Коментари - Дивна пусна нов клип, посвети го на Кристин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нежно момиче Динва защо си криви гласа между три ноти като някой напушен рап батка, като има капацитет за няколко октави? На всичкото отгоре и в клипа се е облякла като такъв. Като няма оригинални идеи, да види какво прави колежката ѝ Ариана Гранде, горе-долу със същите гласови данни и визия е като нея.

Пошло изпълнение. Нищо особено, по-скоро ИЗЛАГАЦИЯ.

Нещо съд, дело, присъда няма ли да има? Поне кажете книжка има ли още, за да знаем, да се пазим ли по пътищата?!

Всичко се свежда, че и трябват пари за да продължи пак да "кара" както си знае, а и не разбрах какво и е наказанието за това. Що съдиите не почнат задължително да налагат обществено полезен труд за причинителите на катастрофа с пострадал, като ги пращат /по няколко часа всеки ден докато пострадалия не се възстанови/ в болници и санаториуми да помагат като санитари именно на пострадали от такива ПТП. Тогава може да повярвам, че нещо ще се промени. Ало, законотворците и магистратите, не спете, а го направете това, иначе ни убивате.

Много по-силна е в причиняването на ПТП-та, отколкото в пеенето...Кристин може и да е преживяла катастрофата, но това посвещение с такова тъпо парче не знам как се преживява...

по голяма аутотюн простотия не бях чувал скоро уууххх ааххххх уаахх умммм игххх ъъъъ много тъпо.... да вземе да се научи да пее щото не се издържа а я натрисат на публиката...

Хубав пример се дава на младите, тая вместо в затвора за опасно каране и почти осакатяване на друг човек, клипове прави. После се чудим защо никой не се страхува от закона , ей заради такива кифли като тая.

На всеки може да се случи. Малкия дявол, Живота добър или лош продължава.

Това момиче не даде ли дума, че повече няма да пее никога, отказва се от кариерата си и се оттегля от този бизнес? А песента е много зле, никаква мелодика. Имам чувството, че съм я слушал вече, толкова еднотипно с други "рап" парчета звучи. всички български рапъри пеят сякаш едно и също парче

Много просташки глас

тая, защо не е в затвора?

Как на Кристин ще е посветено това? Кристин нежно хубаво момиче, жертва. Това тряжваше да е някое красиво парче, блада, разкаяние. А това е такава трагедиа. То е срамно, срам. Кич и грозота. Дивна се изложи много.

Винаги, винаги има ограничение на скоростта! Тъпота и наглост на квадрат!

Това си е направо подигравка с Кристин.

Че то моят глас ако го обработят толкова ще излезе, че и аз мога да пея. За външният вид да не говорим: има 40 годишни жени дето изглеждат по-добре. А пък точно тая плоска песен да посвети на Кристин. По-добре да си беше мълчала.