17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

В нашите градове няма ягуари, защото и в горите ни няма. Но лисици, язовци, таралежи, змии - парковете са пълни. Дори малките квартални градинки. Изоставени парцели, в които още не се строи ... Градът е добро място и за животните, има скривалища, храна, вода. А е забранено да се стреля с ловни пушки :) :)

От град Сурабая Индонезия казва че вечер вдига стълбата високо защото в парковете има диви тигри

Вървят 5 котки и едната пита другата. Абе, Рижко, сигурен ли си че там живее някой? Да бе, е там живее една самотна 40 годишна. Тя ще ни гледа, спокойно!

Спомням си един случай, когато един си изхвърли малкото крокодилче в тоалетната. Крокодилчето оцеля, порасна до гигантски човекояден алигатор, който ядеше хора в метрото.

_stankow

Една от най-старите градски легенди от мегалополисите. И София става такъв, ето, тръгнаха и легендите ... :)

Интересен материал!

А прасета не може. Защо пак има офанзива. Онзи ден ми беше наистина зле. Спрете, моля ви се. Пак ще помоля, нека това свърши добре. Отдалечете се.

Говори се за пуми и леопарди, пък на колажа - ягуар. Освен това, пумата е просто голям роднина на домашните котки, за разлика от леопарда, който е пантера, наред с тигрите, лъвовете и ягуарите. Щом още тигрите не са съвсем навлезли, пак добре. Въпреки, че в Индия се случва понякога и неслучайно там един бенгалски тигър около Чампават държи световния рекорд за изядени хора - почти 500 парчета. Та, кога ли ще стане сакатлък, предвид, че хората не влизат в диетата на здравите животни, обаче са последен шанс за такива като чампаватската тигрица с двата счупени зъба или за двата безгривести лъва от Цаво, които не са можели да си намерят прайд, пък мъжките като не могат да ловуват диви животни, айде и те на индийските строители по обекта. Изобщо, индийците май често биват похапвани, дори и в Африка.