Коментари - Дизайнерката Поля Миланова: Хитът при абитуриентките са рокли като захарен памук и тип "русалка" | Лайф.dir.bg

Коментари - Дизайнерката Поля Миланова: Хитът при абитуриентките са рокли като захарен памук и тип "русалка" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напоследък има много добри български дизайнери на дрехи, независимо дали работят у нас, или в странство. Госпожата е една от тях, приятни, гелещи окото, хубави рокли за сватба, или бал, е не всички, но повечето. Браво!

Супер са, жалко че нямам бал :)

тоалетите са много безлични

Приказни рокли! Много ми харесват, радвам се, че имаме толкова талантливи български дизайнери!

Статията и интервюто са верни. Поля Миланова създава невероятна красота. Тоалетите изработени от нея са прекрасни и създават настроение. Тя умее деликатно да подчертае фигурата на жената която облича и да корегира несъвършенствата във фигурата. Емоцията да си облечена в неин тоалет е невероятна!

Харесва ми тъмносинята рокля, която е с един дантелен ръкав

Ясно, ще бъдат, като торта с орехи, ужас, куп пари за един ден!

Красиви и елегантни рокли, харесва ми тенденцията абитуриентките да са по-стилни. Преди години много абитуриентки залагаха на чалга визия, кичозни и разголени тоалети, но тази тенденция поизчезна за щастие и вече масово залагат на подобни по-стилни визии.

ЗА ДА СИ ПОЗВОЛИШ ДА ОБЛЕЧЕШ ПОДОБЕН ТОАЛЕТ ТРЯБВА ДА СИ С ПЕРФЕКТНА ФИГУРА.КОЛКО СА ЖЕНИТЕ КОИТО МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С ТАКАВА.Е,НЯКОИ МОГАТ И ДА СИ ПОВЯРВАТ, НО ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТ СМЕШНО.

добре

Изаура излиза отново от нафталина.

Жена съм, но ще черпя, когато видя жена да се захване със смислена кауза, която да има реален принос към обществото и която да бъде показвана непрекъснато по медиите. Стига сте ни ги навирали тия кухи лейки, бе, то певици, ти модели, то шафрантии колкото искаш. Модели с лопата да ги ринеш, програмистки сигурно на пръсти се броят, ама нали няма скандал в програмирането

Има, но не гледате правилните медии/ телевизии/ сайтове. Жени учещи програмиране има в България най- много от цяла Европа. Не е нужно да си известен, за да се занимаваш с кауза или просто да си полезен на обществото. Всеки отговаря за себе си, вие се старайте вие да сте полезна, това е достатъчно, не е нужно да сте звезда, бъдете пример на децата си. На последно място ще кажа, че подобни жени и мъже ни ги бутат, защото това са най- четените новини в Дир, така че ако искате да съпортнете някоя жена или мъж със смислена кауза или начинание трябва да четете и други сайтове.

А къде видя шафрантии или обърка статията, че пишат всеки ден за такива спор няма... Аз разгледах с интерес роклите и определено това да произвеждаш и твориш нещо в България е смислена кауза, мога само да поздравя жената, тъй като и аз се занимавам с изкуство и е трудно да се пробие. Програмистки има предостатъчно, но не са единствените със смислени професии. За жени дизайнери не се пише въобще, така че коментара ви е актуален за другите статии, но не и тук.

Аз в тези статии влизам само за да разгледам манекенките. Даже не ги чета :)

Красота се наричат предимствата на индивида, които привличат интерес към него, у останалите индивиди. Не е лошо дизайнерите да не го забравят.

на свинче -звънче?