Димитър Маринов и целувката за... цял живот

Семейство от Тенеси му помага в началото, той им връща всички пари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този незнаен статист, където се прави на голямата работа... Научил е точно три изречения и е късметлия, че създателите на филма са се справили добре.. И сега се ръга навсякъде този грозен чичак..

Ей такива сънародници искам да имам повече! А не дебили, простаци, комуноиди, мутри и крадци!

Гадно е да се свързва България с народни играещ епизодични роли на лош руснак в американски филми. Не ми дреме за руснаците а за слугинажа на Димитър.

Не ми пука за Оскарите, много приятен човек и вдъхновяваща история на живота му! :-))))

Има си и семейството:-) Рядкост е някой да ти помогне ,но онова семейство са му ! :-)))))

+++++++++++++++ашкулсун ++++++++

Човекът заслужава възхищение най-малкото затова,че е имал характер да постигне това,което е! Оскарът в случая не е толкова от значение...Гледах интервюто с него.Респект!!!

"Въпросът е не какво аз мога да направя за България,а какво България може да направи за мен"

нещо май има грешка

Има един сайт IMDB, който е енциклопедията на филмовото изкуство. Там е и въпросният актьор, който преди "Зелената книга" играе само руснаци в телевизионни продукции. И понеже този сайт е добре структуриран там има графа "Awards". Или "Награди". И тази графа днес, преди пет минути все още беше празна... Нямаше "Оскар" в нея. Хайде стига сте участвали в една мистификация. Той няма Оскар. Има епизодична роля във филм получил Оскар.

Добре, и какво от това? Аз пък и толкоз нямам и няма и да имам, но това не ми пречи да изпитвам дълбоко уважение към този човек. И не заради това има ли или няма Оскар, а заради неговият интелект и мисъл в главата му, както се видя от няколкото интервюта. Има сигурно и много други такива българи като него, няма кой да ни ги покаже, но няма значение. Моето дълбоко уважение и към тях. И за този човек нямаше да сме чули, ако не беше наградата на филма и ако той не беше имал достойнството да извади българското знаме.

много интелигентен човек. С удоволствие слушах интервютата му по телевизиите, дано повече такива българи да имаме та да се спечели битката с мутрите и простотията и лошотията царстващи тук.

Има един въпрос, на който отговорът е "Да" или "Не". Димитър Мартинов има ли "Оскар" и за какво? Те се дават в определни категории. Ако филмът "Зелената книга"(както неправилно е преведен в България), е получил "Оскар" за най-добър филм, това значи ли, че и чистачката, каскадьорът, реквизиторът и момчето, което е ходило за храна, всички те имат "Оскар"? Не значи. Значи и той няма "Оскар". Просто е държал статуетката, защото я е "грабнал" от ръцете на водещия. Какво не разбирате?

Има Оскар, даден на него и Виго Мортенсен, един общ Оскар за двамата“

Сега ще се спре ли с тая и ще се върнеш ли обратно при добрите хора, които уж те ценят? Що ли ми се струва, че искаш да се върнеш в България на бял кон и да стрижеш баламурниците, които повярваха, че си взел Оскар? Да им правиш мастер класчета и т.н.? А Оскар ти взел не си. Взе го целият екип на "Зелената книга". За най-добър филм. И най-редно да го грабне беше или продуцентът, или режисьорът или главният герой. А не ти статиста с две минутна роля с три реплики. Бай-Ганьовска история. Надяваш се, че в САЩ като хората знаят, за какво иде реч, тук някой ще измамиш? Няма такава опасност... Не си хаби парите за билети и хотели. И легендата ти за патилата ти преди десети ноември в България естествено ще рухне, защото не си на 80 години и имаш живи съученици. Доста.

Голям. Господ здраве да му им дава. Възхитени сме. Точка.

Йордан и Михаил за пред България инак Jordan and Michel за там си

Димитър ми хареса като Личност и Човек. Животът му в народната република не е бил лек, особено като се има в предвид НАЧИНА МУ НА МИСЛЕНЕ И ХАРАКТЕРА. ТАКИВА ХОРА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ЗАСЛУЖАВАТ НАШЕТО УВАЖЕНИЕ И ГОРДОСТ, ЧЕ СА УВАЖАВАНИ И ЦЕНЕНИ ПО СВЕТА!!!. Между другото има и още много БЪЛГАРИ, УВАЖАВАНИ В НАУКАТА, ИЗКУСТВАТА, ИКОНОМИКАТА И.Т.Н., КОИТО СА ЗАБРАВЕНИ И НЕОЦЕНЕНИ ОТ МИНАЛИТЕ И СЕГАШНИ "УПРАВНИЦИ" И НАЙ-СТРАШНО ЗА ТЯХ НЕ СЕ ГОВОРИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕДИИ И ХОРАТА НАИСТИНА НЕ ГИ ПОЗНАВАТ.

Ко му има?

Браво!!! Голям българин си!Гордея се с теб!

май ще излезе истински Пич !!! До сега не го познавахме, но дано от сега нататък го опознаем ! Вярвам да е за добро !

Много е добре щом този е донесъл на България над $ 200 милиарда. Браво щом отделно от това е оставил за България цял един град. Браво щом е дал хляб на милион българи. Браво щом е донесъл свобода за българското население. Или всичко това е само привидно? Дори по-точно - несъществуващо! А някога България имаше такива хора. Те не получаваха Оскари, но обичаха България и и даваха много от себе си!

Единственото, което би следвало да те вълнува, е ти какво си направил в живота си, също и за България.