Коментари - Димитър Господинов-Гуспа очаква дете от новата жена до себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали има някой, който не се сеща за устната зад тези стандартни думички? Татко егоист и мръсник, който е решил, че е по-важен нагона му пред нормалния живот на децата му. Хайде за жената е ясно, че сама си е виновна след като вече не е интересна?

Защо чака? И защо от нея, той сам не може ли вече?

Е тоя нали много обичаше предишната си жена. Рева там по разни предавания колко е предан, и т.н. И сега хоп друга, пък даже рекламират, че и е напълнил оная работа със семе. Прости хора.

Кой е този и защо се пише толкова дълга статия за него?

На ПиАр агенция да му вдигне рейтинга.

Мъж не може да чака дете от жена. Обратното е. Векове наред на български се казва - еди-коя си жена очаква дете от еди-кой си мъж. Другото - няма да търсим под воля теле - е просто неграмотна журналистика.

този е такъв лицемер и позьор, че ми идва да си счупя телевизора, когато го дават. Не разбирам как хората около него не го усещат, че е хитрец и въртиопашка.

Ху дъ фак ис дис селинджър? И защо има цяла статия посветена на него и това, че очаквал дете? Това е хубава новина ама сигурно има десетки хиляди българи, които в момента чакат дете я от жена си, я от приятелката си, я от любовницата пък гледам, че за тях статии няма, та да се върнем на основния въпрос - къв е тоя клес и защо има статия за него тук? Това платена публикация ли е или?

Господинов-Гнус ма а!

Koй?

Радвам се за човека, ама кой е тоя и защо ни интересува тая новина?

Дузпа за Гуспа ...

Този келеш от къде се пръкна и какво се явява.

това и дали ни интересува, всякакви тъпотии започнаха да се публикуват!

Е този момък за първи път го чувам и разбирам, че съществува. Честно. А, всъщност кой е той? По същата логика може да ударите и една статия за стрина Пена Сотирова - Общата.

Поне 10 циганчета познавам, които също очакват деца от... жените до себе си. Супер постижение!

На Гуспата жената се казва 'Гусин Петров'

Гледам, че си е сложил доста ТАТУИРОВКИ... От там тръгват Наркомани, предатели и мошеници !!

Такива неща стават само с жена под себе си, или върху себе си, но не и до себе си!

Местя !

Абе кво ни занимавате кой кво бил направил, дреме ми на ...

Каня ви да пишете и за мен. И аз съм също толкова неизвестна. След като за всеки пишете. Защо не?

Този, Гуспата, известен със своята... неизвестност!

Ме кра.Що мезанимавате кой имал чаве и кой нямал.Кой е тояизобщо?

Тоз ли беше много религиозния и много вярващ. Приятел е на сатаната.Анатема.

С какво е известен този господин и защо е в новините?

Този заряза жена с две деца, едно от които с леко увреждане. Децата му са в гимназиална възраст. А той чака бебе от новата си изгора , с която преживява кризата на средната възраст.Малоумно. Но често стещано

Абе не че го защитавам, ама ти па да не би да си му светил у тях, та знаеш каква е била динамиката на техните отношения? Представи си, че жена му му е изпилила нервите до краен предел, толкова, че да не иска да се прибира вкъщи. А това никак, ама никак не е чуждо на жените. Масово са така във всички семейства. И ти ще му държиш сметка, че е решил да започне на чисто ли? Децата са му големи вече, ако се грижи за тях, какъв е проблемът? Не може да се робува цял живот да се грижиш за другите, а тебе кучета те яли, да ти се подиграват в очите, а те живот да си живеят. Ай сиктир

Да вземе болното си дете и да го гледат с новата жена, да видим дали тя ще остане до него?

Познавам ги и двамата,бях на сватбата им,буквално заряза жената и децата си.А тя е свестен човек

Браво, честито, да им е живо и здраво.... Но това е лична история и който и да е този - засяга само него и семейството му и няма място по сайтове/вестници!

Известен с това, че е световно безизвестен - мишка някаква си

кой е този хермо-педал? Той чака дете от жена си, която има пенис и е хермафродит или се е научил как да си ползва чурката? Що е туй нещо Гуспа? Ебе ли се, яде ли се? И какво ин занамавате с този индивид

Кой кого е забременил?

Този освен, че е известен с това, че е неизвестен, защо ли му се отделя цял текст в сайт...

Я па очаквАх, че чека дете от жената под себе си или над себе си, а щом работите стават и ако жените седат до него, треба верно да е се съобщи на телевиията чудото :)

тоя пък кой е и какво ни интересува?

Дано да е последната любов...

На Гуспата жената Гуси ли е?