Коментари - "Дисни" отложи излизането на "Аватар 2" и оповести три нови филма от "Междузвездни войни" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и съсипват хубавите филми и замисли - уливат се за пари! Аватар 2 какво ще стане? Гадните пришълци ще изтребят индианците ли?

от бозата на Дисни в известна степен поносим е само "Единак-1". другото е от групата "по-добре не гледай та да не се псуваш пред децата"

Освен оригиналните шест серии, изгледах седмата и се отказах да следя последващите след шестата бози! Държа си в домашната филмотека само Епизоди от 1 до 6. Всички филми напоследък правени в Холивуд са от серията "Радост в детската градина" и то в буквалния смисъл. Чиста проба пропаганда на неолиберални простотий!

Не знаех, че и Аватар ще прецакват.

Ееее на боза го направиха "Междузведни войни" . Крайно време и някой обратен да включат да са в крак с времето.

Тези са нагли като Mondelez при шоколадите. До каквото се докопат го опропастяват и задължително си прокрадват политкоректните джендърско-феминкстки идеи във филмите. Така се промиват мозъците на поколения напред....

Ха-ха, пак ще има взривяване на Звездата на смърта! Да ми напомнят просветените - колко пъти тъпата Империя строи до сега, само за да ги гръмнат в последния момент? 2, 3, 5? Дисни превърнаха сагата в сапунка!

Едното име ще е: Междузвездни войни: Дисни се завръща ;) И цитат: "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" - деветият и последен филм от оригиналната поредица, стартирала през 1977 г. Не не е от оригиналната поредица. Оригиналната поредица е от предвидени 6 филма, като почват да снимат 4-ти до 6-ти. После правят 1-3. Новите неспокосани глупости не са на Лукас. А иначе много от идеите във филми са взети от някъде. Например Джеди било име на индийска секта. Имал договор Лукас с писателят Кастанеда да ползва термини от книгите му. Например 1974г. излиза книга с името "Сказания за силата", а иначе няма нищо общо. Взимат се идеи, премодифицират ги и ги представят. Междузвездни войни било предвиждано от Лукас в началото да бъде ... уестърн. ;)

Задръж си книгата, знаеш какво правим с хартията тук в Мексико.

Самото име Мексико произлизаше от Слънце или Луна, че забравих?

Както казват пътят към ада е осеян с добри намерения

не знаех че "Дисни" е взело да опропасти и "Аватар"....

Опропастяват всичко от Дрисни , искат пари само , бълват посредствени , глупави и смешни подобия на филми , в които си личи , че освен за 'специални ефекти' за друго не е мислено и вложено ... жалко че децата трябва да растат са такива безмозъчни пошли творения ...

Жалко че заглавието за сапунен сериал "Откакто свят светува" е заето.

заприличаха на два нови турски сериала

Соло беше бойкотиран от феновете, същоот ще стане и с другите. Това стана като всичк итам са като дебилната крава Кейтлин Кенеди. Психопатите не мога да очакват приходи като обиждат и пл'ят клиентите си, феновете на сагата.

Дисни ще опропастят всички хубави филми!!! 100% със сигурен, че няма да има продължение Детпул или ще е няква рядка бозица!

велико, новите филми са впъти по хубави от старите боклуци на лукас радвам се че ше има нови хубави филми от дисни, дисни са върхът

Всеки има право на мнение. За твое съжаление моето и на повечето останали се различава съществено от това което си написал.

той щерев си харесва дисни и марвел