Динозаврите са били в разцвета на силите си, когато са унищожени от космически сблъсък

Проучването, ръководено от международен екип от палеонтолози и еколози, анализира 1600 вкаменелости от Северна Америка

Обратно в новината

Коментари - Динозаврите са били в разцвета на силите си, когато са унищожени от космически сблъсък | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ще изчезне и човека! Близко сме! Дино излапал флората.Яли са се помежду си! Ние сме същите! Разума ни служи да задоволяваме" по изискано" инстинктите си!

Когато излезе документалният филм за опитите на един палеонтолог да изследва останки от динозаври, стана нещо странно. Преместиха скелета на т рекса от основната зала на музеят в Лондон в една по забутана. На негово място сега има кит. Причината бе, че всички музеи му отказаха. Всички екземпляри били уж копие на оригиналите, но никой нямал право на достъп до тях. Препоръчвам да го гледате.

Добре че в нашата родна картинка не сме в разцвета на силите си, че току-виж ни затрили неочаквано!

И сме много адаптивни. Непрекъснато оцеляваме. Това ток, заплати, пенсии, бензин - нищо не ни затрива. Да му мислят швейцарци и други бели държави.

ДАНО СЛЕДВАЩИЯТ МЕТЕОРИТ УНИЩОЖИ ЕДРИТЕ СЕГА ДИНОЗАВРИ ,ПОЛИТИЦИТЕ ,А НИЕ ,ПО ДРЕБНИТЕ БОЗАЙНИЦИ ,ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ,ДА ОСТАНЕМ И СЕ ПРИСПОСОБИМ КЪМ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА "ЗЕМЯ""!!! ТОГАВА ЩЕ НАСТАНЕ ИСТИНСКИ РАЙ НА ЗЕМЯТА!!!!

поредният плоскоземец, който е готов да затрие живота на земята, ако на него му е сгодно после :) Такива като теб са армията на талибаните и вечния им рай ТЪПАК! Дойде ли метеорит си чао и ти , само да ти обясня, заедно с целия живот на планетата по-голям от хлебарка

Вчера пуснахте същата статия, но в друг раздел. Некадърници.

Този е верният раздел за днешните рептили.