Димитър Маринов представи "Зелената книга" на "София филм фест"

Актьорът се похвали с новата си длъжност в елитна школа в Лос Анджелис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак има хора които търсят под вола теле. Слава на човека и много успехи в бъдеще. Докато не се научим да се радваме на успехите на хората ( да уточня, не на успехите на БГ псевдо бизнесмени, поп фолк, политици и т.н.), няма да има напредък. Успех ти пожелавам.

Евала му правя на човека че има доблест и съвест да каже всичко в прав текст.. На тия дето го изкараха едва ли не ''репресивен и дисидент'' той им отговори точно 'наруших законите на страната и си понесох последствията... Ей те това се иска с ръка на сърце да кажат ония новоизлюпени ''репресирани'' от лагерите, ама като по душа са мизерници как да изгубят лапачката за ''страданията си'' Постигнал е всичко с труд и доказване а не заради някаква ''американска'' мечта, защото каквато и да е мечтата тя е преди всичко много труд .....късмет... и да се явиш там където трябва в даден момент..

Готин е! За мен обаче не е българин.нито децата му са българи, нито ще живее със семейството си тук

Признавам този човек за по-достоен българин от тези, заминали за Турция.

Каква друга роля може да играе българин, освен на руснак? Нас все още ни считат за троянския кон на Русия в ЕС и НАТО и не без основание. Много американци пък мислят, че сме бивша република на СеСе СеРе...

Симпатяга. Чест му прави, че дойде. Можеше да звезделее. Филмът е приятен. Не натоварва въпреки откровената политикизация

Нищо против чичо Митко амастига с тия про цигански филми! Да направят и едно филмче за черните наркодилъри..те повечето са такива боклуци - не са артисти и звезди.

"Неска изгледах две класики от доброто старо време - " The Killers" от 46-а и "Harper" с Пол Нюман от 60-те. В двата филма черни нямаше, във втория обаче имаше мексиканци - безсловесни зверове, жертви на шарлатански култ - цялото им представление беше около 30 секунди. Че двете споменати ленти са в добрите класически традиции на Шекспир и древногръцките майстори, едва ли би поспорил някой, само не разбирам къде се изгуби това кино, та стигнахме до успокояващото зелено на днешните Оскари...

Хубаво че има българи в Холивуд но определено този филм и темите които третира не са ми интересни и не ме вълнуват.Така че няма да го гледам.

Ако се гордееше, нямаше да разправя по американските телевизии, че е “избягал” от “комунистическа” България, а той бил американец. Просто бизнес, има да пробутва филм тук, български, където за разлика от Зелена книга не играе горния клон на третото дърво. И едва ли ще спечели филмът, не този лицемер, каквито и да е награди. Ходете да го гледате, Митето, репресираният той горкият, спечелил Оскар :))) Като свърши филма, дано има кой да ви събуди :)

Митко не избяга от комунистическа България, избяга след промените - през 90-те, избяга от държавата на мутрите, като видя накъде отиват нещата. Малко се информирайте точно кога и къде е заминал!

Преди 30 години е бил хлапак, който е търсил мекото на хляба. Да разумее тогава какво ще се случи с тая държава, не му е било по силите. Сега му се паднаха 15-те минути слава - може да разправя каквито желае истории, дори да им вярва, ако е толкова наложително. Иначе изглежда приятен човек, малко преиграва, но не е болка за умиране.

Информирайте го него. Там разправя, че бил избягал от комунистическа България. Тук разправя, че бил репресиран, защото го осъдили след бягство от казармата. Интересно Оскар ли е трябвало да му дадат?

Значи, първо, Димитър играе руснак във филма, и второ - прототипът на черния герой е поканен в Ленинград, за да следва. Две много основателни причини тоя филм да бъде считан за хибридна атака и следователно разследван от Конгреса на САЩ. А това, че младият Тръмп му е шифьор изобщо не може да ни заблуди относно целите на тоя културен продукт.

Каква е тая зелена книга - да не е с рецепти за смешни курабии? Искам я! Полицай убивам за нея!

Димитър Маринов. Дай боже повече предавания за него и като него, че ни писна от примитивни хора със самочувствие без покритие, но за 10 г. С милиони

Спасиба галяма Дими!

Има един Григор Димитров , който мнозина мразят. Но същия е направил сто пъти повече за да е разпознаваема България по света.

Мнозина не мразят Гришо, мнозина са гневни на Гришо... Защото жадуват за победа, наслада и гордост след тежкия и мрачен делник в днешна България...

Що па го сравняваш с Гришу, а не с Мирето Добрефф? Маринооов, кога ще ходатайстващ на момичето за поне вторестепенна роля в някой невампирски филм?

толкова НЕКАЧЕСТВЕН награден филм с Оскър! И толкова групово, глупаво изиграни герои...е, то образите като са изкуствени, какво друго да се очаква.... Пълен провал - някой да си спомня Артистът...та, като него.

Интересно, вие капацитет в киното ли сте? Случайно да сте учили драматургия, режисура..Направили ли сте филм до сега? И Оскар се пише с А -ОскАр, а не ОскЪр. Жалка картинка :)

Успех на Митко! Приятен и свеж човек, преминал трудности и постигнал успех... Да си идва всяка година с децата и да с мост между два свята :))

да е добър, но като цяло - филмът е ГОЛА ВОДА !