17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Похвално е - кефи ме.аз съм против кожите също.вече можем да си купуваме дрехи, каквито си искаме.а и по време на пандемия - даже не ни и трябват.

уважавам животните и затова нося кожени неща . когато едно животно отиде отвъд... поне ще остане при мен във формата на ръкавици , протоме и т.н. и ще продължи да съществува ( част от него) доколко може !

Само да попитам, екоджендърите, кое замърсява природата повече, едно изкуствено яке направено от полимери и пластмасови влакна или кожа от гризачи, които така или иначе живеят в природата около пет години? След 10000години якето от пластмаса ще се разпадне в природата, през останалото време ще е някъде в Тихия океан!!! Да политам тази грозната дизайнерка, колко плъха( норки нутрии) е отгледала вкъщи, за да ги спаси от кръвожадните убийци??? И когато и се появят в мазето ѝ плъхове и мишки трови ли ги или си ги прибира в кухнята и хола???

Месото прави 13% от замърсяването на земята. Памукът и вълната на баба от село вече струват състояние при големите марки. Ама в тази Чалгария бизнес не се прави.

Аре у уево! Да ходи да прави дизайн на чували от зебло и юта. Обувки от басма ли да нося, ма, еееей!

Ако кожите или месото на тези животни не се използваха за храна или облекло, най-вероятно същите животни никога нямаше да се родят, да живеят и да дадат поколение. Та, не се знае кое е по-добро за животните.

Това са пълни глупости. Животните са били тук много преди нас, хората. И ще останат много след нас ;)

Колко си проста, не е истина. Говорим за животни, специално отглеждани за тези цели.

Убийството на животни само заради кожата им е варварство. Но има и друга страна. Масово кожите на животни, които се гледат за месо, биват изхвърляни, което не е редно.

Това убиване не е варварство. Варварство е да убиеш животно застрашено от изчезване.