половинка" ? Не е ли просто баща на детето ? Или вече живеят заедно с манекенката ? Дайте повече подробности.

Хасен-чо не е мъж за една жена. Той е сексимвол. Затова и не се жени. Не се жени дори за майките на децата му. Претенциите към него могат да бъдат единствено за одалистка в харема. Ма, па хубав мъж, бе - левент, ваклоок, па млад, па стегнат, па спретнат и изпънат! И хубави деца прави!

И аз така мисля!

Стига вече с тая жена, бе. Те отдавна се разделиха, пък и никога не са били женени. То е кристално ясно, че Асен е с Диляна. Като ти напишат, че еди-кой си е "половинка" на някого, не ти ли светла лампата?

То не Дир-а, а Дилянчето я е нарекла торта. А в един американски филм такива ги наричаха мозъчни донори.

Надялкала му е ябълки, като на прасе в копанята.Нещо не е у ред с главата това момиче. Преди не спираше да го провокира с голи снимки, сега се лензи със семейно щастие. Направо ексхибиционистка някаква. Голям зор за тоя Асен. Дали ще й дойде акълът в главата, че на света не се е родил мъж- и най-прекрасният дори, който да заслужава светът да се върти единствено около него?!

+1

Точно като на прасе, по селски... Никакъв сок не се вижда в копанката. Нормалните европейци добавят малко захар, ванилия, лимонов сок, прясна мента нарязана на дребно. Сервира се със сметана. Трябва да има и естетика в поднасянето на храната. Свещичката сред плодовете е пълна простотия според мен.

До думата Селски бек стои снимка на Асенчо.

Мода :-) Грух