17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дистанцирането и намалената физическа активност заради пандемията са увеличили случаите на стрес, тревожност и депресия." ПОПРАВКА! Не пандемията, а правителството наложи ограниченията и дистанцирането!

пък на мен ми дойде добре - сложих си мислите в ред, интереса ми към определени области нарастна(математика, физика и жени), работата ми потръгна, намалих алкохола даже и почти го спрях и нормализирах храната. И взех да си изключвам телефона, че дистанцирането да е пълно. Сега на нищо не прилича - отидеш да се движиш, влезеш в полезрението на някой идиот и два часа безсмислени разговори общо взето "не може", "не става", "всичко е толкова кофти"

и прочее депресиращи приказки, после следва откровено изнудване за губене на още време. И проблемът е че нормален вежлив отказ се води като котешко мяукане. Сега отново съм дистанциран и хич не ми трябват никакви контакти освен тези по работа

Мен пък ми е добре. Движа се , правя разходки и никакъв вирус не може да ме спре. Занимавам се с любимото си хоби, ходя на гости в тесен кръг, абе въобще не ми липсва никой. И се радвам, че вируса сложи нещата в ред и е добре, че изигра роля на регулатор. Защото се самозабравихме ние хората, хеле пък някои направо почекняха / смаяха се какво да си угаждат/ - то не бе пътувания, басейни, Гърции...ресторанти, чинии във ФЕЙСБУК ...ФУК-ФУК.. Така, така - малко се спрете, че се самозабравихте. Пари, пари... стрес. Сега няма стрес, щото и работата намаля. И се живее по-спокойно.

Сега няма стрес, щото и работата намаля. И се живее по-спокойно. Бахти тъпанара! Като започне и да няма кити в следствие от хубавата корона простотия, дето сложила ред според теб, плюс нова виденова зима организирана от щедростта на ББ, ела ми кажи колко спокойно живееш. Аман от бг-мамки!

как хем телефона изключен, напълно дистанциран, но се занимавал с жени?? Нека позная, за теб жените са на монитор в порнхъба!:)

само това, че влезе толкова пъти да пишеш коменатри показва, че си нещастен самотник, който се опита да убеди себе си, че не е такъв. Дано се оправиш.